Отговори
# 285
И двамата имат вина. Изобщо не ги оправдавайте с това в какво състояние са били . Когато човек споделя нещо лично с приятел / такива би трябвало да бъдат/ не се хвърля да го целува интимно. Ферит я целуна , но и Суна изобщо не се опъна.
По тази логика , това което преживя Сайран  , трябваше вечно да е в прегръдките на разни мъже.Дори да се окаже сън или кома  , а това изобщо не го вярвам , сцената си остава гнусна и неприемлива за мен.

Хората ще продължат да гледат от чисто любопитство. Няма да се затрие дизито. Много от хората гледайки чуждото нещастие , забравят или приемат по-леко своето.

# 286
  • София
Трети сезон започва вече дори в Панама, по Телемундо. Няма да затрият сериала, но ще приключат с унизителни рейтинги, особено ако това, което показаха снощи е истина. Ако е истина, съжалявам, че го пиша, но Ферит и Суна са боклуци. Нищо не ги оправдава, нищо!

# 287
# 288
Чудна е Ураз   Сори,но пак ще се повторя 🤍. На много бели сърца да върви през новата година

# 289
И двамата имат вина. Изобщо не ги оправдавайте с това в какво състояние са били . Когато човек споделя нещо лично с приятел / такива би трябвало да бъдат/ не се хвърля да го целува интимно. Ферит я целуна , но и Суна изобщо не се опъна.
По тази логика , това което преживя Сайран  , трябваше вечно да е в прегръдките на разни мъже.
Дори да се окаже сън или кома  , а това изобщо не го вярвам , сцената си остава гнусна и неприемлива за мен.
Точно,но ако така се помъчат да "изтрият" тази гнусна сцена и най-вече да представят,че сънуващия,без значение кой е,въпреки,че е било само "кошмар" изпитва угризения след него и се чувства виновен само заради това,че е допуснал такъв сън,ще бъде оправдание в очите на много от феновете и продукцията ще покаже,че също не е ок с такива извращения и те не трябва да се случват дори и в сънищата.Тогава и цензура и фенове ще им простят.И съм убедена,че отново ще се гледа.Даже,сега,въпреки възмущението феновете са готови да гледат Ферит и Суна нещастно женени и Сейран сама,с дете от Ферит,бизнес дама,та дори и с нов мъж до себе си,въпреки,че не можеха да приемат Синан и трети страни.Аз такова нещо не съм готова да гледам,защото това няма да е същия сериал.Гледала съм го заради "магията" на Сейфер.Ако съм искала да гледам различни двойки и други главни герои има много сериали,по качествени от този.Едва ли "нещастието" на Ферит и Суна ще са ми интересни или Сейран,бизнес дама,с детето на Ферит,но с друг мъж.Не знам колко от вас са гледали "Невинност",невероятен сценарий,сниман е също в Ялъто,но много слабо актьорско изпълнение от страна на главния герой.Въпреки това ме държа прикована към екрана и не превъртях нито една сцена.За мен критерия за добър турски филм е когато не ме кара да превъртам сцени и всяка е важна за развитието на сюжета.Превъртя ли сцена,значи не става.Така,че вероятно ще има зрители които ще продължат да гледат Рибарчето,но няма да е турския сериал аууу.Освен това,тези сценаристи едва ли могат да направят от Сейран бизнес дама,при положение,че до сега не го направиха,а отново разчитаха на някакви "зрелища" стигнали до извращения и абсурдност.

# 290
Започвам да мисля, че може би това дето показаха ще са страховете на Сейран от това, което може да завари в къщата. Тя знае за вълненията на Суна в първа серия, знае и за яда на Ферит - а думите на Абидин, че Суна сигурно е с Ферит може да са отключили тези мрачни мисли, но когато надникне да види, че няма нищо такова. Дай Боже да е така и това да не е реално. Hands Pray А ако това е истина аз не оправдавам нито Суна, нито Ферит - но се надявам че няма да снигнат по-далеч от целувката. Самият факт, че редактираха кадри според мен не е защото е излъчено по телевизията, а просто защото са заснети 2 варианта - избраха този и именно така да свърши епизода, че феновете да се чудят пак и за следващата серия. Сега се гледа защото чакаха да видят дали е истина или нечии кошмар или сън - ами в края на епизода като го оставят така се получава същото. И сега пак има хора дето се чудят или се надяват все пак да не е реалност. Така след паузата сценаристите ще решат как да го продължат - може да е нечия халюцинация или нечии мрачни мисли. Все пак ако е реално трябва да са наясно, че нито феновете на Сейфер, нито тези на Абсун ще ги гледаме. Wink

