"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 057
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 360
да бе, ходели си сериозно смисъл... не го вярвам това Naughty

# 361
ходели на почивки само двете,
обикаляли Европа с кола пак само двете,
знам ли,казвам какво съм чела  Rolling Eyes

# 362

мръсници hahaha не ги е срам, незнам не вярвам, по- скоро да са близки приятелки отколкото иначе, ма то известните хора- ако я видят с мъж- любовник, ако е жена, понеже няма хляб само в невинното приятелство- любовница Joy

# 363
Те са приятелки, защо не? Ти не би ли се поглезила с една почивка само с най - добрата ти приятелка?

# 364
пишете ме и мен във фен клуба на Кремена,
даже и снощният и тоалет ме кефеше  #Silly
и мен много ме кефи
особено при предаването за Боряна, като беше с черния тоалет и розовите обувки, направо зашеметяваща и колата й е страхотна

# 365
Те са приятелки, защо не? Ти не би ли се поглезила с една почивка само с най - добрата ти приятелка?[/b]
Peace

# 366
Те са приятелки, защо не? Ти не би ли се поглезила с една почивка само с най - добрата ти приятелка?

да,бих,
ма сигурно нещо в поведението им е провокирало да говорят така хората,
а,аз не съм толкова известна и със сигурност никой няма да забележи с кой съм на почивка  Wink

# 367

мръсници hahaha не ги е срам, незнам не вярвам, по- скоро да са близки приятелки отколкото иначе, ма то известните хора- ако я видят с мъж- любовник, ако е жена, понеже няма хляб само в невинното приятелство- любовница Joy

така е,хората сме много злобни и зависливи  Whistling

# 368
  • София
Ей сладури много сте изписали, от снощи до сега, докато ви изчета.
Направи ми впечатление, че д-р Георгиев отклони въпроса на Гала снощи за това дали има трайни операции, кои от направените интервенции са вечни и кои не, и на какъв период трябва да се повтарят  Wink
Е няма да каже, разбира се  Mr. Green

А иначе някой знае ли тъмните гръкове под очите с какво се премахват, ако въобще се премахват.  newsm78
С лазерни процедури или нещо друго ли,  Thinking
Мъжо ми се заинтрегува, че на него това му е мъката  Cry

# 369
На мен пък снощи ми направи впечатление Роси - лицето и беше ужасно - бръчките си личаха отвсякъде, клепачите и бяха провиснали, брадичката също...въобще не ми хареса! А за Борянка - сладка е и то много, ама кожата на лицето и пак си имаше белези...

# 370
На мен не ми харесаха и двете някак изкуствени са ми,а и това високо самочвуствие.Не може според мен един човек 20 години да няма никакво самочувствие и сега изведнъж за 2 месеца да го придобие и да гледа така надменно  останалите

# 371
На мен не ми харесаха и двете някак изкуствени са ми,а и това високо самочвуствие.Не може според мен един човек 20 години да няма никакво самочувствие и сега изведнъж за 2 месеца да го придобие и да гледа така надменно  останалите
Peaceтака си е

# 372

Значи все пак не си въобразявам...Още като влязоха имаха леко фамилиарно отношение и поздрава към всички беше освен изкуствен, ами и надменен... #Crazy

# 373
  • София
А попита ли Гала Боряна дали е започнала работа, както разпита Росица  newsm78
Щото на Росица и направи голяма реклама как само се обърна в ефир към работодателите от Видин.
Или може би Гала спестява този въпрос на Боряна, но не знаят че във форума има агенти  Mr. Green

# 374
Глупости, нали никой не си мисли, че тия жени се държаха естествено. Ясно е, че им е било казано какво да говорят, а и тези кадри кой знае колко пъти са снимани.

Общи условия

Активация на акаунт