Отговори
# 315
Да, Сейран, която показа, че умее да крещи, трябваше само едно нещо да кресне на Ферит - Не мога да ти родя дете, а ако се опитам, може да умра! И тогава щеше да се събуди добре известният ни вече "спасителен" инстинкт на Ферит.  А тя като на конференция - чакаше водещият да й даде думата да се изкаже...

# 316
Ураз има в историята си от вчера,че на снощната семейна вечеря на Афи/някой качи снимка тук/тя е слязла от колата на Рамо.Да превключим на клюки.Много ми харесва сесията на Мерт,разкошен,а снимките с розите са ми любими.Много символика,очите му покрити с рози и усмихнат.

# 317
🧿🤍♾🪬🧄
Ураз има в историята си от вчера,че на снощната семейна вечеря на Афи/някой качи снимка тук/тя е слязла от колата на Рамо.
🤍🧿♾🪬🧄

# 318
Вал,още повече,че Алп си пада по такива синеоки,Айча,Съла,Афра,която обаче не се е поддала на чара му и са само добри приятели.Сега Илайда,пак синеока.Да видим каква химия ще изкарат,макар,че Алп е малко дървен.Но в "Невинност" останах страшно разочарована от играта на Тютюнджу.Много готин,но слабо си изигра ролята.Само си представям Мерт там и сериала щеше да е перфектен.

# 319
Значи веднага покравам очите с рози и се усмихвам и аз. Моля, моля, моля споделяйте веднага такива клюки и новини. 😄🧿🤍

# 320
Мими,и аз останах разочарована от Тютюнджу
Да те говорим,че Мерт така ни е разглезил откъм актьорска химия,че никой друг не виждам достоен
А,забравих и другия любимец-Баръш Бакташ
Той направо изгаря с поглед
Да си побъбрим за друго,че много се натоварихме с тая глупост, дето ни я показаха
Да ни извинят дружките,че спамим

# 321
Val, на такъв етап сме, че имаме нужда от всякакво разтоварване. Само една молба - слагайте в скрит текст и по някоя снимка (особено при изпепеляващи погледи) за хора като мен, които не са много запознати с други турски актьори и актриси.

# 322
FI 79 Напълно съм съгласна с теб.За мен това също беше вид "кръвосмешение",макар и все още да е на начален етап.Да,и в литературата,и в киното ги има тези неща.Отвратителни са.Но защо сега не го приехме по-лежерно ще ти отговоря.Защото сериала даваше заявка за съвсем различни неща.Първия сезон ни показа как в една отровна среда може да покълне една красива и възвишена любов.Във втори сезон гледахме как тази любов,въпреки отровната среда оцеля чиста и накрая завърши що-годе с хепи енд.В сезон 3,когато очаквахме,че тази любов вече ще разцъфти и дава своито красиви плодове и новото начало на една нормалност,още с първия епизод беше омърсена,хвърлена в калта по най-гадния начин.Добре,успяха все пак да коригират нещо и когато се готвехме да я видим отново избуяла от пепелта я изхвърлиха в най-голямата помийна яма.Ето,затова сме толкова разочаровани и отвратени.В крайна сметка феновете на точно този сериал не искат да гледат извратени събития,а любов която се среща вече по-рядко в живота от пошлостта.Уви.Защото пошлостта и тази отровна среда успя да задуши хубавото и красивото.

# 323
Val, на такъв етап сме, че имаме нужда от всякакво разтоварване. Само една молба - слагайте в скрит текст и по някоя снимка (особено при изпепеляващи погледи) за хора като мен, които не са много запознати с други турски актьори и актриси.

Извинявай,не съобразих
Скрит текст:

# 324

🤍🧿🪬♾🧄

# 325
Ако Сейран види през прозорчето двамата и влезе, какво мислите, че може да каже?
Ако съм на нейното място: "Господ ме пази от теб, Ферит. Трябваше още след първата ви целувка да се разведем и да се ожените. Така нямаше да бъда омърсена от лъжливата ти любов. Но пак навреме стана. Сега ще мога да спра лечението, което започнах, за да ти родя дете, въпреки, че това ще ми струва живота. Сега ще го живея. Е, Суна, няма да ти кажа "како", защото ти не можеш да ми бъдеш сестра. Та, Суна, сега освен собственица на имението, имаш и Ферит. Вече нищо не ти дължа. Да не забравя. Ферит, може да се върнеш в стаята си, както и във фирмата. Вече мога да замина, нищо не ме задържа. Бъдете щастливи."

