"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 073
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Тук стана весело като с темата за бремена ли е Лора Крумова  Joy

И аз мисля, че не е.

Иначе в сайта прочетох ето това (копирам го)
“Пълна промяна”: няма забранени въпроси
20.09.2007

На 24 септември, понеделник, всички посетители на сайта ще могат да зададат своите въпроси към главния сценарист на шоуто в жива онлайн дискусия. Това ще се случи в реално време между 18:30 и 19:50 часа. Забранени теми и въпроси няма. Екипът се вълнува от мнението на зрителите и се надяваме, че ще се получи един интересен и интелигентен разговор.

# 316
  • София
А и която да отиде, все гърди и правят.  Confused

Правят им това, което искат.

# 317
А и която да отиде, все гърди и правят.  Confused

Правят им това, което искат.

Peace не вярвам някой да отиде и да каже-"не искам гърди"  Wink

# 318
Лично на мен не ми харесва,че за един час време,посветено само на един участник,не отделят достатъчно такова на поясненията към фитнес-програмите и режимите на хранене,въобще насоките и съветите,които може да бъдат полезни и за зрителите.Също не коментират защо е предпочетен даден тоалет пред друг,цветове,които подхождат и т.н.Някак претупано ми се струва.Другото е ок.

# 319
  • София
Така е, малко е времето, за един час да събереш всичко от живота на човек за три месеца  Naughty
Поне по две предавания да бяха отделили на участник, защо така са решили  Thinking

# 320
Така е, малко е времето, за един час да събереш всичко от живота на човек за три месеца  Naughty
Поне по две предавания да бяха отделили на участник, защо така са решили  Thinking

в американското е дори половин час, но там имат време да кажат каква програма, каква коса, кое отива, кое не, защо тази рокля, тази пола, не съм гледала това и незнам как е, но определено за 30 мин дават много подробно цялата промяна Peace

# 321
в американското е дори половин час, но там имат време да кажат каква програма, каква коса, кое отива, кое не, защо тази рокля, тази пола, не съм гледала това и незнам как е, но определено за 30 мин дават много подробно цялата промяна Peace

Точно така.Един час,според мен е достатъчен,за да бъде включено всичко това.Защо така се разпиляват,нямам идея.На мен лично,точно фитнес-програмата,режимът,всички съвети за облекло,прическа и грим и обосновките защо,са ми полезни и интересни.

# 322
  • София
Мен лично много ме вълнува въпросът с трансплантацията на коса. Някой звае ли подробности от "кухнята"? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 323
Лично на мен не ми харесва,че за един час време,посветено само на един участник,не отделят достатъчно такова на поясненията към фитнес-програмите и режимите на хранене,въобще насоките и съветите,които може да бъдат полезни и за зрителите.Също не коментират защо е предпочетен даден тоалет пред друг,цветове,които подхождат и т.н.Някак претупано ми се струва.Другото е ок.

И на мен ми се искаше да казват каква им е фитнес програмата, колко часа, какво и що..., с какво са се хранили и колко са свалили... Предаването е ок' наистина, но само по себе си е доста повърхностно направено и все едно гледаме предаването ''Имаш поща'' например, а не Пълна промяна както би трябвало да е...  newsm78

# 324
  • У дома... някъде
На мен ми допада предаването и въпреки че надмина очакванията ми нещо не намирам съществена разлика в лицето от пластичните операции Rolling Eyes.На кастинга имам чуството,че на всички им бяха състарили нарочно лицата и като че ли допълнително бяха натупани с кафеви сенки около очите да изглеждат още по-зле Confused

# 325

ако не даваха живота им толкова обстойно-можеше и да им стигне времето  Rolling Eyes

# 326
Леле видяхте ли веждите на мацката, която седи зад пластичния хирург на Росица??? #Crazy

# 327
Kремена май все пак си е ушила рокля от завесите като я гледам.

# 328
Боряна изглеждаше страхотно  Peace

# 329
И на мене Борянка много ми хареса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт