Отговори
# 75
Много, много жалко  и за Сейран и за Ферит и за Суна и за Абидин.
СЦ ги навряха не знам къде. Определено  за всичките 89 епизода видяхме
само раздели, неприятности и много изпитания само за Сейфер.

# 76
Ох, ох, ох!!! Без думи съм. Беше ми интересен епизода. Може би защото бях приела, че целувката е истина не се изненадах....Може би така е по-добре, да се вземат мъчениците и да заживеят щастливо.
Феро не можа да преглътне, че Сейро го предаде пред дядо и това му беше достатъчно извинение да измачка чаршафите със Суна. Да беше пиян, но не достатъчно, че да не се осъзнава. Ще видим в следващия епизод дали ще има разкаяние. Според мен Сейран не ги видя. Както писахте, най-вероятно Сейран ще е бременна и то с рискова бременност, да го видим Феро тогава!
Само да не се окаже и сестрата бременна, че тогава няма да го приема!!!!

# 77
Ама да се взимат, Ками Grinning Много се надявам да няма Сейран между тях, че да им пречи. Ах, дано остане силно моето момиче Heart

Еви , нашето момиче ще оцелее. Тя от онзи свят се върна , че едни предатели ли ще я сломят. Е болно ще и е , но пък и се отвориха очите.

Дано ги изхвърли от живота си окончателно.

# 78
Да оценим все пак, че Ферит каза цялата истина в очите на дядо си - че никак не е прав да се държи така с децата и внука си. Веднъж ги извисява до небесата, а после ги срива със земята. Това просто не е нормално, да не говорим въобще за възпитателно. Не мога да си представя да се държа така с децата си и те да не ме намразят.

# 79
Няма да ги види Сейран, сигурно е пред друга къща. Ще гледаме Престъпление и Наказание следващите серии.

# 80
  • Яко в Матрицата...
Димана, два пъти те прочетох много внимателно. Има резон в това, което казваш. Лошото е, че не знам как се прощава такова предателство. Как ще накарат Сейран да прости? Ей това ми е интересно. И на Феро, и на Суна.

# 81
Благодаря за новата тема!

# 82
Имам чувството че Сейран ще разбере , чак когато кака надуе корема. Отврат !

# 83
Добре, сега защо не пуснат един фраг, за да ги видим как ще оправят това мазало?!
Още имам надежди, че ще го оправят, представете си?!
Всичко ми е толково противоестествено, че... не мога да го смеля. Sad Жената на чичо ти, сестрата на любимата, племенник на мъжа ти, любимият на сестра ти... голям залък е това за мен.

# 84
Всички сме разбити, но може би всички тези сенки от миналото трябваше да се разчистят веднъж завинаги и да продължат на чисто. Не знам как точно ще стане, но вярвам в това.

Много ще съм разочарована от Сейран, ако му прости и се върне при него.

# 85
Няма да ги види Сейран, сигурно е пред друга къща. Ще гледаме Престъпление и Наказание следващите серии.

Е това вече ще е най-голямата гнусотия Imp

# 86
Не, връщане назад няма да има. Но съжаленията за отминалите действия трябваше да се изговорят и преодолеят. Предполагам това е била целта, а Ферит и Суна до мачкане на чаршафи няма да стигнат. И също мисля, че Сейран не ги вижда.

# 87
  • Пловдив
На мен ми е много интересно как ще се погледнат в очите след като изтрезнеят и как ще погледнат Сейран, аджеба какво оправдание ще намерят.
Много искам Сейран да ги е видяла.
MysteryG благодаря за красивата тема:hibiscus:

# 88
Така нямаше да ме заболи ако Ферит беше с някоя от дискотеката...та ако щете дори и с Пельо, но със сестрата на жената която казваш че обичаш....не . Това е обидно, долно и гнусно и не го оправдавам нито с алкохол нито с вайкане на съдбата.

Какво положително мога да кажа.... ами великолепна актьорска игра, даммм тук спор няма. Ама защо такъв сценарий по дяволите.

# 89
Аз останах с друго усещане. Аз усетих натрупване на чувство за неподкрепа и изоставеност на Ферит, смесени със състоянието на семейството и бизнеса. В случая мога да предположа, че Ферит се е надявал Сейран поне да му бъде мира и покой за момент да си поеме дъх, и да не го издава за ипотекирането на къщата (поне не в онзи момент). Камъните, побоят, караницата с Халис, парите, не намирането на разбиране и подкрепа го карат да де чувства отхвърлен и ненужен. После това смесено с алкохол и думите на Суна, че реално са със сродни съдби - винаги биват неподкрепени, неразбрани и унижавани пред хората/пред семейството. Не мисля, че я е съжалил, както някой писа по-горе.
Та да видим, кой какво ще е видял. 😃

Общи условия

Активация на акаунт