Измами ме в случая пълна манипулация! Има се за нещо повече от мен и иска да се налага и винаги да е по неговото. Настояваше детето да остане при него, защото имали много добри условия и да не съм го отделяла от средата му... да не говорим, че семейството му е отвратително и крушата не пада по - далеч от дървото.. Заплашваха ме даже, щели да ми викат социалните във нас.. Разбрах, че няма да стане!
Сключихме споразумение при развод, защото не мога да се разбера с тях. + Издръжка разбира се, алчното си е алчно нищо, че има пари..И нищо, че аз го гледах 3 години и половина + бабата и тя също се имаше за "майка" на всяка манджа мерудия, а бащата изобщо не се включваше в отглеждането и накрая ти вземат най - ценното, разделят те с него и пак ти си виновен. Детето даже не го търсеше, той беше винаги на път... Никой нямаше да му го даде! Напълно болен нарцис! Ако бях в малко по - добро финансово състояние и малко повече сила и кураж да имах нямаше да му го дам! Едвам ме пуснаха да работя и реших просто, че трябва всичко да приключи на момента.. 850лв заплата в хранителен магазин 600лв адвокат. Как да направя детска стая за дни?... Свърши вече..Сега оттук нататък съд до дупка, като не става с добро ще стане с лошо! Ще работя ден и нощ ако трябва, но хващам адвокат..