Йоркширски териер Тема 14

• 8 131
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
О нееее, бързо оздравяване. 😭 Това е ужасно!
Имам много опит с кофти специалисти, ужасно е когато не разбираш, а то се мъчи...
За София и аз мога да препоръчам, но май не бяхте там.

# 271
Според мен е яло нещо навън и раздразнил стомахчето, те са чувствителни там.
При нас много хвърлят кокалчета от пиле, по-големи от други, цели джолани ми е носел и чак вкъщи го виждам, като му махам повода (много добре ги крие, ама толкова голямо нещо да не видя..) Лошото е костичка, ако е глътнал, много са опасни, аз затова обикалях със същите симптоми беше и моя при това няколко пъти вече. Намордник има вече , но ми е жал, днес пак пръчки налиташе, не мога да го опазя.
Само е от стомахчето нещо раздразнено, не знам какво му дават, ама...може и да е правилно, но вече си мисля видят ли йорки и сякаш касички ги водят собственици.
Ще му мине, щом всичко е наред с изследванията, нещо е хапнал и е раздразнил стомаха. Не е бъбреци, така поне си мисля и на същото , като на моето ми прилича.

# 272
Сумите изобщо не ги мисля вече,то няма и смисъл защото не мога и да си помисля да го оставя така. Само стационара ,без лечение...абсолютно нищо,просто защото е там в клетка е 60 лв. Вече антибиотици,игла,памук ,венозна храна,пастет,вода,въздух...са съвсем отделно. Нямам представа,колко ще е тотална но,каквото такова.

# 273
Да се оправи мъничето, пък парите ...те са като член на семейството. Просто писах, че за дом. любимци е много по-скъпо всичко отколкото за човек дори и частно. А тези с йоркита ни мислят наистина за касички. Преди един съсед ми го каза, вече се убедих. Въпросът е дали не е нещо малко и да си мине с домашно лечение, а те да ви източват, но няма как да знае човек, после ще се обвинява. Дано вече е добре и утре си е при вас. Стискам палци и лапички от моето.

# 274
  • Sofia
Веве, съчувствам ти!

И ние имахме периоди, в които все едно бяхме на абонамент. ИМах притеснение даже, че е яла отрова за мишки- намерих празна опаковка от желирано хапче против плъхове. Та беше  14 дни превантивно на витамин К. Оказа се че имаме лисица и явно тя е довлачила и тази опаковка, както и редовно някакви кокали намирам из двора. Абе ад ви казвам, правя уборка постоянно.
После облиза едни нурофени- разкъсала ми вътрешен джоб на чантата, добарала това и валидола. Беше на антибиотик, който пък и раздразни стомаха и едно лекуваме- друго разваляме. Докато се окопити...
Та и аз спрях да броя колко пари съм дала. Но пък нашите лекари са си топ, поне това. Няма излишна паника и досега каквото са казали- това е било.

Пожелавам бързо оздравяване!

# 275
Благодаря на всички 😀 утре ще си го вземем ,това по информация от днес. Нямам търпение,че вече много ми е мъчно за него. Сигурно и на него ще му е мъчно за нас и си мисли,че сме го зарязали някъде.

# 276
Здравейте, бих искала да попитам за мнението на собствениците на йорки, които ги хранят с Essential foods. Доволни ли сте от храната, имат ли кученцата странични ефекти и проблем ли е високото съдържание на протеин в храната (като разбира се всяко кученце си е индивидуално) ?

# 277
Аз не съм хранила моето с тази храна, но за дребни кучета чета, че е проблем високият протеин.

# 278
Делулу ЧагиЗо, минете на друга храна, за мен и до днес основния проблем при нашата дойде именно от тази храна. Докато се хранеше със заклеймената марка Роял канин нямаше грам проблем. Минахме на тази прехвалената и стана тя каквато стана. Както съм писала от тогава е само на храна с риба НД, на моменти не мога да установя от какво, само предполагам поучава разстройство и повръща, но е еднократно. Минаваме временно на лечебната на РК и се стабилизира. Но какво чудо беше, така че моето мнение е негативно.

Веве, как е кученцето? Милите ни душички, като не могат и да кажат какво им е...Дано вече всичко е наред!

# 279
Все още сме ходене по мъките....нямам думи да опиша. Сменихме отново лекаря...вече се видяхме в чудо, никой нищо не предлага а само: "ще го наблюдаваме, ще видим..." Вдигат рамене и до там. Тук преди два дни ни изпратиха при вет.при който масово си водят кучетата,които копаят трюфели. Оказа,се че малкият поддържа температура, и най-вероятно ще се окаже някаква бактериална инфекция, при нас лечението беше за песъчинки в бъбреците и полу запушена уретра...та сега слагат други инжекции, поне започна да яде. Иначе не искаше да хапне грам...онзи ден температурата му беше 39.3, вчера 39, днес вече е 38.5...надяваме се утре вече да спре да вдига и да сме овладяли инфекцията. Силно,силно се надяваме,че малкият ще се възстанови, защото и той и ние се измъчихме много вече.

# 280
Милото! Ще се оправи, щом е спаднала температурата. Нещо е ял и раздразнил или одраскало ...предполагам само.  Давам му срок до утре и вече всичко да е наред. Душица малка , стискаме лапички и да се похвалите.

# 281
  • Sofia
О, милото пале. Дано са успели да улучат правилната диагноза и лечение и пожелавам бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт