Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 633
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Ми незнам, тая моята приятелка каза че е мн доволна. Ние изтървахме ЛЛ, приключила по рано, а утре почива. Но така или иначе аз ходя при частен педиатър и утре трябва да му пиша какво е състоянието на малката.
Likeawind,да се оправя скоро мъжа ти.Аз преди 2 години точно така направих пневмония като усложнение от грип и лежах в болницата,а миналата бях с бронхит.Декември и Януари са най-критични и все някои е болен вкъщи.
Мимчо,това не съм го чувала и не мога да помогна,но имам чувството,че е поредната реклама.

# 136
Mim4o, и на моята дъщеря нослето й сякаш бълбука отзад, а отпред няма секрет. Кашля като стане от сън и спорадично през деня. УНГ ни каза, че се поуголемила третата сливица заради вируса, който изкара тези дни. И ние инсталираме пулмикот, за да не слезе надолу.

# 137
  • shumen
Аз от такива прехвалени за имунитет съм скептично настроена.Пак казвам за 12 години съм давала какво ли не,но полза не видях.Спра ли за почивка и се разболява точно тогава.Тази година нищо не давам.
Не знам дали от процедурите в Трявна или го израстна,но сякаш кара вирусите една идея по леко.

# 138
  • Sofia
Аз съм много притеснена от предстоящите януари и февруари, защото тази година точно тогава малката беше с бронхит и после с тази гадост - микоплазмена пневмония. Та съм на тръни и май ще го поръчам този сироп Immun Fit на Vivasan. Доста е скъпичък, но уж ми дават добри отзиви за него.
Единствено ме притеснява наличието на мед от Манука в него. Още не съм й давала изобщо мед (струва ми се малка на 2г8м) и не знам да не направи някаква реакция.

# 139
От януари до април ми е напрегнато. Даже от сега още, че от другата седмица ще трябва да ходи на градина. Ние миналата зима бяхме зле. Голямото което не беше боледувало 7 години се сбърка от декември до април да вдига температура и да кашля с месеци. Аз се заразих от него и бях зле. Сега не са боледували от пролетта, на тръни съм.
Аз пък открих за себе си чист манука мед и всеки ден си хапвам.

# 140
Аз се колебая дали да я пусна от 6ти или от 13ти. Според вас как ще е по-добре?

# 141
От 13 пускай

# 142
  • Sofia
Аз се колебая дали да я пусна от 6ти или от 13ти. Според вас как ще е по-добре?
И аз съм в същата дилема.
Обмислям и тримата да ги пуснем на училище и ясла от 13-ти. Какво толкова ще изпуснат за една седмица!
Само като си помисля първата седмица какъв обмен на бацили ще стане и ми става лошо.
Проблемът е, че работя от вкъщи, а малката е пощръкляла вече и е нетърпимо докато съм на работа. Определено й липсва яслата. На нея там много й харесва, само да не бяха пустите боледувания....

# 143
Аз мн се разкашлях тая вечер дали от нерви и напрежение ...понеже съм мн чувствителен човек и понякога от нерви почвам да кашлям ..но знам ли дали е това започнах сиропи ,ацц-та чайове ..сега остава и аз да сгъна ...

# 144
Доста мед съдържа, аз не бих рискувала на ваше място. Моята яде доста мед и пак не бих
Аз съм много притеснена от предстоящите януари и февруари, защото тази година точно тогава малката беше с бронхит и после с тази гадост - микоплазмена пневмония. Та съм на тръни и май ще го поръчам този сироп Immun Fit на Vivasan. Доста е скъпичък, но уж ми дават добри отзиви за него.
Единствено ме притеснява наличието на мед от Манука в него. Още не съм й давала изобщо мед (струва ми се малка на 2г8м) и не знам да не направи някаква реакция.

# 145
  • shumen
Съдържа доста мед и не бих рискувала аз.Мед започнах да давам някъде към 3 годинки и не е правил алергия от него.
Елла,аз съм за 13-ти.Ако можех и аз бих го задържала моя дотогава.
Likeawind,дано не се разболееш и ти.

# 146
И аз мислех да я пускам моята на 6 ти но след като в момента е болна, ще оставя за по следващата седмица. Дано да се оправи че да мога да пусна изследванията за започване в дг. Не мислех да я пускам януари, но ни се обадиха че се е освободило място и няма как

# 147
Аз моите мисля още на 2-ри да ги пращам на градина. То дали на 6-ти или на 13-ти за мен няма голяма разлика, тия бацили и грипове ще се въртят усилено поне до края на януари според мен.

# 148
Януари? Какви оптимисти сте. Аз чакам май.

# 149
  • shumen
Хоуп,грипа ще се върти до май си мисля аз.После пък цяло лято ентеровируси.
Моя днес цял след обяд беше навън и сега уж спи,но диша доста учестено и киха.Дано не се разболее точно за Нова година,че миналата я откарахме по лекари и не искам и тази да е така.

Общи условия

Активация на акаунт