Отговори
# 60
  • Пловдив
Жалко, много жалко Rage
Отвратителна Суна!

# 61
Според мен на финала на сериала един от двамата ще умре, или Сейран, или Ферит. Тези сценаристи ясно показаха, че мразят Сейфер.

# 62
Сташе, какво значи някакъв подпис? Аз си мислех, че ги свързва нещо много повече, но явно не е било така.

# 63
Много съм разочарована....

Това няма прощаване ... Дано Сейран да ги е видяла единствено това искам.

# 64
Сейран не успя да каже на Ферит, че му вярва за майката на Абидин, че е змесена с камъните.
Кязъм беше голям артист с Есмето, когато трябваше да й отклонява вниманието, за да не види Старата госпожа.

Айшето и тя се навира, където не й е работата. Но Абидин не се поддаде, доколкото Суна се поддаде и то много яко.
Знаме, че ще хвърлите по мен , каквото ви попадне, но на мен ми хареса това развитие на сериала и тези отношения на Ферит със Суна. Ако се замисли човек в дълбочина и двамата са много наранени, но не е това причината. Писах в предходен пост, че Суна все още изпитва и не е забравила загубата от това да бъде омъжена за Ферит и тя му го обясни в много чист вариант. Той пък изпита вина, за това, че не я е избрал и е успял да й нанесе такава вреда. Сцената беше направена с много мисъл и много интелигентно. Точно тук са влезли в сценария записките на някой психотерапевт. На мен ми харесва, че направиха тази бомба, беше нужна за изчистване на вините, неизказаните неща от онази случка с неизбора на Суна. Оттук насетне сериалът ще ме кефи много, ако продължат в тези психологически лабиринти,  Всяко неизчистено взаимоотношение се връща в началото, за да се изчисти. И в случая, това е начинът, който трябваше да стане. Приветствам много продукцията в момента.

# 65
Зори, дано ги е видяла Сейран, дано!

# 66
Какво може да се коментира тука, освен, че този път ни за миг не ми доскуча, а Ферит накрая целуна Суна от сърце, от добро сърце...Но се постараха да ни покажат защо стигнаха дотук. Може би трябва психиатър да коментира как комбинацията от тези всички драматични събития плюс алкохолът отприщиха дълбоко скрити мисли и комплекси, избили в действия.

# 67
И аз си мислех, Еве, ама. Така го написаха сценаристите, Ферит имаше отвратително отношение цял епизод, то и от преди това е.  Гледайки епизода днес, останах с впечатление, че Ферит е приключил със Сейран. Той нямало да се върне в къщата, нея какво я било интересувало, щял да говори каквото си иска и тн
А не го видях, че е от доброто му сърце тази целувка, че и какво последва.
Смятам Сейран ги видя.

# 68
Това , че целува Суна не го гледах   ,но ако след това целува Сейран , някога, наистина ще повърна. Тия двамата си се заслужават.

# 69
Суна е жертва и мъченица. Жива да е оплачеш. Много ме дразнят такива манипулатори като нея. От съжаление го докарва, щото няма качества за друго. Ферит, другата жертва, сякаш всички са им длъжни на тях. Горките

# 70
И аз си мислех, Еве, ама. Така го написаха сценаристите, Ферит имаше отвратително отношение цял епизод, то и от преди това е.  Гледайки епизода днес, останах с впечатление, че Ферит е приключил със Сейран.
А не го видях, че е от доброто му сърце тази целувка, че и какво последва.
Смятам Сейран ги видя.

И аз с такова впечатление останах.

# 71
Всички сме разбити, но може би всички тези сенки от миналото трябваше да се разчистят веднъж завинаги и да продължат на чисто. Не знам как точно ще стане, но вярвам в това.

# 72
Ама да се взимат, Ками Grinning Много се надявам да няма Сейран между тях, че да им пречи. Ах, дано остане силно моето момиче Heart

# 73
Тези сценаристи с една сцена изтриха всичко, което бе градено 3 сезона. С една сцена убиха герои, които ни вълнуваха. Убиха една двойка, в която всички ние се влюбихме. Дори не искам да знам защо. Просто ще кажа сбогом на сериала и ще гледам само повторението на първи сезон. С него свърши всичко за съжаление, а можеше да е различно. Жалко!
Обичам Сейран, обичам и Ферит (този, който ни плени в първи сезон и който във втори каза, че няма да се откаже от Сейран, докато не види в нейните очи, че тя се е отказала от него) и завинаги в сърцето ми ще ги има СейФер, онези, които бяха готови да умрат един за друг. Това няма да се промени. Но от тук нататък за мен останаха само АфРам и хората, с които тук се надявам се ще продължим да следим и коментираме техните успехи и щастливи моменти.

# 74
Май искат да се върнат към 1 епизод и Ферит и Суна да си се оженят. Демек до тук каквото сме гледали са били пълни пълнежи.. истинската история и главните са Суна и Ферит. 🤦♀🤦♀🤦♀
Мамини златни.. живи да ги оплачеш, горките

Общи условия

Активация на акаунт