Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 526
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
Ма то срещу тия вируси няма щит. Аз като цяло съм доста доволна от Имунотрофина сиропчето. Давам и пробиотици за червата,  нали уж там е "гнездото" на имунитета. От Май месец не беше боледувал, а сега веднъж декември и се стигна до антибиотик,а не беше пил от миналата година, веднъж януари....направо ме е страх до края на зимата какво ще е.

Моето дете не е с ваксина. И предните години нв съм му слагала, но му се разминаваше. Тази зима той много боледува, нищо общо с предните две.
Купих биозин с лактоферин, както се очакваше - не му хареса, разциври се и така. Поредното нещо, което ще изхвърля - нямам сили и нерви вече. Харесва само тая имунотрофина, която на него просто не му действа. Как да съм толкова зле, че да му я взема пак. И не очаквам вълшебно действие, ама да е болен през две седмици и в първа група не се е случвало.

# 781
Не мога да се похваля със същото. От Май месец до сега, то направо е мечта. Какъв пробиотик даваш?

# 782
Тони, ходят болни, това е. Моята от 24.09 до 13.12 изкара 3 сопола, после грип, сега 40+ дни не е на градина, ходим навсякъде, няма проблем. Иде ли, пак се почва.

# 783
В нашата група в момента са 30 деца, в разгара на сезона - 30 ДЕЦА! Няма болни според госпожата. Той е първия с грип…

# 784
Toni, харесва му, не му харесва, впръскваш със спринцовка в гърлото и гълта. Може да звучи жестоко, но е за тяхно добри. Моят син квичи като заколен, когато чистим носа, но избор нямам. Направо си е грехота да хвърляш нов Биозин.

# 785
И ние в кюпа, 39.4

# 786
Toni, харесва му, не му харесва, впръскваш със спринцовка в гърлото и гълта. Може да звучи жестоко, но е за тяхно добри. Моят син квичи като заколен, когато чистим носа, но избор нямам. Направо си е грехота да хвърляш нов Биозин.

Не минават номерата вече, той е на 5г.. това значи ежедневни ама ежедневни скандали сутрин…

Бръм….. без думи.

# 787
toni1189 Ами различни са били във времето, но от Омнибиотик всичките вариации съм доволна, една идея са по-скъпи, но ако ги издебнеш например в онлайн аптека Гален, ги пускат на добри промоции.Едни капки Vaya също. Абе трябва тия черва и стомах да са ок и някак всичко е сравнително добре.
Майчицеее как 30 деца това е лудост 😃 Ма те явно са преболедували около празниците и сега са пушка. При нас около празниците бяха пълна група 25 деца и сега са 12 останали милите. Просто е въпрос не дали, а кога ще се тръшнат.
Не мога да се похваля със същото. От Май месец до сега, то направо е мечта. Какъв пробиотик даваш?

# 788
И аз това повтарям, че е мого важно микробиома да се поддържа и че Омнибиотик са много добри продукти, но нямат подсладители и децата не ги харесват.

# 789
Здравейте, омнибиотик съм разтваряла във сок или компот(разреден). Мисля, че може да се разтваря, тъй като пише във мляко, кърма, защо да не може и в сок?!

# 790
Къса ми нервите моето 5 годишно ..поредна вечер имаме скандал че не иска да си пръска в носа ..до сега рева от инат ..защото му налагам нещо което не иска ..все още незнам действат ли тея капки ..по принцип не издухва мн сопол ...та не мога да преценя ...

# 791
Къса ми нервите моето 5 годишно ..поредна вечер имаме скандал че не иска да си пръска в носа ..до сега рева от инат ..защото му налагам нещо което не иска ..все още незнам действат ли тея капки ..по принцип не издухва мн сопол ...та не мога да преценя ...

Моето дете също е супер кривотия.. винаги е на опаки с нас, постоянно е в няква борба за надмощие с нас. Много е кофти. Вече са големи и на сила не стават някои неща. Днес примерно 15 минути се разправяхме да даде да му бръкна в носа за теста за грип.. налрая откачих и баща му го хвана.. трябва ли да се стига до такива неща се чудя.

Аз много исках да му давам омнибиотик прови 5, но се разтваря в 125 мл вода - той толкова наведнъж няма да изпие.

# 792
То наистина си зависи от детето ама аз примерно го обръщам на игра, айде да си правим инхалация, почвам да се правя на клоун, слагам си го аз на носа хилим се и той някак се навива. Това още като беше малък го правех и така постигнах някакъв успех с някой от "процедурите". Давам му сам да си слага капки, или да си пръска спрейче и така леко леко той не ги смята за някакви странни и неприятни неща. Е, много ясно че се инати на моменти и ни прави луди, но като цяло работи това, затова споделям.

# 793
Аз много исках да му давам омнибиотик прови 5, но се разтваря в 125 мл вода - той толкова наведнъж няма да изпие.
Аз много време го пих Pro-Vi-то и си слагах два пръста вода, а и в другите видове които съм давала на децата също по толкова, общо взето както преценя.

# 794
Дъщеря ми много дълго време е пила Омнибиотици, никога не съм разтваряла в точно количество вода, колкото налея, толкова. И в сок е пила, но не натурален, а от онези тип бебешки сокчета на Бебелан, Хип и подобни.
Сигурно никога не са и харесвали, но ми е все тая, не съм я питала дали и харесват. 😁

Общи условия

Активация на акаунт