Боледуване на децата ни-тема 84

• 18 500
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, So Close Hug Аз също съм доволна от Пулмикорт, като ми се искаше все пак да не бяхме стигали до тук, но това е положението.

На почивка сме към Банско, даже не знам името на хотела, нещо Терми май беше. Освен, че не ми се ходи заради болести, не ми се ходи, защото си е доста път. Можеше до Банкя да отскочим например Grinning Иначе тръгваме в неделя и ще сме там 3 нощувки. Дано да е по-разтоварено откъм хора като е през седмицата.

# 676
  • shumen
Барбалена,през седмицата може да няма много хора.Вие с децата ли ще сте?Дано са здрави дотогава и да си изкарате една спокойна почивка.
Ликеуинд,дано е остатъчна кашлица при мъжа ти това.
The doors,бъди спокойна.В болницата под наблюдение ще се справят по-бързо.

# 677
И ние другата събота живот и здраве (на 25.01) трябва ужким да пътуваме за Пампорово за 5 нощувки… Този път няма да сме в хотел, а във вилите Малина - всеки си е в собствена къщичка, само ресторанта е общ - няма детски кът, няма басейн, няма общи части. Отдавна сме им хвърлили око просто и отдавна резервирахме на хубави цени 😁
Дано да устискаме здрави до тогава……
На моето дете уж корема му е ок вече. С тазектан, ентерол, едно хомеопатично и правилна диета мина за ден - ДА ЧУКАМ НА ДЪРВО…..

# 678
Моето дете е на 5 и от както е роден не сме ходили никъде с него ..едно че беше мн ревлив,на 2 влезе в кошмарен бебешки пубертет с тръшканици и т.н ..тръгна на ясла  и всеки месец влачи сопол и кашлица ..

# 679
  • shumen
Тони,аз зимата не смея нищо да резервирам.Особенно Декември и Януари,че сме все болни тогава.
И при моя последния път мина за ден стомаха.
Моя снощи пак доста кихал и подсмърчал каза майка ми.И сутринта пак тъй беше.После в училище казва,че не киха и не подсмърча.Явно нещо го дразни или нещо започва,но не мога да разбера какво.
Ликеуинд,и аз не бях ходила с него до 5 годишен никъде,че много ревеше и боледуваше,но след това се престраших и го заведох за първи път на Трявна и оттогава ходим вече 2 пъти в годината там,че и по екскурзии и почивки.

# 680
Нещо да сте сменили прах или омекотител ,аз на моята още пера с тео бебе макарче е на 6 ,но веднъж при баба й се събуди цялата в ситни пъпки ,майками прала чаршафите ,завивките с Медикс Алвина омекотител ,тя естествено щото видиш ли на баба й са бели чаршафи ,цял ден се търкаля хубаво ,щото била на сняг и карала ски и за няколко часа обрив ,нищо различно не беше яла ,после майками спря да пере с него и другите дни затихна ,обрива с противоалергично ,сменени чаршафи и сменен омекотител.След това сме ходели но чаршафи пере вече само с Ленор като моя и сме нямали проблем.Аз поне тогава си го обясних с омекотителя.

# 681
С детето ми днес завършихме в педиатрията - вчера беше по-добре, свали температура, беше активна, мислех че сме преминали през грип Б за 3 дни Тамифлу и кило Нурофен и диалгин. Събуди се с болки в мускулите на краката, едва ходеше. Смятат, че е миозит като усложнение на грипа. Направо съм разбита и ми иде да се гръмна. От преди празниците сме все по-болници и вече нямам нерви за нищо ☹
Бях писала, че като сваляте температурата без детето да има болки се увеличава риска от усложнения. Особено с тези количества. Бързо оздравяване.
Моето е сополиво, но заминава на градина. Днес и утре ако успее да ходи ще съм много благодарна. В петък има възможност да си остане вкъщи.

# 682
  • shumen
Мария,не съм сменяла нищо.Той е на 12,но пера с течен Омо от преди.Махнала съм всички плюшки,че едно време от тях много кихаше.

# 683
Ние пътуваме с нашето дете, и в БГ у в чужбина. Но започнахме преди две години и половина, като беше на 3. Сега и на 5 и малко, и той си е характер, но има приключенски дух до голяма степен. иначе до  тогава не бяхме ходили с него никъде, но то и ковид а у. Той много обича, и все ме пита къде и кога ще е следващото пътешествие 😀 Разбира се винаги ми е притеснено, но …Взех си една чанта удобна за лекарства и мъкна всичко, вкл.вече и АБ капки за уши…

# 684
  • shumen
Тони,от къде я взе чантата за лекарства?Аз също търся нещо подходящо,че и ние много пътуваме от пролет до есен и все мъкна торбички с лекарства.Веднъж бях забравила да взема за повръщане и добре,че бяхме с една учителка на лагер,че точно тогава лепна вирус с повръщане и добре,че тя носеше.

# 685
Тони,от къде я взе чантата за лекарства?Аз също търся нещо подходящо,че и ние много пътуваме от пролет до есен и все мъкна торбички с лекарства.Веднъж бях забравила да взема за повръщане и добре,че бяхме с една учителка на лагер,че точно тогава лепна вирус с повръщане и добре,че тя носеше.

Дани, от Тему.

# 686
Отговорът ми е ясен, но все пак Риноджермината изчиства насъбраните секрети, нали? Защото до вчера дъщеря ми нито имаше сополи, нито е кашляла, пръснах я 2 пъти и текна сопол и накашля.

# 687
Оф и ние сме голяма драма с тея плюшки и все чакам като я няма да махам тайно по някоя ,то и с нейните алергии ,все един сапун ,един прах ,всичко ми е едно ,бяха пуснали Ленор на промоция ее изтекаха ми очите с толкова аромати ,ама викам не смея да пробвам ново нещо.Дано не е някой нов вирус с това кихане ,или поне само с това да мине.

# 688
Аз ако ви покажа моята чанта с лекарства, не е чанта, а половин сак 😀 Често ходим при свекърва ми, тя живее в едно село на морето, зимата аптеки няма. Преди тръгвах само с Нурофен, ама лека-полека взех да мъкна всичко + инхалатор. Последните 2 години ги водим във Велинград точно края на януари, като по чудо са били здрави и сме се прибирали здрави. Но миналата година баща им беше болен и бях на тръни до последно. Вече не ми се планира нищо, ако сме добре си намираме нещо в последния момент.
От много време искаме да ги качим на самолет, понякога изпадат много добри оферти за билети. Ама като знам как тръгва сопола от нищото и се отказвам. Или ако тръгнем здрави, пък там стане нещо...

# 689
  • shumen
Тони,благодаря.Ще търся и аз нещо такова,че с тия торбички дето мъкна все по нещо забравям.
Ейпъл,дано е от Риноджермината при твоята.
Хоуп,и аз не смея да планирам предварително,а все в последния момент.Аз и дотова лято не смеех да го пусна никъде без мен,но миналата година ходиха от танцовата лятото в Полихронон,а това лято ще ходят в Тайланд.Отсега го мисля как ще е,но с успокоявавам с това,че с тях ще има медицинско лице.

Общи условия

Активация на акаунт