Скандали с мъжа ми

• 11 394
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
Момиче, хазарта оставям настрана, няма да коментирам него, обаче това е насилник.
Или поговори с него, че това не е здравословна среда за едно малко дете, обясни му, че трябва да поработи върху контрола на гнева си, или си вземай детето и надалеч от него.

# 61
Как така ти взе детето?
Измами ме в случая пълна манипулация! Има се за нещо повече от мен и иска да се налага и винаги да е по неговото. Настояваше детето да остане при него, защото имали много добри условия и да не съм го отделяла от средата му... да не говорим, че семейството му е отвратително и крушата не пада по - далеч от дървото.. Заплашваха ме даже, щели да ми викат социалните във нас.. Разбрах, че няма да стане!
Сключихме споразумение при развод, защото не мога да се разбера с тях. + Издръжка разбира се, алчното си е алчно нищо, че има пари..И нищо, че аз го гледах 3 години и половина + бабата и тя също се имаше за "майка" на всяка манджа мерудия, а бащата изобщо не се включваше в отглеждането и накрая ти вземат най - ценното, разделят те с него и пак ти си виновен.  Детето даже не го търсеше, той беше винаги на път... Никой нямаше да му го даде! Напълно болен нарцис! Ако бях в малко по - добро финансово състояние и малко повече сила и кураж да имах нямаше да му го дам!  Едвам ме пуснаха да работя и реших просто, че трябва всичко да приключи на момента.. 850лв заплата в хранителен магазин 600лв адвокат. Как да направя детска стая за дни?... Свърши вече..Сега оттук нататък съд до дупка, като не става с добро ще стане с лошо! Ще работя ден и нощ ако трябва, но хващам адвокат..

# 62
  • София
Имаш право на служебен защитник.
Описаното от теб не е основание за отнемане на детето и съдът не би ти го отнел за ниска заплата и липса на стая, но ти сама си подписала споразумението и вече ще е трудно.

# 63
petyarusevaa, трябвало е да се консултираш повече преди да подпишеш. Както казва Февър, сега ще е трудно, щом си се съгласила веднъж. Но успех!

# 64
petyarusevaa, трябвало е да се консултираш повече преди да подпишеш. Както казва Февър, сега ще е трудно, щом си се съгласила веднъж. Но успех!

Вече чак на 10 години се пита детето къде иска да остане... Но там пак гаранция няма да е при мен.. Всичко е в негова полза, детето ми ще расте в отровна среда. Ще направя консултация с адвокат все пак! Може би има надежда... Имам въпрос, всеки може да си изкаже мнението.. Какво мислите за дете, което ще израства с баща нарцисист? Иска всичко да е по неговия начин, агресивен, всичко трябва да е под контрол, мисли само какво ще яде и ще пие, поставя себе си на първо място.. Майка му е много зле с нервите...бълват отрова и в един момент плуваш и се давиш в тази отрова!

# 65
  • София
Аз не мога да повярвам, че сериозно ги пишеш тези неща. Как така ще остане детето  при тях бе? Че поне половината време би трябвало да е с теб, най-най-малкото.
Нещо неизказано има тук.

# 66
  • Mediterraneo
Що неизказано, тя го е казала
Накрая даже детето ми взе, обаче в момента живота яко му го връща, а аз живея спокойно и свободно!
Казусът е ясен за мен и изобщо не желая да го коментирам. Някои хора не се нуждаят от адвокат, а от лекарства.

# 67
Аз не мога да повярвам, че сериозно ги пишеш тези неща. Как така ще остане детето  при тях бе? Че поне половината време би трябвало да е с теб, най-най-малкото.
Нещо неизказано има тук.
Имам много какво да напиша, но не искам какво е било и защо, ако напиша няма да повярвате, че съществуват такива хора. Исках да помогна с мнение на жената, която е направила темата, но в последствие започнах да пиша и аз. Всяка първа и трета седмица от месеца в събота от 9:00 до неделя в 16:00 това се полага на мен, това са 3 дена в месеца.. Въпроса е че веднъж скъса ли се връзката между детето и майката много трудно ще се възобновява тепърва. Прекалено е сложно всичко при мен..

