"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 044
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 330
  • София
E, aко някой пак каже, че Борянка си била същата като в началото......
Ако ги сложат една до друга - предишната Борянка и тази, дето седеше в студиото днес, даже и за братовчедки не бих ги взела Crazy

# 331
Според мен един час е достатъчен за представянето на един участник,но ми се вижда излишно на всеки двама да дават специално предаване за това как се е променил животът им.Хубаво е това да стане в края на предаването,когато сме видели всички участници и да не бъде повече от 15 минути на човек.За роклята на Кремена нямам думи....Ужасна е!

# 332
Ехххх  Whistling Боряна изглежда зашеметяващо  #Crazy визия се сменя успешно, но акъл не се влива ей така от нищото, нямам коментар...  Mr. Green Другата женица страшно естествена и много добре се държа, хареса ми  bowuu И друго... голямо снимане на краката на Гала, страшна работа ейййй... секса продава...  Mr. Green

# 333
Бъдете снизходителни. Все пак е първото подобно шоу у нас. Колкото до Кремена, тя винаги е целяла точно това - да скандализира, защото скандалът, умишлен или не, винаги продава.  Rolling Eyes

# 334
Боряна изглеждаше страхотно  Peace

Peace

Kремена май все пак си е ушила рокля от завесите като я гледам.

ама ботушите и бяха супер  Rolling Eyes

# 335
... Колкото до Кремена, тя винаги е целяла точно това - да скандализира, защото скандалът, умишлен или не, винаги продава.  Rolling Eyes
Незнам...Според мен жената просто си има лош вкус.Какво не й харесва в прическата на Борянка?Може би и тя трябва да си направи прическа тип "Ежко Бежко" Mr. Green

# 336
  • Габрово
... И друго... голямо снимане на краката на Гала, страшна работа ейййй... секса продава...  Mr. Green

И на мен това ми направи впечатление.

# 337
Абе, само мен ли ме кефи Кремена? Shocked

# 338

Joy Joy

абе прическата й е малко шантава  Crazy но пък много по- добра от тази на Гала  Sick

# 339
Не и мен,това е една от най-готините "мацки", които съм виждала. Прави и облича това, което и харесва,знае какво иска и го постига, а къщата и каква е нямам думи...
Фен съм и още от "На кафе" Peace

# 340

Joy Joy

абе прическата й е малко шантава  Crazy но пък много по- добра от тази на Гала  Sick
Всичко в нея ме кефи.И прическа, и стил, и всичко.

Не и мен,това е една от най-готините "мацки", които съм виждала. Прави и облича това, което и харесва,знае какво иска и го постига, а къщата и каква е нямам думи...
Фен съм и още от "На кафе" Peace
Е сега ако ми кажеш, че я познаваш, ще се гътна smile3544

# 341

И аз я харесвам Simple Smile

# 342

И аз я харесвам Simple Smile
Знаех си, че не може да съм единствената Hug

# 343
Е сега ако ми кажеш, че я познаваш, ще се гътна smile3544

Нъц,само ми се ще...просто изчитам всичко за нея по трасето Wink