Независимо какво и е бельото, патъците, или колата на Кремена, си е все същата простачка и грозница!
Преди години, на рецепцията на един хотел в Албена, където тя беше със Магърдич и сина си, направи такъв просташки скандал на рецепционистката, която не и била запазалила "специалния мезонет", че ви е бедна фантазията!
Всички гости на хотела, чужденци и МагитУ, включително я гледаха като умопомрачена, децата се бяха скрили зада майките си, а тя явно не си беше изпила антисвирепина и крещеше като малоумна някакви идиотизми и псувни, в които основния рефрен беше: "Знаеш ли коя съм аз, ма?!"
Е, хайде сега, това са си просто думи, метнати в ефира.Не съм склонна да вярвам.
Ами, ако искаш - никъде не съм казала, че трябва да вярваш на всяка цена. Просто съм изразила собственото си мнение и съм го обосновала. Това е.
Не, че е невъзможно, приемам, че е нормално да се побеснее, ако си направил резервация, която някой е отменил.Няма значение дали си си запазил мезонет или точно определен апартамент, стая и т.н.Отиваш на място, очакваш да си влезеш в мезонета, а се оказва, че не можеш.И каква да е реакцията?
Просто не вярвам, че е крещяла като дивна селянка точно с цитираните от теб думи.А може и да е викала, лошо няма.Щом се отнасят с човека като с идиот, нормално е да се държи като такъв.
В смисъл че ако трябва да се пази диета и след липосукция, тогава защо се прибягва до нея, не е ли по-лесно да има балансирано хранене...нещо не ми е ясно!
Твърдо "Ние" 

хареса ми много 5 брака 6 деца