Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 33 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Помните ли името на анестезиоложкатa?

Здравейте. Чувам обезпокоителни мнения за анестезиолозите във Вита, особено за спиналните упойки. Ще съм много благодарнa, ако някой може да сподели реален опит:smile:
Аз също имам приключение, на моето секцио беше една лекарка която около 10-на пъти ме боде, може и по - малко да е,но ми се стори цяла вечност, след което викнаха д-р Якимов и буквално от втория път упойката я сложиха и операцията започна.
Оооо не изобщо

# 436
Възможно ли е да е д-р Джалева:

Здравейте. Чувам обезпокоителни мнения за анестезиолозите във Вита, особено за спиналните упойки. Ще съм много благодарнa, ако някой може да сподели реален опит:smile:
Аз също имам приключение, на моето секцио беше една лекарка която около 10-на пъти ме боде, може и по - малко да е,но ми се стори цяла вечност, след което викнаха д-р Якимов и буквално от втория път упойката я сложиха и операцията започна.
Оооо не изобщо

# 437
Възможно ли е да е д-р Джалева:

Оооо не изобщо

Не, беше друга. Нисичка дама с очила

# 438
Да се допълня, че се сетих още нещо за Трифонова. Даже не знам как ми е било съвестно да я сменя ..

Пръвите пълни изследвания ме прати да пусна след 10ч. и бях и закусвала..дори не ме пита хапвала ли съм или не.. чак се ядосвам като се сетя и как си платих като поп солидна сума, вместо да мина по касата тези изследвания. А знам че за ПКК и витамините е хубаво да е на гладно и преди 10ч, глюкозата 100%..

Аз се радвам, че реших да не се следя и раждам във Вита. Ще се включа само да споделя мнение, ако е полезно. Д-р Трифонова не отрази води на горна граница и не обърна внимание на килограмите ми. Три дни след прегледа при нея бях на фетална в 20гс някъде, докторката обърна внимание и на петте кг които съм качила за два месеца и на водите и установихме навреме ГД. А Трифонова и на следващия преглед вдигна рамене и каза, че  не вижда да са завишени водите. АГ в МД от първия преглед също ги видя. И още нещо, което ме разочарова, бях с главоболие от няколко дни и Трифонова ме прати в манипулационна, че нямала апарат в кабинета. Аз предложих да ми види кръвното.. От регистартура и манипулационната дори се възмутиха, че ужким нямала апарат за кръвно и че разхожда бременна жена по кабинетите. Иначе пък беше усмихната, мила, обясняваше всичко и винаги на разположение по тел и вайбър, ако имам притеснения. Чак ми стана малко мъчно, че ще я сменям, но нямаше как да рискувам да пропусне случайно още нещо, а и неоналтологията ми беше важна.

ПП: попринцип при мен стана малко ,,от трън та на глог". Д-р Гърчев от МД..супер груб и невъзпитан дори бих казала, като че ли му е писнало от работата му. Благодарна съм, че изроди бебчо и сме живи и здрави, но той направи още по-голям пропуск - не обърна внимание на изоставащо коремче с 4-5 седмици.. отново феталната докторка спаси нещата

# 439

Това ми дадоха днес за родилно

# 440
Здравейте, дами Simple Smile предстои ми избор на лекар за следене на бременност. Спряла съм се на д-р Дойчиновски, но в superdoc мога да запазя час чак за септември. Вие как запазихте час за следене на бременност? И имате ли представа дали мога да се свържа с него за по-ранен час?
 Благодаря ви предварително!

# 441
Д-р Дойчиновски е в отпуск от 18ти до 30ти август, а и по принцип е доста зает и затова има час чак за септември. Аз си запазих час през супердок като първичен преглед и като се видяхме говорихме за проследяване. Може да звъннете на регистратурата във Вита 1 и да попитате дали има как да Ви види по-рано. А Вие в коя седмица сте сега?

# 442
Момичета, някой, който е раждал скоро, може ли да каже дали още раздават от тези рекламните раници след раждане?

# 443
Д-р Дойчиновски е в отпуск от 18ти до 30ти август, а и по принцип е доста зает и затова има час чак за септември. Аз си запазих час през супердок като първичен преглед и като се видяхме говорихме за проследяване. Може да звъннете на регистратурата във Вита 1 и да попитате дали има как да Ви види по-рано. А Вие в коя седмица сте сега?
В 6 г.с, вече имам преглед при друг специалист, който потвърди бременността.

# 444
Аз така направих, първо при друга се следях първите 2 прегледа и после се прехвърлих при него. Но да, зает е.

# 445
В 6 г.с, вече имам преглед при друг специалист, който потвърди бременността.

Имате време, не се притеснявайте. Запишете си за Септември. Аз отидох за първи път в 10 г.с., но вярвам, че може и по-нататък. Иначе доктора е чудесен, после ще ви вика всеки месец и не се притеснявайте за часове, на регистратура ще ви дават след като той каже кога иска да ви види отново. Аз спрях да се следя при него, тъй като искам да раждам в друга болница, но като цяло съм много доволна от отношението му.

# 446
Момичета, някой, който е раждал скоро, може ли да каже дали още раздават от тези рекламните раници след раждане?
Раздават, да.

# 447
Аз също установих бременността при друг лекар и се видях с д-р Дойчиновски чак в 11-12г.с. Гледах, че най-ранния му час е за 3ти септември така че за тогава може да си запишете и няма да е късно.

# 448
Много Ви благодаря, момичета! Запазих час за 3-ти септември.

# 449

Да, все още ги дават

Общи условия

Активация на акаунт