Забелязахте ли, че втората целувка, когато Сейран е на прозорчето, е дадена от два ъгъла. Първоначално прилича на момента, когато започва първата целувка, но дадена от друг ъгъл, по-отдалеко, ние не виждаме края й, т.е. отдалечаването им, защото пак дават Сейран. Втората част е от друг ъгъл, вижда се отражение от камината, а местата на Ферит и Суна са разменени, а гърба на дивана е към зрителя. Това е друг кадър, а не същата целувка, сниман не знам как и къде, замъглен е и вероятно може да е сън, халюцинация на някого. Дали не е възможно да има само една целувка, подобна както първата целувка на Ферит със Сейран, за която той обясни, че е по инстинкт? След нея те се погледнаха озадачено, с изненада. После следваше кадъра със Сейран. Възможно ли е целувката да е една, дадена два пъти? Втория път, когато Сейран е на прозорчето. А втория вариант (послендния кадър с целувка) да е нечия представа.
Отностно промените в сцената от фрага и серията, аз мисля, че фрага е бил с проучвателна цел, как ще се приеме. А после сцената е корегирана заради реакцията.
Както се и очаква, филмът има трагичен завършек. Освен, че губи сина си, накрая той стига и до прозрението, че тя не е била по- различна от всеки друг.