Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 33 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, някой, който е раждал скоро, може ли да каже дали още раздават от тези рекламните раници след раждане?

Да, все още ги дават

Благодаря!  Че таткото се беше засилил да купува точно такава раница и го спрях, но да не се окаже, че съм го излъгала 😅

# 451
Здравейте!
Решила съм, че искам да родя във Вита с планово секцио, но не се следя там и съм решила да избера секцио без избор на екип. Има ли как да стане това? До колкото знам е добре да направя консултация около 32-34 г.с. със завеждащата отделение д-р Чорбова и ще го направя, но искам да знам ако някоя от вас е била в същото положение дали за планово секцио ще трябва да съм с избор на екип?

# 452
Какви са тези раници? На нас нищо не дадоха

# 453
  • Sofia
Какви са тези раници? На нас нищо не дадоха
И аз това се чудех.
Някой може ли да качи снимка, че ми стана любопитно.

Раждах в далечната 2022г и нищо не ми дадоха. За по-големите (2013г и 2015г) ми дадоха по един рекламен несесер на Памперс пълен с тестери. А 2022 - нищо.

# 454
Декември 2024 също нищо не са давали и ми стана любопитно и на мен.

# 455
Раница за бебе, сива със щампа на Вита. Мисля, ме вътре има и разни неща. Подобен модел

# 456
Бях качвала снимка назад в темата, ще я изровя. Нещо ново е, януари 2023 не получих нищо, сега ми подариха такава като раждах ноември 2024.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:37 от Tessaria

# 457
Аз родих вчера и засега не са ни дали. Не знам дали ги има още. Иначе да, доколкото разбрах са с някакви мостри вътре.
Като ме изпишат ще пиша подробно за престоя си, на този етап съм доволна.
Gersie, ако имаш възможност иди на дните на отворените врати и разпитай на място. Аз съм с планово секцио, но с избор на екип, та не мога да ти помогна. В ценоразписа обаче фигурира като услуга секциото без екип, така че трябва да е възможно.

# 458
На изписването май ги дават.

# 459
Не помня кога ми я дадоха, май я донесе жената, която дойде да вземе данните за акта за раждане на детето. Ей това е, беше пълна с рекламни материали и няколко мостри - шишенце, залъгалка, такива работи. Аз много си я ползвам, удобна е и е здрава.

https://bg-mam.ma/p/1723973/49231806

# 460
И аз имам такава раница (имаше и мостри и рекламни материали), родих декември 2024 г.

# 461
И аз през януари получих такава раница. Дадоха ми я в деня на изписването. Даже съм си снимала какви подаръчета имаше в нея:

# 462
И аз имам такава раница (имаше и мостри и рекламни материали), родих декември 2024 г.
Ауууу вече се чувствам прецакана Sunglasses хахха аз родих седмица по късно и си нямам Joy

# 463
ПР-ката носи раниците в деня на изписването. Информацията е от преди седмица.

# 464
Здравейте, да попитам вече родилите мами - имате ли представа как стои въпроса със самостоятелните стаи? На късмет ли е, има ли вариант при планирано секцио да се "запази"? Мисля, че някои болници предлагат такава опция, за Вита не знам. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт