Отговори
# 330
# 331
Мистери, аз няма да гледам, не съм фенка нито на Берил, нито на Ерсин Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздравявам ви с изпълнението на Афито от същото предаване, преди няколко години Heart Eyes И песента ми е любима Heart

https://www.tiktok.com/@goktugan/video/7182463334384520454

# 332
  • София
Мистери, аз няма да гледам, не съм фенка нито на Берил, нито на Ерсин Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.tiktok.com/@goktugan/video/7182463334384520454

Аз ги харесвам като двойка, но много се влияя от разни такива неща. Поради едни такива ПР причини на втори сезон на Шахмаран гледах само една серия.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:17 от MysteryG

# 333
# 334
Мистери,аз не гледам турска телевизия и със сигурност няма да гледам нито това,нито което и да е друго предаване.Ще си гледам нашата си телевизия.Убедена съм обаче,че доста от турските зрители,особено феновете на сериала няма да го гледат.Жалко за Ерсин и Берил,в случая нямат вина,но на Мерт съм ядосана защото като водещ актьор не вярвам,че е съвсем "безгласна буква" и не можеше да се противопостави на тази сцена.Все пак договорите не се подписват за тотално "заробване" на актьорите.Ако за продукцията образите на Берил и Ерсин не са толкова важни и винаги могат да ги изкарат,то без Мерт направо си правят финал.Да,тази скандална сцена с нищо няма да навреди на кариерата му,но разочарова феновете си.

# 335
  • София
Аз не говоря да се гледат пряко по тв, а клипове. Например това видео е 3 секунди, дори него не си пуснах.

Браво на Афито!

# 336
Сега си мисля,добре,че изрязаха сцената с целувката на Сейран и Синан в Мола.
Какъв кошмар за феновете щеше да е още от първите серии

# 337
В специалната сцена Ферит казва, че се е ожениел за отмъщение. Това е вярно. Той промени избора, като го подмени със своя избор - Сейран. Той се ожени за жената, която хареса, в която се влюби, а не в непознатата, избор на леля му.

# 338
Вал, ти въртиш, сучеш, все на Сейран се връщаш Stuck Out Tongue Winking Eye На Сейран целувката изрязаха, но на Ферит секс подвизите с кака не ги изрязаха, насладихме им се Smirk

Зайче, мислех си и аз като теб, ако Сейран ги види, какво ще стане? Аз не искам да влиза и да се разправя. Искам само да ги види, искам да я видят и те. Или не, не искам да я виждат, нека си продължават заниманията на дивана.

# 339
  • София
Добре де, аз помня дискусиите в Х за снимките в мола и последно писаха, че целувки не е имало. Прегръдки и целувки по врата, но не и по устните.

Втори акаунт в Х виждам с теорията, че всичко е истина. След тази нощ Ферит разбира за проблемите на Сейран, а в последствие и че е бременна. Спира да общува със Суна, тя полудява, а той се влачи след Сейран, докато тя не му прости. И едно лечение при психолог ще мине през това време и така 🤦‍♀️

# 340
Аз също искам да ги види и да се оттегли с достойнство , а не с разправии. Информацията винаги е най-мощното и ценно оръжие. В удобен за нея момент да я използва и да ги постави на местата им. После.....каквото  реши , само да не прощава.

Ерсин и Берил бих ги гледала , но не сега.

# 341
Добре де, аз помня дискусиите в Х за снимките в мола и последно писаха, че целувки не е имало. Прегръдки и целувки по врата, но не и по устните.

Втори акаунт в Х виждам с теорията, че всичко е истина. След тази нощ Ферит разбира за проблемите на Сейран, а в последствие и че е бременна. Спира да общува със Суна, тя полудява, а той се влачи след Сейран, докато тя не му прости. И едно лечение при психолог ще мине през това време и така 🤦‍♀️

На този акаунт друг път спойлерите верни ли са били? 😵‍💫

# 342
  • София
Това не знам дали е спойлер, според мен е теория, но я срещам при втори акаунт в Х. Друг писа нещо подобно снощи. Може някой да пише на големите акаунти, защото са със сини отметки и доста последователи и двата профила, които са го споделили.

# 343
Еве,за какво сучене и въртене пишеш?Не беше ли така?Изтекоха снимки и хората реагираха,та отрязаха тази гнусотия.Поне тогава ни го спестиха
Не разбирам какво ми казваш  с този пост
Щеше да е същата помия,както сега
Ели щяхме да го приемем нормално според теб?

# 344
Мистери, дано не познаят.

Прочули сме се и сред хората, които не гледат сериали.😄

Общи условия

Активация на акаунт