"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 811
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 750
  • София
То при нея всичко е шантаво. Няма да се изненадам ако е с такова бельо  Mr. Green

Независимо какво и е бельото, патъците, или колата на Кремена, си е все същата простачка и грозница!
Преди години, на рецепцията на един хотел в Албена, където тя беше със Магърдич и сина си, направи такъв просташки скандал на рецепционистката, която не и била запазалила "специалния мезонет", че ви е бедна фантазията!
Всички гости на хотела, чужденци и МагитУ, включително я гледаха като умопомрачена, децата се бяха скрили зада майките си, а тя явно не си беше изпила антисвирепина и крещеше като малоумна някакви идиотизми и псувни, в които основния рефрен беше: "Знаеш ли коя съм аз, ма?!"

Е, хайде сега, това са си просто думи, метнати в ефира.Не съм склонна да вярвам.

Ами, ако искаш - никъде не съм казала, че трябва да вярваш на всяка цена. Просто съм изразила собственото си мнение и съм го обосновала. Това е.

Не, че е невъзможно, приемам, че е нормално да се побеснее, ако си направил резервация, която някой е отменил.Няма значение дали си си запазил мезонет или точно определен апартамент, стая и т.н.Отиваш на място, очакваш да си влезеш в мезонета, а се оказва, че не можеш.И каква да е реакцията?

Просто не вярвам, че е крещяла като дивна селянка точно с цитираните от теб думи.А може и да е викала, лошо няма.Щом се отнасят с човека като с идиот, нормално е да се държи като такъв.

# 751
  • до една звездичка
То при нея всичко е шантаво. Няма да се изненадам ако е с такова бельо  Mr. Green

Независимо какво и е бельото, патъците, или колата на Кремена, си е все същата простачка и грозница!
Преди години, на рецепцията на един хотел в Албена, където тя беше със Магърдич и сина си, направи такъв просташки скандал на рецепционистката, която не и била запазалила "специалния мезонет", че ви е бедна фантазията!
Всички гости на хотела, чужденци и МагитУ, включително я гледаха като умопомрачена, децата се бяха скрили зада майките си, а тя явно не си беше изпила антисвирепина и крещеше като малоумна някакви идиотизми и псувни, в които основния рефрен беше: "Знаеш ли коя съм аз, ма?!"

Е, хайде сега, това са си просто думи, метнати в ефира.Не съм склонна да вярвам.

Ами, ако искаш - никъде не съм казала, че трябва да вярваш на всяка цена. Просто съм изразила собственото си мнение и съм го обосновала. Това е.

Не, че е невъзможно, приемам, че е нормално да се побеснее, ако си направил резервация, която някой е отменил.Няма значение дали си си запазил мезонет или точно определен апартамент, стая и т.н.Отиваш на място, очакваш да си влезеш в мезонета, а се оказва, че не можеш.И каква да е реакцията?

Просто не вярвам, че е крещяла като дивна селянка точно с цитираните от теб думи.А може и да е викала, лошо няма.Щом се отнасят с човека като с идиот, нормално е да се държи като такъв.
На мен пък, понеже вече взе леко да ми писва, те оставям да си мислиш каквото си искаш...
Who cares???

# 752
  • София
На мен пък, понеже вече взе леко да ми писва, те оставям да си мислиш каквото си искаш...
Who cares???

Ти, пък, изнерви се, все едно съм ти взела специалния мезонет, сега остава само да креснеш:"Ти знаеш ли коя съм аз, ма?" Joy

# 753
  • Бургас
Момичета, ако се пази строг хранителен режим и се спортува активно - липосукцията не е ли излишна newsm78 В смисъл че ако трябва да се пази диета и след липосукция, тогава защо се прибягва до нея, не е ли по-лесно да има балансирано хранене...нещо не ми е ясно! EmbarassedАз лично не съм имала проблеми с теглото, но като се замисля липосукцията не е ли краен вариянт или може би с нея резултатите са по-бързи, по-трайни...

Само отчаяни хора правят липосукция за отслабване.
Тя се прави предимно с цел да се отстранят мастни натрупвания на места, където се разваля контурът на тялото - бричове, да речем.Тези места са проблемни и дори да си скъсаш задника от фитнес и диети, пак не се получава резултатът, който ти дава липото.

Но, все пак, липосукция се прави и с цел да се подпомогне значително отслабването.Тази Денка, разбра се, не от фитнеса е придобила новото си тяло.
Хирурзите в Пълна промяна споменаха няколко пъти ,че липосукцията моделира тялото т.е премахва тлъстинки на определени места.Така се променя коренно визията, но "свалените "килограми всъщност са съвсем малко!Доколкото аз съм запозната чрез липосукцията се отстраняват мастните клетки ( при отслабване те просто намаляват обема си) и затова хората след  липосукция по-трудно пълнеят  на третираните места.

