Отговори
# 660

Момичета, весело посрещане на Новата година и до нови срещи догодина до амина!

# 661
Брадясал Мерт и пак е сладък, пак му отива. Дано сцената да продължи както ни се иска. Ферит спи, Суна фантазира, а ако и целува Ферит, а Сейран я види, уха. Искам това да се реши в серията, а не да го влачим 5 епизода. А арабите какво ли ще гледат? Но пък в тях ми е надеждата. Ако не заради феновете, поне заради тях да има промени в наша полза. И ха, честита ни Нова година и СейФер, пък ако има и бонус, да ни сервират кекс...

Честита нова година, дано да се радваме на нови сценаристи на YalıÇapkını през 2025г.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 00:00 от ani.zaiche

# 662
Момичета Честита Нова Година!
Аз освен здраве друго не знам какво по-важно да ви пожелая. Бъдете ми здрави!
Имаме АфРам и само АфРам да имаме и през 2025г и винаги.
Целувам ви😘
Сега на дунавското хоро ви чакам

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 02:29 от Албенаа

# 663

Честита Нова година, дами!
Пожелавам в домовете ви да цари здраве, щастие, любов, уют и топлота!
Пожелавам си тази година да станем свидетели на една пищна АфРамска сватба! Само като си представя Афито булка и си казвам дано! Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 00:45 от Fi79

# 664
Момичета, Честита Нова година!🥳🥳🥳 Желая ви много здраве, щастие и усмивки! 😘

# 665
# 666
За много години, мацкиии 🍾🍾🍷🍷🥳🥳🥳
Живи и здрави да сме, и здрави нерви да имаме 🧿🤗❤️

# 667
За много години, мацки! 🍀🍀🍀

# 668
Честита Нова Година, групичка! Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, късмет и любов през новата година и нека всичко се случва по най-добрия начин за всеки един от нас. Включително и за нашите любимци, които бяха повода да се съберем и ежедневно да обсъждаме. С възходите си и паденията в сценария УC  спомогна АфРамчетата да се съберат и да се влюбят един в друг. Много съм щастлива за тях и им пожелавам от сърце и душа да са здрави и успешни, да покоряват нови върхове в професионален план, но винаги да се обичат и да са си опора. Дано 2025 бъде силна година и за тях, а защо не и да станат семейство Демир. Hug

# 669
Честита 2025 година, момичета! От сърце желая новата година да донесе на Вас и любимите Ви хора здраве, щастие, любов и вдъхновение!❤️

# 670
  • Пловдив
Честита Нова година,  сладурки!
От сърце Ви желая преди всичко здраве, щастие,  любов и благоденствие на Вас и семействата Ви!

# 671
Честита Нова Година,момичета
Наедно с всички прекрасни пожелания за здраве и благоденствие,аз искам да пожелая да не губите вяра в доброто,да изживявате всяко чудо със възторг,да са успешни делата Ви,да се гордеете с децата си,да имате възможност да видите нови места,да се преборите с всички неприятности и да посрещнете следващата година с всички,които обичате
БЪДЕТЕ!

# 672
Честита Нова година, здраве, щастие и благоденствие ви желая. Дано 2025 година бъде по-здрава, добра и мирна! Да бъде!
Да бъде успешна и за нашите сладури, събрали ни тук!

# 673
Честита Нова Година.Пожелавам ви,най-вече здраве,много щастливи моменти през новата година,любов,късмет и всичко което си пожелаете,да се сбъдне.Гребете с пълни шепи от живота,радвайте се и знайте,че има хора които ви обичат.Е,Наздраве...Heart

# 674
И един специален кадър.... само АфРамистите ще го разберат, свикнали сме на такива селфита. Joy

Общи условия

Активация на акаунт