"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 942
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 525
Снощната участничка беше за мен едно нормално момиче, но въпросната Кремена се опита да я смачка по всякакъв начин, "умело" намеквайки за недостатъците й. Сигурно си мисли, че така самата тя ще блесне, знам ли, с тия затворнически татуировки....
Носът на момичето, което беше основният й проблем въобще не беше коригиран както трябва и остана да си изглежда така сякаш е разширила ноздри да подуши нещо....
Дрехата й беше ужасна.....и с тия лещи дето ги ръгат на всички участници с кафяви очи.....

# 526
А само на мен ли ми се стори , че мъжа й беше с лак и някакви декорации по него?!? Имам впредвид мъжа на "пълната промяна"? newsm78
И аз го видях.

# 527
А само на мен ли ми се стори , че мъжа й беше с лак и някакви декорации по него?!? Имам впредвид мъжа на "пълната промяна"? newsm78
И аз го видях.
ХА-ХА-ХА, ееее нека и той нещо да промени...така или иначе на жена му нищо осбено не направиха...

# 528
# 529
а не ви ли дразни Кремена с тази яко изрусена проскубана коса и ужасно черни вежди тип ала Мадона преди 30г. ?   newsm78  Thinking

# 530
За да може да даде качествен и професионален съвет за нещата, които споменаваш по-горе, човека трябва НАИСТИНА да бъде стилист, да ума усет и вкус - а Кременчето, милото е на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ от нужния професионализъм и знания.
Но това вече стана запазена марка на Магърдич - да вкарва целия си род в предаванията, които продуцира - грозната му жена - стилист; баба му - маникюрист; шуренайко му - кранист....
Абе, българска работа (даже и българска не е в случая:))
Peace

# 531
Снощи гледах предаването.Много ми харесаха ботушите в комбинация с елегантната рокля.

на мен също  Wink

# 532
И аз го видях.

...да имаше  Praynig същия лак имаше и приятелката и Wink

И за мен Кремена не е стилиста на точното място, но както казва *дега* Магърдич марката е навсякъде Praynig
..то аз по-добре бих се справила Wink

# 533
И за мен Кремена не е стилиста на точното място, но както казва *дега* Магърдич марката е навсякъде Praynig[/tt][/size]
То накрая май само докторите и фамилия Халваджиян ще изкяри от рекламата по телевизията
Сори за спама  ДуЦКа & МУЦка видях те лятото в Ахтопол ама пусти срам Embarassed досрамя ме да се запозная с теб да не си кажеш абе каква е тая лудата

# 534
аз имам различно мнение- Кремена е толкова стабилна жена и толкова добре си върши работата, ами на мен предаването въобще не ми харесва, не го гледам, но какво лощо има че Магърдич вкарва родата си в бизнеса? Факт е, че такъв род предавания се правят само от него и то успешно, оттам нататък Кремена доколко е професионалист- за мен е, защото ми харесва стила й, тя ми харесва, всичко което прави ми харесва, но не харесвам стилистите на фолкпевиците например, така че мога да кажа браво на сем Халваджиян за всичко което са постигнали Peace

# 535
аз имам различно мнение- Кремена е толкова стабилна жена и толкова добре си върши работата, ами на мен предаването въобще не ми харесва, не го гледам, но какво лощо има че Магърдич вкарва родата си в бизнеса? Факт е, че такъв род предавания се правят само от него и то успешно, оттам нататък Кремена доколко е професионалист- за мен е, защото ми харесва стила й, тя ми харесва, всичко което прави ми харесва, но не харесвам стилистите на фолкпевиците например, така че мога да кажа браво на сем Халваджиян за всичко което са постигнали Peace

и аз съм на същото мнение,
стилът на Кремена много ми допада  Wink

# 536

Сори за спама  ДуЦКа & МУЦка видях те лятото в Ахтопол ама пусти срам Embarassed досрамя ме да се запозная с теб да не си кажеш абе каква е тая лудата

Lelee....убивам те Sunglasses...защо не го направи Hug
Въобще нямаше да си го помисля...ама никак даже Naughtyсега така ме е яд Tired

Сорри за спама Blush

# 537
  • София
а не ви ли дразни Кремена с тази яко изрусена проскубана коса и ужасно черни вежди тип ала Мадона преди 30г. ?   newsm78  Thinking
определено, да не говорим за вчерашното изказване, че не харесвала буйни разпилени къдрици Laughing е как ще и харесват, като никога не може да има буйни къдрици

# 538
определено, да не говорим за вчерашното изказване, че не харесвала буйни разпилени къдрици Laughing е как ще и харесват, като никога не може да има буйни къдрици

Сериозно ли така казала Sick Ее аз я харесвах, ама тва изказване... Или те сигурно световните топ-коафьори не ги разбират тези неща... hahaha

# 539
  • София

Сериозно ли така казала Sick Ее аз я харесвах, ама тва изказване... Или те сигурно световните топ-коафьори не ги разбират тези неща... hahaha

Виж, може да е имала предвид неподдържани чупливи коси с цъфтящи краища, но каза разпилени къдрици.

Общи условия

Активация на акаунт