Ще видим какво ще излезе, но се надявам че все пак няма да е това което ни показаха и че за да редактират сцените в трейлъра и да не ги покажат по този начин има причина и тя е - че няма да има изневяра, дано да няма и целувка и това да е в нечие въображение, но ако е истина - да е само това и после двамата да си тръгнат и нищо повече да не се случва. Hands Pray

За мен Суна обича Абидин истински - когато е с Абидин тя е друг човек - тя е добра, мила, любяща - не мисли за глупости, не я интересуват пари и имоти, нито Ферит нито който и да е - Аби е всичко за нея! Sparkling Heart Но сега, когато Абидин й обърна гръб - когато се скараха и тя многократно го моли да я извини, че е подписала ипокетака - когато му каза че няма нищо между нея и Ферит - когато се ядосваше на думите му - когато Аби продължи с упреците - Суна пак остана без никого. Disappointed В случая Абидин е прав, че тя не трябваше да ипотекира имението заедно с Ферит зад гърба му - но от друга страна и Абидин крие от Суна за появата на майка му. Тогава не разбирам защо беше толкова жлъчен и така я обиди като се присети за целувката от преди години. И Абидин и Суна допуснаха грешки. Sob

И след като всички разбраха за ипотеката и нападнаха Фурит и Суна - какво се случи - никой не искаше да я изслуша, дори майка й - как нито веднъж Есме не отиде и при Суна да я утеши или да даде съвет - а когато е сама и нападната Суна става раздразнителна и изрича неща дето не мисли - затова каза тези думи на Хатуч, за проблема на Сейран - но тя наистина страда за сестра си и за састоянието й. За мен Суна не е лоша - просто има слаба психика, когато е сама и нападната - тя рухва - и започва да прави и изрича глупости. Но всички видяхме колко страда за състоянието на Сейран и как искаше да я предпази. Според мен макар и така - добре е че Суна го каза, видяхме че Хатуч после е казала на Халис и така ще опитват да попречат на Сейран да предприеме това рисково за нея лечение. Wink

Разбирам, че повечето мразите Суна, но това да й желаете злото и да искате тя да има проблеми и да не може да забременее е съвсем друго. Така с какво се различавате от уж лошата за вас Суна дето искала същото? Аз също съм отвратена от последната сцена в епизода вчера, но никоя жена не заслужава да има такива проблеми и се надявам нито Суна, нито Сейран да ги имат - искам и двете да имат своите деца - но Суна от Абидин, а Сейран от Ферит! А цялата тази каша и това безумие дето ни показаха да го изчистят още в следващата серия - тази целувка все пак да не е реална, но ако е - да спрат само до там и после да се отдръпнат, защото обичат половинките си. Hands Pray На сценаристите трябва да им е ясно, че загубиха зрителите си - и ако има нещо друго нито феновете на Сейфер, нито тези на Абсун ще гледат! Това вече ще е края на сериала. Sob

# 291
Аз се поуспокоих малко и пак съм на вълна сънища или кома, няма начин това да е истина. 😁

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:32 от Lilia*

# 292
И аз чакам следващия епизод с интерес.
Опитаха се да покажат, че Ферит и Суна, разочаровани от близките си хора, скарали се с половинките си в същия ден, си лекуват болката, като си ближат раните и разголват душите. Само да не беше толкова пошло...
Иска ми се Ферит поне веднъж да беше слушал Сейран с такъв интерес и уважение, както Суна снощи. А и Сейран поне веднъж да му беше разкрила душата си напълно пред Ферит, както го направи сестра й.
Иначе смятам, че беше импулс, който няма да се повтори. Но ще тежи на всички за напред.

# 293
Между другото засегнаха по този начин тема,която съществува в изобилие в реалния живот.Много хора имат роднини или приятели преживели връзки или залитания по роднинска линия.Ако имаха акъл можеха да развият деликатно темата.Но в предвид чувствителността на фандома към ГГ хич да и не помислят да мажат,а да намерят начин да излязат от ситуацията приемливо.В предвид ,че има 2 седмици до следващия епизод, има достатъчно време хората да се успокоят,всяко чудо за три дни. Емурлах трябва много да внимава какво ще изтипоса в първия фраг.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:49 от Sikorski

