Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 30 691
  • 686
  •   2
Отговори
# 675
  • Sofia
Здравейте д-р Щърбанова знаете ли къде работи сега? За Вита не виждам опция за запазване на часове, преди зная че в Медкрос преглеждаше, но сега май не ходи и там.

# 676
Здравейте д-р Щърбанова знаете ли къде работи сега? За Вита не виждам опция за запазване на часове, преди зная че в Медкрос преглеждаше, но сега май не ходи и там.

Аз ходех при нея миналата зима във Вита, бях си запазила час през регистратура. До колкото знам не живее в София, тогава имаше часове само уикендите.

# 677
И аз искам да се извиня за прибързаната си реакция относно доктора, но за мен той ще си остане най-добрият от цялото отделение. Със сигурност оставам зад думите си, че останалите там трябва да проявяват малко повече емпатия към пациентките – все пак не плащаме малко пари. А защо си тръгва и дали ще се върне – това вече е въпрос на негов личен избор и решение. Все пак специалист с толкова много пациенти може сам да прецени къде за него е най-добрата среда. Още нещо, което си спомних – по време на последната ми контрола ми каза: „Айде да се видим в началото на 2026 г. за изследване“. Тоест това решение вероятно е взето съвсем скоро. Но нека не гадаем, а да мислим за следващ толкова добър избор.

# 678
Минавам да дам обратна връзка след лежане за задържане…
Условията са добре, лекарите са супер мили, някои от акушерките са отвратително нагли, но такива ги има навсякъде. Храната е много на кантар - един ден става, един ден се чудиш какво ядеш и как да го кръстиш 😂 и това срещу скромната сума от 100лв на ден за храна…

Целият персонал страдат меко казано за д-р Дойчиновски, аз също съм негова пациентка, чакам тези дни на прегледа да ме пренасочи като първоначалната му препоръка беше Китанова, но се разбрахме да говорим на последвал преглед. Искам да отбележа, че лежах с 2 различни дами, с 2 различни проследяващи, единствено д-р Дойчиновски идваше всяка сутрин още преди визитация да ме провери как съм, да каже как са изследванията и да ме успокои, че всичко е наред. Дано наистина се върне след специализация и живот и здраве с второто да съм при него. ❤

# 679
  • Sofia
Минавам да дам обратна връзка след лежане за задържане…
Условията са добре, лекарите са супер мили, някои от акушерките са отвратително нагли, но такива ги има навсякъде. Храната е много на кантар - един ден става, един ден се чудиш какво ядеш и как да го кръстиш 😂 и това срещу скромната сума от 100лв на ден за храна…

Целият персонал страдат меко казано за д-р Дойчиновски, аз също съм негова пациентка, чакам тези дни на прегледа да ме пренасочи като първоначалната му препоръка беше Китанова, но се разбрахме да говорим на последвал преглед. Искам да отбележа, че лежах с 2 различни дами, с 2 различни проследяващи, единствено д-р Дойчиновски идваше всяка сутрин още преди визитация да ме провери как съм, да каже как са изследванията и да ме успокои, че всичко е наред. Дано наистина се върне след специализация и живот и здраве с второто да съм при него. ❤

Това сериозно ли е 100лв на ден за храна?

# 680
Аз съм лежала само с една дама с друг проследяващ, който не е Дойчиновски и тя беше възхитена от него, защото всеки ден идваше да ме проверява - било то сутрин, било то вечер и винаги знаеше резултатите от изследванията и назначената терапия. Нейния проследяващ мина един път да я види и то защото имаше раждане.

100лв ли е станала храната 😳 2 пъти лежах по 5 дена и двата пъти общо 300лв демек по 60 на вечер.

Иначе момичета, с Ягодка23 мислим да направим някакъв общ подарък за д-р Дойчиновски. Ако някоя от вас има желание и възможност може да пише или на мен, или на Ягодка и да се организираме 😊

# 681
До всички майки – пациентки на доктор Дойчиновски 💕
С още една мама (ni.tray) решихме да зарадваме нашия доктор с малък подарък в знак на благодарност за грижите и отношението му.
Ако някой от вас иска да се включи, може да ми пише на лично съобщение или на нея. 💌

# 682
Абсолютно сериозна съм за храната, нищо друго не съм платила, приеха ме в неделя на обяд и ме изписаха днес сутринта, 3 пълни дни го водят откъм “меню по избор”, заплатихме 300лв 😂 това се шегувахме със съпруга ми, че да си бях поръчвала 3 пъти на ден храна, от който и да е ресторант, нямаше да е такова безумие…. Особено за ТАЗИ храна, то ясно че е болница и не е Мишлен ресторант, ама за тия пари биваше да е нещо по-смислено😂

# 683
Е така се води меню, но нали е имало и грижи и медикаменти и тн.

# 684
Е така се води меню, но нали е имало и грижи и медикаменти и тн.

Казаха ми, че си заплащам само храната. Не виждам как в храната се включват грижи и медикаменти…

# 685
Оле ужас 😂 Не е лоша храната, но е имало пъти, в които съм се радвала, че на обяд винаги дават десерт понеже той в 90% от случаите е ядлив 😁

Честно да си призная не знам какво включва тази цена. Знам само че като се опитах през фонда да го мина този разход ми върнаха отговор, че не могат да ми изплатят нищо, защото било само храна по време на болничен престой.

# 686
Оле ужас 😂 Не е лоша храната, но е имало пъти, в които съм се радвала, че на обяд винаги дават десерт понеже той в 90% от случаите е ядлив 😁

Честно да си призная не знам какво включва тази цена. Знам само че като се опитах през фонда да го мина този разход ми върнаха отговор, че не могат да ми изплатят нищо, защото било само храна по време на болничен престой.

Ооо, да, той човекът си ми каза, че не възстановят този разход от допълнителното здравно и там е само медикаменти и процедури, та се отказах изобщо да се пробвам с фактура 😂

Общи условия

Активация на акаунт