"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 244
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 180
Искам само да кажа на "СлеДи оТ СълЗи" , че не е прав/а , да съди без да е сигурен/а за какво става въпрос! " която и снимка да пратиш не е проблем, на всяка си грозна" Това го каза моята майка , на леля ми – участничката Ивелина с надсмешка и с надеждата да и вдъхне кураж и надежда че ще я вземат а не заштото мисли че е грозна!

Два пъти го четох тва и не схващам идеята много...  Thinking

# 181
Първото момиче го направиха много добре, но на самото предаване едно не ми хареса- че показват всичко.Гледала съм подобно предаване преди(не на български разбира се)и там поне скриваха някои неща, а тук наистина лъсва голата истина. Инъче доста добре се е справил екипа. Peace

# 182
Стига празни приказки,просто гледайте какво ще направят с Боряна...

Коя е Боряна?
Първото момиче довечера. Май беше самотна майка на две деца.

Аха, ясно, тя имаше потенциал да я стане мацка отвсякъде. Ще гледаме.

Всъщност, да питам, в едно интервю Маги Халваджиян казва, че имало някаква клиника, дето била супер, но не я назовава.Коя ли ще да е, от всички, които са ползвали?
И защо не видях Д-рИльо Стоянов снощи сред гостите?Вие видяхте ли го, аз може да съм недогледала просто? Мисля, че евъзможноза неговата нова клиника да е говорил Маги.А може и за тази на Д-р Н.Георгиев - и тя е нова.
За клиниката на д-р Ильо Стоянов става въпрос. Там е сниман рекламния клип на предаването, в който маха превръзката и в огледалото се вижда Пинокио.

# 183
  • Все на втория етаж
Боряна я направиха много, много хубава. Очарована съм. Трябваше обаче да я дадат в лице преди да започнат да я гримит. Аз не видях да я дават така, може аз да съм пропуснала. Със сигурност е доста променена и без грим, така нагримирана беше страхотна мацка, но тя едва ли ще може да се гримира по същият начин.

Дано се промени животът й към по- добро, много ми е симпатична. Simple Smile

# 184
Много тъжна история има Борянка...Значи в четвъртък ще има обощено предаване за двете участнички ли?

# 185
Много тъжна история има Борянка...Значи в четвъртък ще има обощено предаване за двете участнички ли?

До колкото разбрах и аз, да в четвъртък ще е обобщаващо предаване за това как им се развива живота след Пълната промяна...

# 186
  • Все на втория етаж

Доколкото аз разбрах е само понеделник, вторник и сряда. То обобщено какво да бъде  Rolling Eyes За Борянка бяха много изчерпателни днес.

Дано има късмет момичето. Накрая даже се насълзих. Blush

# 187
  • Все на втория етаж

До колкото разбрах и аз, да в четвъртък ще е обобщаващо предаване за това как им се развива живота след Пълната промяна...

Може да, ама то колко време е минало от излизането им. Месец, два ? Едва ли е повече. Thinking

# 188
Искам само да кажа на "СлеДи оТ СълЗи" , че не е прав/а , да съди без да е сигурен/а за какво става въпрос! " която и снимка да пратиш не е проблем, на всяка си грозна" Това го каза моята майка , на леля ми – участничката Ивелина с надсмешка и с надеждата да и вдъхне кураж и надежда че ще я вземат а не заштото мисли че е грозна!

Не разбирам и не приемам за нормален такъв стимул...За мен подкрепата от семейството е най - важна...Това не е подкрепа! Shocked

Боряна стана егати куклата, поздравления...Мн тъжно за децата й, че са аутроисти...Дано сега има повече късмет!

# 189

Може да, ама то колко време е минало от излизането им. Месец, два ? Едва ли е повече. Thinking
Ами Борянка са я взели на 11 май...Била е там 77 дни..Това е 2 месеца и 16 дни...По мои иззчисления в края на юли е било представянето й...Значи са минали месец и половина Simple Smile

# 190
  • София
Добро утро Simple Smile

Включвам се да следя Simple Smile много ми е интересно всичко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 191
Добро утро Simple Smile
Някой намери ли предаването в нета?

# 192
Много ми хареса промяната, която направиха с Борянка. Стана много хубаво това момиче  Grinning Чак се просълзих накрая
Бих искала да ги виждам участничките преди да ги гримират как изглеждат

# 193
Добро утро Simple Smile
Някой намери ли предаването в нета?
И аз го търсих , но тццццц

# 194
  • София
Снощи казаха, че представянето на момичето е било на 24.07. Така че това са си два месеца вече, има какво да ни разкажат за живота й след това, предполагам. А за показването без грим преди появата, нямам спомен да са ги давали и в американския, и в английския вариант на предаването. Показват ги до едно време с превръзките и после като ги гримират и излязат пред публиката. Да ви кажа честно, не очаквах, че толкова ще ми хареса предаването, фен съм на оригинала, но и нашето си го бива. Дано все така продължават Peace

Общи условия

Активация на акаунт