Време е за ИКЕА - тема 43

• 39 386
  • 667
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Изпратен. Да се ползва със здраве!
Момичета, ако някой иска, мога да дам:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:10 от zvаnchе

# 631
Да дам ъпдейт, че поръчка направена на 20 я доставиха днес. Тези доставчици само леко ме изнервиха, че не могли така да се качат, ако входа е отворен или с домофон. Въпреки, че съм с бебе и удобно за малко да пропуснат, че е с качване до горе. Rolling Eyes

# 632
И аз имам ваучер за същата сума. Пишете ми, ако някой има нужда.
P.S. Подарен е!

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 00:23 от i.m.i

# 633
Някой знае ли как доставят пратка, която е под 20 кг? Поръчах малък шкаф, който е 13 кг. Нямаше опция до врата, а само общата доставка до дома. Важно ми е да знам, защото през деня не съм вкъщи и пратката ще я приеме майка ми. А тя няма как да вземе тези 13 кг и да ги изкачи до етажа ни. Дали да ангажирам някой да стои на повикване, в готовност да ходи до нас или има шанс да ни я качат до вратата на апартамента? Спомням си поръчка от Jysk, която беше точно 20 кг и я изкачиха до етажа ни само със стандартната доставка, без допълнително да заплащам за изкачване. Но с ikea не съм сигурна как е. Още повече, че миналата зима бях поръчала два шкафа до врата и излезе почти 200 лв доставката, а мой близък, който прие поръчката ми, сам беше изкачил всички кашони, куриерът се беше направил на разсеян.

# 634
Здравейте, благодарение на темата разбрах за ваучерите от 20лв и успяхме да се възползваме, че имейлите от икеа бяха в спам папката и никога нямаше да забележа 😃 В събота купихме комплект детска маса със столчета LÄTT, но едното столче е дефектно(има леко сцепване от едната страна).
Някой знае ли, дали могат да ни заменят само 1 стол или трябва да върнем целия комплект (съответно пак да го разглобим и т.н)?

# 635
Някой знае ли как доставят пратка, която е под 20 кг? Поръчах малък шкаф, който е 13 кг. Нямаше опция до врата, а само общата доставка до дома. Важно ми е да знам, защото през деня не съм вкъщи и пратката ще я приеме майка ми. А тя няма как да вземе тези 13 кг и да ги изкачи до етажа ни. Дали да ангажирам някой да стои на повикване, в готовност да ходи до нас или има шанс да ни я качат до вратата на апартамента? Спомням си поръчка от Jysk, която беше точно 20 кг и я изкачиха до етажа ни само със стандартната доставка, без допълнително да заплащам за изкачване. Но с ikea не съм сигурна как е. Още повече, че миналата зима бях поръчала два шкафа до врата и излезе почти 200 лв доставката, а мой близък, който прие поръчката ми, сам беше изкачил всички кашони, куриерът се беше направил на разсеян.

Изрично бях звъняла и писала да ги питам същото за пратка до служебния ми адрес. Потвърдиха че да, качват до горе..на 3 етаж без асансьор съм там.
И да, качиха до горе...колеги я приеха тогава. Беше преди 3-4 години.
Звънни им за да си спокойна кпоред мен.
Стига долу да не се заключва входа.
Ето отговора

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 07:50 от teta75

# 636
  • На морето!
И аз нямах ваучер, не съм намерила и в пощата, но се приложи автоматично в количката ми.

# 637
  • Къде ли не
Summer, най - добре им се обадете и ги питайте, защото виждам, че целият комплект е в един кашон, а от моя опит сменят целият кашон.

# 638
Аз бях забравила да включа доставка до вратата на дома и платих директно на куриерите, та и това е опция.

# 639
За инфо - в момента има безлатна доставка за стоки над 400 лв. до 10.11.

# 640
За инфо - в момента има безлатна доставка за стоки над 400 лв. до 10.11.

Не важи за всичко обаче. Вчера поръчах гардероб и както пишеше безплатна, ме върна назад и ми начисли 70 лв.

# 641
Да, вярно е. Сега видях "малките букви" - пише "за определени стоки".

# 642
Благодаря много, teta75! Беше ми полезно да знам. Къде да им звънна, на кой номер? Или на кой имейл да пиша? Те нали обикновено не отговарят.

# 643
Има телефон и форма за контакт.
Не знам отговарят ли. Скоро не съм им писала.

https://www.ikea.bg/customer-support/contact-us/?_gl=1

# 644
  • Пазарджик
Здравейте.Къде точно се намира опцията за поръчка с Boxnow?Търсих,но не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт