Йоркширски териер Тема 14

• 8 135
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • В.Търново
Веве ,
 защо да не спи при Вас. Няма да го смачкате. То страда така и се чувства  нежелано. Моето йорки си спи при мен. и аз исках в началото да го науча отделно, говоря още за първите 10 дена като го взехме вкъщи . Много страдаше и се предадох накрая. Въобще не ми създава проблем при нощното спане.

# 241
  • Sofia
Чи лу, няма алергия - и това проверихме. А и сега вече от месец се храни с Брит с пиле, само гранули, и няма никакви грижи. Просто е било нещо временно, което лекувахме с антибиотик  и размина. Благодаря ти че ми обърна внимание все пак, винаги е хубаво някой с опит да даде насока на нас, начинаещите кучелюбители  Animal Dog2

# 242
Vesito, сигурна ли сте, че няма алергия от пилешкото и от това да са проблемите? Много йоркита имат такава, включително и моето.

И моето така и затова от години ( вече е на 5 г.)  е само на N&D риба.

# 243
Моето Йорки започна да си ближе лапите-  и горната им част,  и долната. Не мога да разбера  на какво се дължи. Храня я с N&D за кастрирани с патешко.

# 244
Всички лапички ли ближе? Знам, че заради забит осил ближат лапи постоянно, но ако са всички, едва ли е това.
Все пак огледай хубаво да няма нещо което го дразни.

# 245
Всички ближе. Някой от възглавничките се леко грапави, но друго не откривам.

# 246
Питах чата и отговори, че щом са грапави най-вероятно е алергия- от храна, от препарати за пода, от някакви треви, можело от горещ асфалт също.

# 247
Според мен близането е от нагорешения асфалт, на моята също са и  напукани и да внимавам кога я изкарвам навън и непрекъснато ги ближе. Трябва да купя някакво кремче за мазане, гледах, че в Тему има някакви с аромат на портокал, много ми прилича на моето което имам и се чудя да пробвам ли да я намажа с него Wink

# 248
  • В.Търново
И мята често последно време си ближе лапите, повече отгоре. Опитвах се да й отклоня вниманието, но тя пак го прави.
Тези мехлеми от Тему колко са надеждни? Аз се притеснявам дали има някои вредни съставки щом са от Темуто.

# 249
Здравейте,искаме да си закупим йорки.Желая да е от сигурно място,ориентирали сме се към мини,а не стандарт.Ако може насоки за коректни продавачи .Благодаря

# 250
Здравейте, искам да си взема йорки. За съжаление бюджета ми е ограничен и не мога да си взема от рязвъдник. Взимали ли сте от човек? Харесах си едно момченце на 4 месеца, добре ли е като възраст или е голямо. За какво да следя?

# 251
Запознайте се с майката задължително - да не се държи агресивно. Понякога казват, че 'защитава бебетата', за да го обяснят, но не е нормално и има проблем с темперамента.
Бебето да не е страхливо от вас, да е дружелюбно. Това е. Simple Smile
4 месеца си е супер, няма да му треперите да не му падне кръвната захар, много е опасно.
Ветеринарните разходи могат да са доста сериозни, обаче. Започнете да спестявате всеки месец, за всеки случай.

# 252
Запознайте се с майката задължително - да не се държи агресивно. Понякога казват, че 'защитава бебетата', за да го обяснят, но не е нормално и има проблем с темперамента.
Бебето да не е страхливо от вас, да е дружелюбно. Това е. Simple Smile
4 месеца си е супер, няма да му треперите да не му падне кръвната захар, много е опасно.
Ветеринарните разходи могат да са доста сериозни, обаче. Започнете да спестявате всеки месец, за всеки случай.
благодаря ви,на 18 май е родено,а има две ваксини. Не са сложили трета , ветеринаря казал, че е дребна порода и да изчакат. Не знам това дали да не притеснява. Предстои да сложа трета и микрочип. Мисля да купя бебешка кошара за първо време, защото ще му се налага да остава самичко. Учител съм и работя на 6 часови смени.Какво да купя още предварително?

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 18:28 от Loriloreta

# 253
18 май значи е на 3 месеца - третата се слага по спомени на 12-14 седмици.
Нямат нужда от толкова неща в началото,  някакво легло, няколко играчки, купички, и храната, която е ял досега. И нищо скъпо, защото първото легло може да го препикае. 🤣

# 254
Повишили ли са се цените на Nexgard spectra
Купих едно хапче от магазин от който пазарувам всеки месец, гледам си онлайн банкирането 35 лв. Върнах се. Нямало грешка

Общи условия

Активация на акаунт