"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 110
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 285
Като прочетох всичко за Гала, само ще добавя, че трябваше да вземат друг чове за водещ. Много ми е странна тази практика на НОВА ТВ да използват до дупка едни и същи лица - Гала и Ники Кънчев.

а,и всички те около Гала

# 286
  • Варна
И на мен ми се искаше да видя първите две участнички без грим. Хубаво щеше да ги покажат как изглеждат след корекциите, но наистина и в другите формати на Пълна промяна вдинаги ги дават с грим.
А относно водещата, и на мен малко взе да ми омръзва да гледам едни и същи лица по Нова. Добре че и на Острова на изкушението няма да е нито Гала, нито Ники Кънчев...

# 287
Баща ми като видя, че Гала е водеща каза: "Пак ли тая пепелянка са набутали"  Laughing

Ама аз я харесвам Simple Smile И Кремена също...

# 288
  • софия
В интерес на истината не очаквах да ми хареса подобен род предавания, но вчера го гледах и ми стана интересно, динамично е. Въпросът е, че мъжа ми днес се връща от командировка и как ще се разбрем за гледането на "Пълна промяна"... А освен това той хич не харесва  Гала. Аз пък я харесвам, но също мисля, че най-добре й пасваше като водеща на "На кафе", редовно го гледах в добрите стари времена, когато бях по майчинство.

# 289
Е ако някой иска да пита нещо,нека пише на аисикю... Twisted Evil Twisted Evil

# 290
А ти къв се явяваш newsm78

# 291
Е коя от тях изобщо тренира? Нито едната от двете, само показаха онази инструкторка (или мъж беше!?) Party, както и великата психотерапевтка дето изглежда като недоволна хистеричка.  Party
А за циците е супер, супер тъпо, показател на това как възприемат публиката си от екипа - като една тъпа и безмозъчна изпростяла тълпа. Ако ли има такива дето да не са изпростяли все още подобен род кадри ще ги изпростеят.  newsm78

# 292
Аз съм леко разочарована, може би очаквах повече Thinking Някак много нискобюджетно ми стои, незнам... И изборът им на участници е ooooh! Но сигурно такива са кандидатствали...

# 293
  • София
А на мене твърде телевизионно ми стои.Очаквах го някак по-филмово.НЕ зная как да го обасня, на филмова лента по би ми харесало.

# 294
  • София
Аз съм леко разочарована, може би очаквах повече Thinking Някак много нискобюджетно ми стои, незнам... И изборът им на участници е ooooh! Но сигурно такива са кандидатствали...

Не може да се каже, че е нискобюджетно. Особено на първото момиче й бяхя направени доста работи. Апък на жената от снощи само зъбите са й цифра пари.

# 295
Като прочетох всичко за Гала, само ще добавя, че трябваше да вземат друг чове за водещ. Много ми е странна тази практика на НОВА ТВ да използват до дупка едни и същи лица - Гала и Ники Кънчев.
За това съм напълно съгласна.Едни и същи водещи омръзват.Само да кажа,че и прическата на стилистката ме дразни.Е нормално е,при положение ,че приликата й с фризурата на Гала е голяма...

# 296
Аз си мисля, че досегашните 2 участнички въобще не бяха толкова зле - просто не се бяха поддържали жените...нито едната не беше с крещяща нужда от операция...А за прическите - все едно са бръкнали в контакт...

# 297

Не може да се каже, че е нискобюджетно. Особено на първото момиче й бяхя направени доста работи. Апък на жената от снощи само зъбите са й цифра пари.

Нямах предвид, че процедурите са евтини. Не е направено добре според мен, както е казано по-горе- "телевизионно". И докторчетата едни такива неестествени. И натъртват че подаряват роклята и обувките-ми много ясно, ама в американското никъде не се споменава тва...Абе дедазнам, но във всеки случай очаквах повече Peace

# 298
  • София
За това съм напълно съгласна.Едни и същи водещи омръзват.Само да кажа,че и прическата на стилистката ме дразни.Е нормално е,при положение ,че приликата й с фризурата на Гала е голяма...

ДА! Тук сигурно трябва да се намеси Мадлен Алгафари Simple Smile

# 299

стилистката предполагам е Ани Халваджиян? не съм гледала но се досещам, тази жена лично аз няколко пъти съм я гледала и много ми харесва, не ми харесва че Гала започна да й подражава Peace

Общи условия

Активация на акаунт