"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 116
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз съм леко разочарована, може би очаквах повече Thinking Някак много нискобюджетно ми стои, незнам... И изборът им на участници е ooooh! Но сигурно такива са кандидатствали...

Не може да се каже, че е нискобюджетно. Особено на първото момиче й бяхя направени доста работи. Апък на жената от снощи само зъбите са й цифра пари.

Процедурите са безплатни заради рекламата, поемат се от специалистите.

# 301
Аз съм леко разочарована, може би очаквах повече Thinking Някак много нискобюджетно ми стои, незнам... И изборът им на участници е ooooh! Но сигурно такива са кандидатствали...

Не може да се каже, че е нискобюджетно. Особено на първото момиче й бяхя направени доста работи. Апък на жената от снощи само зъбите са й цифра пари.

Процедурите са безплатни заради рекламата, поемат се от специалистите.
Е да ама май самите специалисти са се решили на по-лекички процедури - до тук нямаше нищо драстично като промяна...

# 302
  • София
стилистката предполагам е Ани Халваджиян? не съм гледала но се досещам, тази жена лично аз няколко пъти съм я гледала и много ми харесва, не ми харесва че Гала започна да й подражава Peace

Кремена Халваджан.
А Гала не й подражава, Кремена й прави стайлинга.Ако откриваш прилика, значи самата Кремена я е търсила и постигнала с Гала Mr. Green

# 303
   Общо взето ми хареса снощното предаване, но накрая - не. Резултатът от промяната не се видя така обстойно, някак беше претупан края. Не ми допадна и блърването и шарпването на кадрите на финала. От този ефект участничката изглеждаше като замазана в лицето (без това да има общо с грима й) и като цяло не можах да се вгледам добре в ефекта от промяната.
  Евентуално може да се добие реална представа на живото предаване, ако ще има такова.

Друго - защо трябва да й дават гърдите?? А и някои от другите манипулации ми дойдоха прекалено натурални, на места неестетични.

Сигурно ще се усъвършенстват във времето, все пак това е само началото.

# 304
  • гр. София
      Друго - защо трябва да й дават гърдите?? А и някои от другите манипулации ми дойдоха прекалено натурални, на места неестетични.

Синът ми който е на 12 г. каза,че тези от предаването били перверзници.Беше шокиран и отвратен горкия.

# 305
За снощната участничка само да кажа, че зъбите й след фасети масети изобщо не ми харесаха. Ами на свеки протезите изглеждат по този начин  #Crazy #Crazy #Crazy

# 306
За снощната участничка само да кажа, че зъбите й след фасети масети изобщо не ми харесаха. Ами на свеки протезите изглеждат по този начин  #Crazy #Crazy #Crazy

а, на мен ми изглеждаше като някоя дърта мастия

# 307
# 308
За снощната участничка само да кажа, че зъбите й след фасети масети изобщо не ми харесаха.
И на мен не ми харесаха, изглеждаха прекалено бели, неестествени. Гримът на жената също не ми допадна.
Като цяло харесах предаването, не очаквах да ме заинтригуват, но успяха. Ще следя и по-нататък.

# 309
# 310
Май просто е застанала кофти на тази снимка  newsm78

# 311
Май просто е застанала кофти на тази снимка  newsm78

а, и вятъра и духа от доло май  Crazy

# 312
# 313
  • Варна
Само на мен ли не ми хареса носа на снощнат участничка? Брадичката изобщо не бяха коригирали. Около очите май нямаше особен ефект процедурата, защото видях да и слагат 1 тон грим. А роклята .....защо чак толкова натруфозени парцалки. В чуждото предаване облеклото е такова, че в някои случаи може и в ежедневие да се носи...а това  Sick
А и която да отиде, все гърди и правят.  Confused

# 314
Само на мен ли не ми хареса носа на снощнат участничка? Брадичката изобщо не бяха коригирали. Около очите май нямаше особен ефект процедурата, защото видях да и слагат 1 тон грим. А роклята .....защо чак толкова натруфозени парцалки. В чуждото предаване облеклото е такова, че в някои случаи може и в ежедневие да се носи...а това  Sick
А и която да отиде, все гърди и правят.  Confused

лелееееее, сега видях снимки на участничките Shocked сигурно аз не разбирам, ама има един лаф- не мязат на какво приличат Shocked

Общи условия

Активация на акаунт