Време е за ИКЕА - тема 43

• 39 386
  • 667
  •   1
Отговори
# 645
след като въведох пощенски код при мен се появява опцията за бокс

# 646
При мен не се появява. Аз ръчках, цъках, търсих, пробвах...и се отказах.
Дали е за всички градове, не знам.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:43 от teta75

# 647
И при мен го няма, пробвах няколко пощенски кода в София, Варна и Бургас.

# 648
  • софия
За София може да пробвате с п.к. 1000. Излиза опцията и след това да се избере място, което не е само в рамките на пощенския код.

# 649
В момента при мен е бъгнат сайта през тел. Никакви продукти не се появяват. Възможно да има и други бъгове.

# 650
Аз така и не успях рамките да поръчам до Бокс. Добре, че реших да взема и гардероб, та ги пуснах и тях.

# 651
  • София
не всичко явно доставят до бокс.
едни тигани исках да взема, обаче не се появява опцията.
махнах ги, сложих едни панти за гардероб и вече мога да поръчам до бокс.
само че 12 лв доставка ми дава.

# 652
  • София
Някой да е имал проблем с плащането онлайн? Цял ден се боря да пусна една малак поръчка и на крайната стъпка за плащане ми дава само опция ЕпълПей.

Много им е бъгав сайта. От съпорта са доста неядекватни.

# 653
До Boxnow може само артикули с определени параметри - килограми и размери.

# 654
  • 1st floor
И аз нямам имейл за 20 подарък, нямам и в Икеа Фемили. Но май ми ги добавя при поръчка. Това ли са?

# 655
  • София
Момичета, понеже обсъждате поръчките с Boxnow, току що си взех пратката - спално бельо. Много бързо дойде - поръчка на 27.10, през браузъра, не през приложението.
Нямам обаче мейл за промо код и не можах да се преборя да си вляза в профила, не ми изпратиха възстановяване на паролата.

Бяха сложили кашончето в най-големите кутии, въпреки че ще се събере и в два пъти по-малките.

# 656
До Boxnow може само артикули с определени параметри - килограми и размери.

Това е ясно, все пак кутиите са с определени размери. Две рамки обаче влизат и в най-малките им кутии.

# 657
В момента при мен е бъгнат сайта през тел. Никакви продукти не се появяват. Възможно да има и други бъгове.
Две сутрини подред по същия начин забелязвам ,за известно време. Изтри ми и всичко от Любими.

# 658
А въведохте ли някакъв код за тази отстъпка от 20лв? При мен не начислява нищо.
Скрит текст:

# 659
  • 1st floor
Не, нищо не съм въвеждала. Чудя се дали във физическите магазини ще ми излезе автоматично. В интерес на истината нищо не ми трябва към момента, но бих си взела нещичко, ако ми го подарят! Laughing
В Икеа в Мол София има ли разни дреболийки - рамки за снимки, вази и пр? Този на Околовръстното ми е много далече.

Общи условия

Активация на акаунт