# 754
  • до една звездичка
Who cares???

Ти, пък, изнерви се, все едно съм ти взела специалния мезонет, сега остава само да креснеш:"Ти знаеш ли коя съм аз, ма?" Joy

Joy Joy Joy-това беше забавно! не съм се изнервила, просто темата за Кремито не ми е ак толкова интересна, за да дудна цял ден по нея:) Айде, със здраве!

# 755
  • София
Who cares???

Joy Joy Joy-това беше забавно! не съм се изнервила, просто темата за Кремито не ми е ак толкова интересна, за да дудна цял ден по нея:) Айде, със здраве!

А, сори, ама ти подхвана темата, не аз Mr. Green

# 756
  • София
Даваха ли снощи нещо за Дарина?

# 757
  • somewhere over the rainbow
Абе тези хора /участничките/ толкова ли не се научиха как се говори, като са толкова време сред интелигентни хора - доктори, журналисти ooooh! Твърдо "Ние" hahaha
Може би никоя от нас тук не е единствена и неповторима красавица /ако има такива, да ме прощават/, но не съм чула някоя да твърди това и все пак не сме се появили в ТВ-то да даваме акъли кой как да се гримира и облича. Недопустимо е, според мен, човек, който не изглежда перфектно, да е стилист в такова предаване. СТИЛИСТ! Трябва да гледаш през доста розови очила, за да не забележиш торбичките под очите на Кремена, ужасните й вежди и леко изядените й предни зъби. Та това имаме тук предвид, като я оплюваме...едва ли на някой му бърка някъде, като изглежда така. Просто не е за там. Naughty
Дарина си е все същата. А Денка - скоро ще е с 5 брака и 6 деца Mr. Green Да е жива и здрава, да ражда Peace
Ех, как ги оплюх само, но...жена съм Mr. Green

# 758
N_A_N  smile3501 хареса ми много 5 брака 6 деца  rotfImao

# 759
Ха-ха, да не стане обратното - 6 брака и 5 деца Joy

# 760
Може би никоя от нас тук не е единствена и неповторима красавица /ако има такива, да ме прощават/, но не съм чула някоя да твърди това и все пак не сме се появили в ТВ-то да даваме акъли кой как да се гримира и облича. Недопустимо е, според мен, човек, който не изглежда перфектно, да е стилист в такова предаване. СТИЛИСТ! Трябва да гледаш през доста розови очила, за да не забележиш торбичките под очите на Кремена, ужасните й вежди и леко изядените й предни зъби. Та това имаме тук предвид, като я оплюваме...едва ли на някой му бърка някъде, като изглежда така. Просто не е за там. Naughty
по-назад в темата ти дадоха пример с известни имена в модата, аз ще добавя и Донатела Версаче и Вивиан Уестууд.

# 761
Ха-ха, да не стане обратното - 6 брака и 5 деца Joy
newsm78 ми тя сега има пет деца... ти от тук нататък само бракове ли предвиждаш Mr. Green Не знам дали ще избере тази опция. Тя се жени и на всеки мъж зъдължително дете му ражда, напоследък и по две даже, така че тая сметка май не е в нейния стил.

# 762
Снощи гледах, предните дни не.
Единственото, което ми харесва в предаването е, че отслабат много, научават се да спортуват и да се хранят както трабва.
Дразни ме, че ги правят еднакви ... цици, зъби, поопънат ги и айде хоп.
Докато им тъпчат имплантите си представям, че са някви опитни овце и идеята е да дават повече мляко.
Аз имам големи гърди, които искам да смаля и сигурно за това не ги разбирам тия работи.
Добре изглеждат след промяната, но някак еднакви...

А тези обувки мноооооого ми харесват Къде има? Искааааааам гииииииии
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_03/heelsDM2109_468x482.jpg

# 763
  • Пловдив
И аз съм жена, но не плюя по хората, много сте критични към Кремена, дано да сте такива и към себе си!Толкова е съпричасна с участничките и емоциите им.
Смешно е да укоряваш хората заради говора им, незнам откъде си и как говориш, аз съм от Пловдив и тук всички говорят неправилно на И, в София същата история (играеме, ходиме всички глаголи на -ме заваршват там - това в трети клас се учи), във Варна на НИЕ, в Бургас на ВЪЙ, в Плевен на Ъ, айде стига, че във всеки град се говори по различен начин, но никъде книжовно!!!
Към NAN ми е поста!
Някой да ме поправи ако греша!

# 764
Ееее, не се засягай де, просто си клюкарстваме и толкоз... Laughing
Моя мъж например не може да го понася това предаване и аз затова си лафя във форума, иначе с кой...

Общи условия

Активация на акаунт