# 294
Между другото засегнаха по този начин тема,която съществува в изобилие в реалния живот.Много хора имат роднини или приятели преживели връзки или залитания по роднинска линия.Ако имаха акъл можеха да развият деликатно темата.Но в предвид чувствителността на фандома към ГГ хич да и не помислят да мажат,а да намерят начин да излязат от ситуацията приемливо.В предвид ,че има 2 седмици до следващия епизод, има достатъчно време хората да се успокоят,всяко чудо за три дни. Емурлах трябва много да внимава какво ще изтипоса в първия фраг.
И как можеха да развият деликатно  темата ? Няма деликатност в тая тема. Аз съм доволна поне от това , че  се случи  изведнъж. Представяте ли си , да се проточваше няколко епизода  с намеци , погледи, с прехапани устни /Феро/ и т.н. и после пак да се стигне дотук. Човек при изневяра с непознат е опустошен , а  ако това става с участието на любимата ти сестра , не знам.
Може би аз съм по-краен човек , но за мен това е непростимо.
А това , че продукцията танцува по нервната система на фандома си е от самото начало , от първата брачна нощ. Както виждаме дизито си върви. Дори стават още по-нагли.
Колкото и да пишем , че искаме да гледаме щастливи СейФер , много хора искат зрелища , драми, трагедии.

# 295
Какво научих до тук от сериала:
1. Можеш да биеш жена си и децата, без да понесеш отговорност.
2. Можеш да ги тормозиш психически, без да понесеш отговорност.
3. Можеш да убиеш човек и да останеш ненаказан.
4. Можеш да завиждаш на сестра си и да искаш да си на нейното място, но да си с маската на прекрасна сестра пред нея.
5. Можеш да налагаш мнението си над близките си, без да ти пука за това какво е в душата им.
6. Можеш да мачкаш наред, за да имаш власт и пари...и т.н. и т.н.
Наистина Еве в тоя сериал никой за нищо не плаща...
Не знам какво мислят да правят, но много да внимават със социалните експерименти, че ще им излезе през носа 🤬🤬🤬👿👿👿.
Ако това, което гледаме е истина, трябва Ферит спешно да влезе в психиатрия- иска да умре и налита на Суна  🤮🤮🤮....Пес 🤬🤬🤬...Защо го съсипаха така като образ наистина не знам 🤕🤕😭

# 296
  • Велико Търново
Здравейте, извинявам се, че ще бъде дълго.
Не гледах епизода, само четях. Разочарована съм и потресена. Сц ни върната в началото и за мен това е регрес за Ферит и Суна.
Суна искала само да се омъжи без да й пречи в началото дали познава мъжа си, само по снимка и умираше за Ферит. Та тя се омъжи три пъти! Не й ли стигаше? последния уж го обича, а веднага побърза да си легне с друг. Няма оправдание за мен за тази гнусотия, която сътвориха, оправдавайки се, че все не са разбрани. Завистлива, егоистина и неблагодарна Суна, винаги поставяща себе си и прекарвайки Сейран при всяка възможност.
За мен за жалост Сц показват Ферит, че всъщност никога не е обичал Сейран. 1 и 2 сезон се зачеркват. Винаги се е държал лошо с нея, има много моменти, а най- лошото беше, когато тя успяваше в нещо ( Договора за дрехите, Уни, спечели уважението на Халис) и изместваше центъра от него, света да не се върти около неговата орбита. Той озлобяваше към нея, това правили го човек, който обича? Би се гордял с постиженията на любимия си. Ферит всъщност не може да обича никой истински. За него Сейран  е едно предизвикателство, което като го покори и напуска при всеки оправдаващ за него момент. Той не се различава по нищо от Орхан. Нищо не докарва до край, само лъже и манипулира и от голямото му его страдат всички. Не се поучава и продължава да се държи като един разглезен хлапак. Никакъв прогрес.
За жалост очаквам да се продължи в тази насока, явно турския зрител иска да вижда, че има и по- лоши неща от техните собствени съдби. Мисля си, че Сейран няма да ги е видяла, за да е по- тежка драмата и онези двамата ще продължат да се утешават взаимно без угризения. Нали само те се разбирали и подкрепяли.
Подигравка с любовта, която се градеше 1 и 2 сезон.
Не простимо е и за мен е без оправдание предателството. За жалост никога не са обичали Сейран.

# 297
Привет ,момичета!

Първо Честита Коледа и Щастлива нова година!