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:20 от ani.zaiche

# 326
  • София

В целият епизод преди финалната сцена къде видяхте Суна да се вълнува от Ферит или къде е точно Ферит? Нямаше такъв момент - по време на целият епизод Суна беше при Абидин, каза му, че между нея и Ферит няма нищо и да не мисли глупости - дори го ревнува от Айшен. 

А на кого се обади Суна, за да си "изпее" мъката? Тя просто нямаше правилен момент, в който да забие Ферит през сериите до сега. Е, когато той я награби без никаква причина - сега могат хубаво да си се овъргалят. Макар че не се усеща химия между тях, а само нараненото им его и опит да накажат половинките си. Това се случва доста често и в живота. И да, егоисти са си. Избиват комплекси. И от двамата се очакваше - сина на баща си и вечно малтретирана от баща си (в много случаи опирала пешкира на Сейран в детските години).

Логични са им образите, но сценаристите отвратиха публиката с този развой.
Също така беше нелепо как Сейран и Абидин бяха супер убедени, че половинките им са заедно и вече са се сношили. Откога Сейран се съмнява в сестра си? Откъде дойде убеждението, че между тях има нещо? Защо не тръгна заедно с Абидин? По-логично беше Абидин да ревнува и да се съмнява... както през цялата серия.

# 327
  • София
Само едно уточнение, дано не ви разочаровам много, но Афра не е слизала от колата на Рамо снощи или поне никой не е писал такова нещо. Ураз писа за блузата, че е същата като видеото от колата на Мерт. Иначе тази снимка, която дядо хареса на няколко места, е от същото заведение от снощи

Аз имам друг проблем и вероятно не съм сама. Вие ще гледате ли това?

След всичко от сряда насам, желанието ми отиде на нула. Доста лоша ситуация.

# 328
Само едно уточнение, дано не ви разочаровам много, но Афра не е слизала от колата на Рамо снощи или поне никой не е писал такова нещо. Ураз писа за блузата, че е същата като видеото от колата на Мерт. Иначе тази снимка, която дядо хареса на няколко места, е от същото заведение от снощи

Скрит текст:

Аз имам друг проблем и вероятно не съм сама. Вие ще гледате ли това?

След всичко от сряда насам, желанието ми отиде на нула. Доста лоша ситуация.
[/spoiler]
Извинявам се,че съм ви подвела.

# 329
  • София
Какво научих до тук от сериала:
1. Можеш да биеш жена си и децата, без да понесеш отговорност.
2. Можеш да ги тормозиш психически, без да понесеш отговорност.
3. Можеш да убиеш човек и да останеш ненаказан.
4. Можеш да завиждаш на сестра си и да искаш да си на нейното място, но да си с маската на прекрасна сестра пред нея.
5. Можеш да налагаш мнението си над близките си, без да ти пука за това какво е в душата им.
6. Можеш да мачкаш наред, за да имаш власт и пари...и т.н. и т.н.
Наистина Еве в тоя сериал никой за нищо не плаща...
Не знам какво мислят да правят, но много да внимават със социалните експерименти, че ще им излезе през носа 🤬🤬🤬👿👿👿.
Ако това, което гледаме е истина, трябва Ферит спешно да влезе в психиатрия- иска да умре и налита на Суна  🤮🤮🤮....Пес 🤬🤬🤬...Защо го съсипаха така като образ наистина не знам 🤕🤕😭

7. Полицията съществува само на теория.
8. Могат да те отвличат, извергват над теб, да ти се случи най-лошото - възмездие въздава Халис Ага, обикновено като те прати по вода да се лекуваш или като корабен товар Grinning
9. Любов няма.

Всички в серия си изневериха, овършаха се един друг. И винаги стигаме до едно и също положение. Разочароващо.

Общи условия

Активация на акаунт