"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 041
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 345
Нали, къде ме виждаш при звездите...

# 346
и аз искам по-подробно обяснени процедурите,как се правят и тн.т,ососбено процедурите за кожа и избелване на зъбите(колко ли струва едно таккова избелване Thinking)

# 347
Абе, само мен ли ме кефи Кремена? Shocked

Кремена е много готина, много я харесвам и стилът й точно се припокрива с моята представа за визия, нестандартен отвсякъде.
Снощи обаче нещо се беше струпала зле.

# 348

Кремена е много готина, много я харесвам и стилът й точно се припокрива с моята представа за визия, нестандартен отвсякъде.
Снощи обаче нещо се беше струпала зле.

и аз съм за Кремена Hug

# 349
пишете ме и мен във фен клуба на Кремена,
даже и снощният и тоалет ме кефеше  #Silly

# 350
аз като цяло я харесвам, трябва една тема за нея да направим Crazy веднъж цяло предаване бяха направили за нейния автомобил Crazy

# 351
аз бих си направила такава прическа, също бих се обличала като нея,
но кола като нейната не бих карала  Crazy

# 352
аз определено бих, това е кола с която да излезеш на "градска разходка" Laughing според мен, определено ако имаш такава трябва да имаш и още една, с която да си вършиш работата Peace

# 353

Ставаме 2!
Умерено ме кефи, но все пак не ме дразни.
Що се отнася до косата на Борянка не че не може да е права и дълга (има хубава коса), но нали става въпрос за промяна. А и къдревото и тича. Само аз ли забелязах обаче, че веждите и са тръгнали пак да клепват надолу или така ми се е сторило?

# 354
Каква е колата?

# 355
и аз искам по-подробно обяснени процедурите,как се правят и тн.т,ососбено процедурите за кожа и избелване на зъбите(колко ли струва едно таккова избелване Thinking)

Нейното май го правиха с лампа и е скъпичко. Аз съм избелвала в къщи, под наблюдение от стоматолог. Зъбите ми са идеално бели в момента. Иначе цените са между 80 и 300лв. като надутата цена не означава непременно качество. Има няколко марки гел, които внасят в бг и си заслужават, но има и големи боклуци.

# 356

ами не съм в час с марките, но е от онези ретро автомобили  http://www.blits.kiev.ua/img/content/r5/t3/5.jpg  ей такова подобно, немога да намеря нейна снимка с колата Rolling Eyes

# 357
А да сетих се, ми какво.. готина и е колата, виждала съм я, заприлича ми на Морган.  И е оригинална, плюс това е ясно, че тя има и друг автомобил.

# 358
И аз харесвам Кремена...С кеф бих я ползвала за стилист....ако имах достатъчно  Money

# 359
не помня къде бях чела,че Гала и Кремена си ходели сериозно,
дали е възможно  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт