Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 28 247
  • 605
  •   2
Отговори
# 600
Тези, които следят, израждат И разбират от ендометриоза пък са съвсем малко :/

# 601
Като знам колко трудно намерих лекар на който да имам такова доверие, а и две деца родих при него...не знам как ще си търся друг АГ, ако забременея с трето. Много ми е тъжно и на мен. От една страна се надявам да се върне в страната, от друга се радвам, че му върви кариерата.

# 602
Мен да си кажа честно ме съмнява, че сам е взел решението да се махне. Когато бях на контрола след секцио преди 2 седмици никакви индикации не даваше да напуска. Извика ме декември месец за цитонамазка. Ако знаеше че ще напуска според мен щеше да каже още тогава.

Имах огромно желание да забременея бързо и д-р Дойчиновски каза, че може 1г след секциото. Сега обаче като знам, че може би ще е в чужбина просто желанието ми рязко намаля. Да трябва да си търся ново АГ, на което да имам доверие и да виждам загриженост и човечност в очите..

# 603
  • Замък сред облаците
А да не е за допълнителна квалификация/специализация? Щом е казал, че поне 6 месеца ще отсъства и не знае дали ще е за постоянно ме наведе на тази мисъл.

# 604
Не съм го питала понеже ми стана неудобно. Като му споменах, че съм разбрала за напускането му само потвърди, че си тръгва и не е споменавал, че отива там с цел допълнителна квалификация или специализация. Силно се надявам да е това, но пак казвам, че имам някакви съмнения.

# 605
Аз разбрах от близка, която онзи ден роди при него, че направо си напуска работното място, търсейки по-добри условия. Но все пак не е ясно колко ще му хареса в новата държава.

Общи условия

Активация на акаунт