# 68
  • София
Защо, след като бащата и семейството му са толкова ужасни, се съгласи да подпишеш и да заживееш спокойно, а не продължи да се бориш за спокойствието И на детето си?
След допълнението и аз няма да коментирам повече.
Срещала съм професионално такива майки. Не ги разбирам.

# 69
Връзката между майка и дете си я скъсала ти, когато си се  подписала детето ти да остане при тези "ужасни" хора.
Не си жертва. Жертва щеше да си, ако с години се бориш да си вземеш детето и няма съдействие от никой и никъде и т.н., а не обясняваш как живееш спокойно и свободно, докато детето ти расте в "отровна среда".
Приключвам и аз тук.

# 70
Те в съда имат очи.

# 71
Здравейте. Не се чувствам особено комфортно, че пиша в този форум.  Може би имам нужда да чуя сходна история.
С мъжа ми сме заедно от 20 години. Разликата ни е 10 год. Имали сме своите добри и не до там добри моменти в брака. Имаме и две големи деца. Но това което започна да се случва между нас за мен е доста тревожно. От известно време имам симптоми на менопауза. Жените, които са преминали през това знаят за какво иде реч. Не е постоянно, но от време на време, когато спя вечер ми става топло и се отвивам или получавам задух  и имам нужда да изляза на терасата за да подишам въздух,  или почва да ми става лошо и да ме боли тялото / кръста най-вече/. Споделям му понякога, че се чувствам така, но в никакъв случай не искам да го натоварвам. Справям  се сама. Само че напоследък започна да ме отбягва, държи се с мен все едно съм болна. Преди всяка вечер ме прегръщаше и така заспивахме - сега ми казва " аз не искам да те пипам, за да не ти става топло". И постоянно ми говори " ти сега си в такова състояние, по чувствителна си". Като го питам какво ми е на състоянието, ми отговаря  "ето пак ставаш раздразнителна". Опитах се да говоря спокойно с него, че не съм толкова зле, колкото си мисли. Какво го притеснява, какво се е променило. Каза, че за него нищо и това са мои внушения от "състоянието ми". Щях да припадна. Почувствах се зле от думите му и се разплаках а той " ето виждаш ли"?  Избрах съвсем да не говоря с него. Но се чувствам ужасно, като се прибера от работа у дома. Направо не ми се прибира. Настъпи едно тежко мълчание между нас. И ме вбесява, като ме пита " добре ли си"? Почвам наистина да се чудя добре ли съм. Вярно е, че тялото ми е по-чувстително, но мозъкът ми си е в ред. "Внимавай какво ядеш, колко кафета пиеш, сега си в по-особено състояние" Каква е тази фиксация - не знам. Аз в ежедневието си се чувствам добре, спокойна съм, имам си своите занимания. Преди си имахме толкова хубави вечери, а сега  само това му е в главата. Не смее да ме пипне, да ме докосне да не ми станело нещо. Аз ако проявя инициатива за секс ме пита дали съм сигурна и направо се отказвам. Лудост е това, което се случва. Аз го обичам, заедно сме толкова години. Може би наистина се притеснява за мен. Но аз се притеснявам повече, че отдава такова значение. Като му го кажа, отговаря че си внушавам и че не е вярно.

# 72
Оф, ако пък не ги казва тия неща, пак щеше да се оплакваш, че е безчувствен.
Няма угодия Grinning

# 73
😀 Не знам. Просто искам всичко да е постарому. За мен нищо не се променило. Стигнали сме до там, че не пуска климатика за да не се "изпотявам", защото бил чел, че така се случвало с жените в тоя период и ходи  с три ката дрехи. Това за мен не е нормално.

# 74
Защо да не е нормално?
Значи чел, интересува се. Пука му за теб.
Не знам, за мен твоето поведение не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт