Отговори
# 675
За много години, момичета! Здраве, здраве и здраве Kissing Heart

# 676
За много години,момичета!!!! Heart
Нека 2025 бъде една от най-незабравимите в живота ви,изпълнена с много красиви спомени.
Прекрачихме прага на Новата година в групата с чаша в ръка и с хубава новина.Дано така да ни върви в предстоящите месеци.

# 677
Амджата не изпуска нищо! 🤘

🧿🤍🪬♾🧄

# 678
  • София
Честита Нова Година 🤍

За трети път за щастие го качвам, но ни се връзва с корицата, дали да не го ползвам за следващата тема Joy

# 679
Не разбирам снимката

# 680
Изпратих гостите,най-сетне Kissing Heart ,но сутринта,докато всички спяха,се затворих в трапезарията с лаптопа,луда жена...и изгледах 89 епизод.Еми епизода не е толкова лош,колкото очаквах,разбира се без последната сцена.Да,Ферит не се държа добре със Сейран,дори беше груб в неговия си стил,не го оправдавам,но е силно наранен от всички,но въпреки това,не останах с впечатление,че не обича Сейран.Грешката на Сейро е,че никога не се доизказва,ми кажи му истината бе момиче,изкрещи я,но серии да има,панаир.Така...Суна,Суна,Суна..това е героя който силно ме разочарова,не че съм я харесвала преди де,но си мислех,че се е кротнала и вразумила покрай Абидин.Аз обвинявам изцяло Суна за последната сцена и целувката на Ферит.Тази така наречена"сестра",буквално му се предлагаше.Не оправдавам Ферит,но тя знаеше състоянието му и му дрънкаше,колко бил красив,как мечтаела да му стане булка,кога ще я целуне,кога ще я хване за ръка и дрън,дрън,дрън,Ужас...и стана тя.

Най-гадното е че Берил,постоянно рекламираше точно тази серия,цяла седмица,изумена съм.Мерт буквално се покри,дали му беше гадно или защото е болен,не знам,но поведението на Берил наистина ме учуди,горда ли е?Приятелка ми сподели,която гледа турски сериали от години,не знам вярно ли е,че мъжът актьор,няма право да отказва сцени,но турските актриси да.Покрай нашия сериал изгледах всички сериали на Афи и единия и филм,ами че тя забременя от огъня в камината и хващането за ръка във Фазилет,със Чагатай има две леки целувки и толкова...С Мерт се промениха нещата,но всички знаем защо.
Та,притеснена съм от брадата на Мерт,моля се да не доразвият сцената с диванчето и да се мъчим със тайни срещички,глупости и молби на Сейро...

# 681
  • София

Вижда се кракът Афра и палтото на Мерт, стоят един до друг (то това беше ясно и без снимки). Допълва снимката от корицата, на която са челата на двамата.

# 682
Мервето дали няма да ни зарадва и с едно небрежно клипче от закуската например?! 🤗

# 683
В ужас съм. Реших да се насладя отново на сериала, но уви. На btvplus го няма вече, а вчера го гледах там. Някой нещо да знае или къде сега може да се гледат сериите от по btv (с озвучение).

# 684
В ужас съм. Реших да се насладя отново на сериала, но уви. На btvplus го няма вече, а вчера го гледах там. Някой нещо да знае или къде сега може да се гледат сериите от по btv (с озвучение).

По Voyo.

# 685
Мервето,може да са го скастрили Joy не вярвам да посмее..

# 686
Честита Нова Година! Бъдете живи, здрави, щастливи и много обичани!

# 687
Мервето,може да са го скастрили Joy не вярвам да посмее..

А според мен нарочно качиха това стори. Много добре знаят, че хората чакат да видят дали празнуват заедно.

# 688
А освен на Voyo?

# 689
  • София
И аз се чудя Мерве нарочно ли го качи или без да иска. Но е факт, че друг път качват един куп снимки, особено ако са с Афра, сега има 10 снимки на масата от различни ъгли Joy
То беше ясно, че са заедно така или иначе, аз се изненадах, че са с компанията на Афра. Даже се радвам, че не са били някъде сами, за нова година е нормално да купонясваш с приятели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт