Аз бях купила такава тоалетна, но със зелено отгоре, като тревичка дето са , пак на същия принцип.
Еми ..изобщо не я отрази за такава, а пелените ненавиждаше, самонаказваше се там, че все му ги посочвах и уж обирах с тях, до нослето му ги поднасях, сочех с пръст и показвах къде трябва да пишка, ама...не и не. Пишка .. Но пък бързо се научи навън и сега каквото и да е времето не пишка вътре, стиска до край, от 4-5 месечен ни веднъж не е пишкал из къщата, ама това след като опишка цялата поне 3-4 пъти , като бебе. То ми е първо кученце, мъжко е, може би и аз не съм се справила да обяснявам или знам ли, купувах всичко което ми казваха и съм чела, ама...нищо.

Гледам и аз тези с тревичката но май не са ни вариант,, тъй като ние сме сложили подобна тревичка на терасата отвън и той съвсем ще се обърка. Мисля да му слагам и там по една пелена, уж да разбере, че на нея може, но ще бъде сложно.
Според мен добре сте се справила, щом за толкова кратко време е разбрал, че за навън тряба да изчака, а това с пелената, може би по някакъв начин го е приел че е наказан там

Ще опитвам с наградки.. с каквото мога, за да го уча... Иначе намерих и памперси, но не знам колко е добре да е постоянно с такива, защото преполагам съвсем ще реши, че може да си пишка когато реши и после как ще се научи навън. Затова мисля, че са по-скоро временен вариант - ако сме на гости някъде и се притеснявам да не направи беля на чуждо място. С две думи един месец ще се състезаваме с малкия сладур