Пиша рядко ,но ви чета постоянно с най голямо удоволствие.Снощи не можах да гледам онлайн ,като друг път,но и   като се прибрах, не можах да си легна преди да ви прочета и после дойде ред на серията.
Макари и без желание исках да видя още веднъж онази гнусотия ,която видях в трея.Даааа...но сега беше друго...явно беше изрязана доста тази "страстна целуФка"
Двама нещастници се бяха събрали и оплакваха живота си...единия ,галеника на Корхан...цял живот нищо не е постигнал,ееее хоцкаше си по барове ,мацките се катериха по разни  стълби за да стигнат до любовника Ферит.Беше пълна нула.ЕЕЕ..по едно време се разработи и пак с помощта на Сейран.Не беше разбран,не беше подпиран и озлобя ,когато тя каза на семейството за ипотеката, а погледа муууууу...мале мила, бе убийствен.Та този   хубавец стигна и до дъното.Другата участничка в гнусната игра Суна ,и тя преживяла неволи,милата тя,кажи речи изоставена пред олтара,но се влюбила във Ферит,гледала го по телефона даже и накрая цъ...Голям смях,това не е влюбване  ,това е мания,каприз и бих казала злоба и презрение ,че Сейран е невестата вместо нея...а толкова "любов и обич" показваше към сестра си,винаги...пази боже от такава сестра.
Та...стигнахме и до целувката...снощната...нищо лошо да се целунат като брат и сестра или пък опс,като зет и балдъза,НО НЕ и по устата...можеше  по челото,например .Сценаристите обаче удариха дъното,за рейтинг,за друго ли ...незнамНезависимо от всичко, аз ще изгледам останалите серии,да видим докъде ще стигнат малооумните сценаристи.
За Абидин  не ми се пише,и той предател,хвана се на игрите на майка си ...аптал.
Радвам се за Гюнюл и Орхан,най накрая се "намериха." Joy

И накрая имам едно въпросче.Мехмет Баръш Гюнгер ще бъде сценарист на новия сериал с Алп и Илайда Алишан.Нещо да кажете за него,зная само ,че беше сценарист на първи,може и втори сезон,но по принцип не се интересувам от много от режисьори,сценаристи ,продуценти.

Лека вечер! Hug

# 298
Свет, Баръш няма опит като сценарист, Чапкъна му беше първия проект. За мен си беше идеален, сравнявайки със сегашните вяли изпълнения. Пише силни реплики, бъркат в душата. Много го харесвам и смятам да гледам новия му сериал, макар да не съм фен на Алп и Илайда.

# 299
Привет ,момичета!

Първо Честита Коледа и Щастлива нова година!

Пиша рядко ,но ви чета постоянно с най голямо удоволствие.Снощи не можах да гледам онлайн ,като друг път,но и   като се прибрах, не можах да си легна преди да ви прочета и после дойде ред на серията.
Макари и без желание исках да видя още веднъж онази гнусотия ,която видях в трея.Даааа...но сега беше друго...явно беше изрязана доста тази "страстна целуФка"
Двама нещастници се бяха събрали и оплакваха живота си...единия ,галеника на Корхан...цял живот нищо не е постигнал,ееее хоцкаше си по барове ,мацките се катериха по разни  стълби за да стигнат до любовника Ферит.Беше пълна нула.ЕЕЕ..по едно време се разработи и пак с помощта на Сейран.Не беше разбран,не беше подпиран и озлобя ,когато тя каза на семейството за ипотеката, а погледа муууууу...мале мила, бе убийствен.Та този   хубавец стигна и до дъното.Другата участничка в гнусната игра Суна ,и тя преживяла неволи,милата тя,кажи речи изоставена пред олтара,но се влюбила във Ферит,гледала го по телефона даже и накрая цъ...Голям смях,това не е влюбване  ,това е мания,каприз и бих казала злоба и презрение ,че Сейран е невестата вместо нея...а толкова "любов и обич" показваше към сестра си,винаги...пази боже от такава сестра.
Та...стигнахме и до целувката...снощната...нищо лошо да се целунат като брат и сестра или пък опс,като зет и балдъза,НО НЕ и по устата...можеше  по челото,например .Сценаристите обаче удариха дъното,за рейтинг,за друго ли ...незнамНезависимо от всичко, аз ще изгледам останалите серии,да видим докъде ще стигнат малооумните сценаристи.
За Абидин  не ми се пише,и той предател,хвана се на игрите на майка си ...аптал.
Радвам се за Гюнюл и Орхан,най накрая се "намериха." Joy

И накрая имам едно въпросче.Мехмет Баръш Гюнгер ще бъде сценарист на новия сериал с Алп и Илайда Алишан.Нещо да кажете за него,зная само ,че беше сценарист на първи,може и втори сезон,но по принцип не се интересувам от много от режисьори,сценаристи ,продуценти.

Лека вечер! Hug
Благодаря за информацията,че Гюнгер ще е сценариста на този сериал.Чух за сериала,но не знаех,че той ще е сценариста.Ще чакам с нетърпение този сериал,а също харесвам и Алп.За актрисата нищо не мога да кажа.Но репликите на Гюнгер и неочакваните обрати в сценариите му са много добри.Дано в новата продукция не му се месят в работата.С нетърпение ще очаквам сериала.Ооо сега видях коя е Илайда Алишан,актрисата от "Невинност".Непременно ще гледам Алп Навруз и Илайда Алишан в сценарий на Гюнгер.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 18:13 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт