Отговори
# 690
Честита Нова Година, мили момичета! ❤Пожелавам ви здраве, усмивки, които озаряват дните ви, и успехи, които да извисяват мечтите ви! 🤗❤😘 Благодаря за всичко споделено, задълбочените анализи, прелестните снимки, вдъхновяващите видеа и незабравимите емоции. Благодаря ви, че ме потопихте в магичния свят на тези невероятно красиви и талантливи актьори! Нека новата година бъде изпълнена с вълшебство, любов и много красота!

# 691
И аз се чудя Мерве нарочно ли го качи или без да иска. Но е факт, че друг път качват един куп снимки, особено ако са с Афра, сега има 10 снимки на масата от различни ъгли Joy
То беше ясно, че са заедно така или иначе, аз се изненадах, че са с компанията на Афра. Даже се радвам, че не са били някъде сами, за нова година е нормално да купонясваш с приятели Simple Smile

Откъдето е жената, оттам е и родата, а в техния случай компанията. 😃

# 692
  • Яко в Матрицата...
ЧНГ, момичета! Heart Да сте живи и здрави, много късмет и на вас, и на любимите ви хора! Heart

Да си кажа за Ерсин и Берил в "Гласът на Турция" Joy Ами хареса ми как се представиха, няма да си кривя душата. Браво! Имаше и още едно изпълнение, което ме впечатли. На една девойка, която играе в Перлите. То на това дете оня отгоре му е дал много, машала 🧿 Дано някой ден доживеем дует и от някои други представители на Рибарчето Stuck Out Tongue Winking Eye 🧿

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 14:52 от Reni 🧿

# 693
Разследват, не си играят! 😂

# 694
  • Манчестър
За много години къзлар, здраве и берекет
🤍🧿🤍

# 695

Афрамските фенове разследват, солотата коментират,че Мерт едва издържал 1 час и си тръгнал щото Мирай и Ясир го чакали/да им имам фантазията/.Всеки с дерта си,а нашите си гледат живота.

# 696

Сикорски, защо го чакат Мирай и Ясир, тройка ли ще правят?

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:29 от Еванджелин

# 697
При липсата на озвучените серии по бтв, пак гледам 89 еп. Наистина тази сцена е странна. Защо Суна е останала и се е настанила удобно, след като смята, че трябва да се върнат в имението. Защо направо не отидоха там. Ферит бе толкова пиян, че нямаше да се противопостави. Той едвам се тътреше до нея. Залиташе.
В това жилище вече не бе така пиян. Започна този странен разговор и в мига, когато Ферит започва да разказва, вече не е пиян. Появяват се думите му за отмъщение. Суна започва да разказва за Сафет, повтаря думите на Ферит за Сафет, но забрави да го упрекне, а Ферит знае за него и как се е оженила, не бе необходимо. За Кая - Ферит бе против тогава, Сейран искаше да я спре, а сега Суна разказва друго. (?) Ферит казва, че всичко се е случило заради него, което донякъде е истина. Но Суна казва, че е заради семействата им. И пак се връща на предложението от Корхан, защо?
Суна знаем какви мечти има за Ферит, но Ферит как така постъпи, нали живее за Сейран, 2 години не я забрави, въпреки кака. А сега за 2 секунди я забрави. И оп, целува Суна, че бяха замислили и че правят кекс. Толкова ли бързо се забравят години любов. Далеч съм от мисълта, че са пияни. Поведението им не бе на пияни хора. Всичко бе осъзнато.

Да не забравяме, че Ферит е диабетик и той при препиване припада, а сега?

Дано арабите ги принудят да променят посоката, в която ще ни отведе тази сцена.

абе, как се оставя такава красота!!!!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:23 от ani.zaiche

# 698

Афрамските фенове разследват, солотата коментират,че Мерт едва издържал 1 час и си тръгнал щото Мирай и Ясир го чакали/да им имам фантазията/.Всеки с дерта си,а нашите си гледат живота.

Толкова са зле, да Мерт специално от Мармарис ще тръгне да се прибира за да прекарва Нова Година с Мирай и Ясир, не мисля че има толкова късен полет

# 699
Акиф отдавна се е настанил на летището, хайде да го видим дали ще ги излови нашите.

# 700
Афито новогодишно Heart Eyes

# 701
  • Ямбол
ЧНГ момичета!Бъдете много здрави,щастливи и обичани!Нека новата година бъде ползотворна и успешна! ❤️🥂

# 702
Вече по-спокойно изгледах финалната сцена и си дадох сметка,че Суна наистина е била много нещастна в онзи момент
Да не забравяме,че тя тогава е била,не знам ,на 19-20 години?
Когато на такава възраст за първи път си създадеш един образ на любим,той не излиза лесно от мислите ти
Ти не познаваш този човек,ти просто си фантазираш
Може би,затова тя дълбоко в съзнанието си никога не се отказа от Ферит.
Всеки има такива моменти в живота си,когато съдбата се намесва и не се сбъдват мечтите.
За едно младо,неопитно и непрекъснато малтретирано момиче,това наистина е голяма трагедия и може да доведе до отклонения в психиката

# 703
Не са споменавали колко години е разликата между Суна и Сейран, но Сейран й казва "како". Сейран е на 19г когато се жени. На колко е Суна? Поне на 21г, за да е кака, може би. Тя наистина се радваше по детински на новината. Мисля, че тя е по-незряла от Сейран.

Защо Ферит не иска Абидин да го вземе от бара? Защо разореният Корхан има луксозен апартамент в Çengel на 4 минути от yalı? На Ферит му е студено в бара, защо отвори балкона в студеното време (камината кого ли топли)? И отново въпроса: Колата е пред къщата, защото GPS го показа, но кой я кара? Суна не може да кара, Ферит не е в състояние.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:28 от ani.zaiche

# 704
Честита Нова Година 2025 !
 Нека бъде мирна , спорна и късметлийска !
Да донесе здраве ,много любов и усмивки !
 Да сбъдне и най-смелите мечти !

Гледах Ерсин и Берил - страхотни !

Общи условия

Активация на акаунт