"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 075
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Глупости, нали никой не си мисли, че тия жени се държаха естествено. Ясно е, че им е било казано какво да говорят, а и тези кадри кой знае колко пъти са снимани.

Що не беше на лайф ами на запис
Та то може и преди два месеца да е снимано, веднага след операциите  Wink

# 376
Глупости, нали никой не си мисли, че тия жени се държаха естествено. Ясно е, че им е било казано какво да говорят, а и тези кадри кой знае колко пъти са снимани.

Що не беше на лайф ами на запис  Crossing Arms
Та то може и преди два месеца да е снимано, веднага след операциите  Wink

няма да се учудя да си призная Peace

# 377
Някой знае ли как се казва процедурата която правиха на Борянка за премахването на белезите на лицето и? Не можах да го гледам тогава а ми е много любопитно  Peace

# 378
Пилинг при др Паскова - лазерна терапия, която изгаря горния слой на кожата. Аз не бих го препоръчала - после се лющиш и два месеца не си за пред хора - моя позната го прави и то при същата др Паскова и съжали - мъчение, а ефекта е минимален. Мен също ме вълнува тази тема, защото винаги съм била с проблемна кожа, дори пуснах тема Лазерната терапия /става въпрос за др вид/, ама никой не даде отзиви SadИначе се оглеждам в Клиника Боракс newsm78

# 379
ходели на почивки само двете,
обикаляли Европа с кола пак само двете,
знам ли,казвам какво съм чела  Rolling Eyes

Що бе,рядкост е,но е е невъзможно такова искрено и дълбоко приятелство между две жени.Живи и здрави да са.

# 380

Що бе,рядкост е,но не е невъзможно такова искрено и дълбоко приятелство между две жени.Живи и здрави да са.
Да, и аз не виждам нищо лошо в това.

# 381
  • София

Що бе,рядкост е,но не е невъзможно такова искрено и дълбоко приятелство между две жени.Живи и здрави да са.
Да, и аз не виждам нищо лошо в това.

Ходят на шопинг.
Аз не видях нищо странно в тая работа.
Ако някой ме убеди, че работещ мъж като Маги Халваджан, ще тръгне да обикаля бутиците на Европа с жена си, дето това й е мания и професия даже, да ми се обади.
А мъжът на Гала...не го зная, ама аз никой мъж не виждам в ролята на придружител на две жени по магазините Crazy
С моята приятелка тоже обичаме да ходим насам-натам сами.И все още не сме се "подхванали" по друг параграф Mr. Green

# 382

Ходят на шопинг.
Аз не видях нищо странно в тая работа.
Ако някой ме убеди, че работещ мъж като Маги Халваджан, ще тръгне да обикаля бутиците на Европа с жена си, дето това й е мания и професия даже, да ми се обади.

С моята приятелка тоже обичаме да ходим насам-натам сами.И все още не сме се "подхванали" по друг параграф Mr. Green
Много ясно Mr. Green

# 383
Ей сладури много сте изписали, от снощи до сега, докато ви изчета.
Направи ми впечатление, че д-р Георгиев отклони въпроса на Гала снощи за това дали има трайни операции, кои от направените интервенции са вечни и кои не, и на какъв период трябва да се повтарят  Wink
Е няма да каже, разбира се  Mr. Green

А иначе някой знае ли тъмните гръкове под очите с какво се премахват, ако въобще се премахват.  newsm78
С лазерни процедури или нещо друго ли,  Thinking
Мъжо ми се заинтрегува, че на него това му е мъката  Cry
Дудинка,аз ходих преди няколко месеца при д-р Паскова, за да ми махне сенките около очите,но тя каза,че не може да ми помогне.С лазара можело да стане още по-зле Cry
Май няма решение за сенките,освен третиране с разни маски и кремчета.

# 384
МОЯ Mr. Green, не знам Халваджан колко работи, ама моя много  и само с него ходя на шопинг Grinning

# 385
Те са най-добри приятелки и са non-stop заедно.Познавам ги едната ми и близка,няма лесбийски тъпотии.А между другото Маги няма никакво време за семейството си.

# 386
  • София
Дудинка,аз ходих преди няколко месеца при д-р Паскова, за да ми махне сенките около очите,но тя каза,че не може да ми помогне.С лазара можело да стане още по-зле Cry
Май няма решение за сенките,освен третиране с разни маски и кремчета.

Ясно
Знаех си аз, че няма спасение

# 387
Абе, само мен ли ме кефи Кремена? Shocked

Joy Joy

абе прическата й е малко шантава  Crazy но пък много по- добра от тази на Гала  Sick
Съгласна съм с kamelia. Joy Joy Joy

# 388
Незнам, дали само на мен ми се е сторило,но видяхте ли д-р Георгиев и другия стоматолога/как му беше името newsm78/ с какъв влажен поглед я гледаха тая Борянка.Направо я "изпиваха"с очи,особено Георгиев.....много `и се радваше ,та чак не примигваше.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 15:15 от mama Barba

# 389
Незнам, дали само на мен ми се е сторило,но видяхте ли д-р Георгиев и другия стоматолога/как му беше името newsm78/ с какъв влажен поглед я гледаха тая Борянка.Направо я "изпиваха"с очи,особено Георгиев.....

Айде пък сега....

Общи условия

Активация на акаунт