Отговори
# 615
Чул ме е Всевишния в петък значи. Така исках АфРам да заминат на почивка. Много работят и го заслужават сега да си починат. Да видим къде ще посрещнат те новата година.
Аз ви пожелавам едно весело посрещане на 2025 година. Нека я изпратим в мир и спокойствие и дай Боже новата бъде по-добра от старата 🤍.

# 616
Здравейте Благодаря за всичко споделено Не се кахърете сериал ще има и целувки също

https://x.com/urazbulbeni

# 617
Момичета, весело посрещане на новата година! Благодарна съм на 2024-та, че ме срещна с Вас.❤️ През следващата година ни пожелавам да изписваме отново толкова бързо темите, но заради добри новини и хубави моменти, свързани с АфРам (откога я чаках тази новина😀🤍🧿), СейФер и другите наши любимци.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 10:49 от Iv32

# 618
  • Пловдив
Добро утро,:heart:
Мили дами, благодаря за всичко, което споделяте, за прекрасните анализи които правите и аз с удоволствие чета и се надявам през Новата година да има един достоен и прекрасен финал на нашия любим сериал.
Бъдете здрави и щастливи!

# 619
Това земеродно рибарче е заснето вчера в София 🧿❤️🤗. Да ни е на късмет през новата година!

# 620
Е,щастлива съм HeartHeartHeart Тази новина,чаках.Благодаря Лилия и Мистери..ако съм честна,повече ме вълнуват Афрам,отколкото Сейфер Heart

https://www.instagram.com/p/DENWLXkopQP/?img_index=1&igsh=aXZqaGIwMjJodGtk
Тези непорочни пиленца,ви поздравяват...за Мерт не съм убедена,че и тук не се е тресял от любов,де Heart

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 11:09 от Милена Тодорова 756835

# 621
Здравейте ! Благодаря ви за споделеното време , защото то е най-ценното ,което имаме !

# 622
Здравейте, момичета, сега пък в тик ток ми излезе друг спойлер. Когато Сейро отива в къщата, заварва Ферит припаднал и пиян, а Суна надвесена над него го целува. И всичките неща от разговора и от целувката си били въображение в нейната куха глава, а Ферит е нейната жертва. От тук, взимат Суна и я вкарват в клиника, далеч от Ялъто.

# 623
Легендата гласи ,че Ферит още моли за прошка Сейран в 10 сезон. Joy

# 624
Здравейте, искам да ви пожелая едно много весело посрещане на новата година, като същата да бъде по-добра и успешна. Да ни предостави повече Афрам и Сейфер.
Слагам една снимка, която харесах от Х Simple Smile Бъдете живи и здрави!

# 625
Здравейте, момичета Kissing Heart Изпращаме годината с тези хубави новини, които сте донесли Heart Eyes
Пожелавам ви весело посрещане на новата, нека бъде мирна, здрава и щастлива за всички! На любимите ни Афра и Мерт отделно пожелавам да си починат добре и да съберат сили, ще са им нужни с този безумен сценарий.

# 626
Момичета, да ви е весела, щастлива, късметлийска и здрава новата година. Лошото със старата да си отива, новата с радост да идва. Сценаристи нови да има, филма ни СейФер само да снима, а нашите гълъбчета любов да окриля.

След като дни наред чета в Х кой какви мисли има, ми се струва, че от момента, в който в бара Ферит заспива/припада, следващите кадри са в ума на Суна. Да, Суна получи имението, но Сейран получи власт и фирмата, което озлоби Суна. Моля се спойлера, споделен от GY2023, да е верен. Така Сейран ще спре да очаква Суна да й крие тайните, защото това е една от причините за последните събития след 73 еп. Ако тайни нямаше, сценарият щеше да е друг.

Да не забравяме, че в серията Суна сама казва на Аби, че с неговите подозрения тя скоро ще е за лудница. С прословутата "сцена" дано сценаристите просто да са искали да подсилят чувствата ни , за да ни поддържат две седмици под напрежение за 90 еп.

ПП. Прав беше някой в Х, че видяхме мечта на Суна, че е бременна от Ферит в стаята му в 2 сезон (?). Скоро дадоха, че ражда и Ферит взема детето и казва "наше е". Ред е да видим и как е станало това дете. Тези случки досега ставаха, когато СейФер се разделят или ще се женят. Сега наближава момента да се оженят пак.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 15:54 от ani.zaiche

# 627
  • София
Чудих се дали да пиша този пост, но искам всичко лошо да остане в тази година е да започнем 2025 основно с хубави новини. Слагам го в скрит текст, насочен е към соло феновете и който иска да го прескочи, за да не си разваля настроението. Така или иначе не е особено важно какво си мислят тези лицемерки.

Скрит текст:

Вижте какво са писали, вероятно вчера, в Х

Днес се размятат насам натам тези скрийншотове. Разрових се в профила на едната злобарка. Тези всичка са с толкова малко останали мозъчни клетки, че си мислят, че феновете на Рибарчето не са харесали сценария, просто защото са накарали Мерт да се целува с Берил, а не с Афра.

Така или иначе такива жалки хора, които се хранят от чуждото нещастие е имало и винаги ще има. Енергийни вампири им се казва, затова повече чесън и много здраве през новата година!

🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿

# 628
Още няколко снимки на Афи от вчера 🌹🧿

# 629
Здравейте ,момичета  Heart  !
Пожелавам ви едно много,много ,много весело посрещане на  новата година !  Kissing Heart  Дано в старата да оставим всичко лошо ,а в новата да ни се случват само  хубави неща . Hands Pray  Дано нашите любими Афра и Мерт да ни радват с повечко хубави новини за тях ,а  със сладките  Сейран и Ферит и с обичания ни  сериал всичко да се развива само в положителна насока!  Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт