Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
   При всички неприятности, които причиниха на клиентите си би трябвало да обявят безплатна доставка, която клиентите им не можаха да ползват заради тях. Би трябвало и да ги компенсират по някакъв начин.... Няма ли начин да се пише официално до централата и да не сме вече към гърците. В нашата Икеа нищо не е наред и нищо не е на ниво.
От гърците идва цялата стисня. Каквото ѝ да напишем, те пестят максимално. Тази година е единствената, която имаше промоция за “Черен петък” с безплатна доставка и отстъпка по стаи на определени неща. На мен ми отмениха доставката, защото получили плащането на новата си сметка след срока, а поръчката е направена преди това. Как се очаква да имат клиенти..

# 31
Да, и аз се надявах поне на безплатната доставка, но уви.

# 32
Е как да пишем до централата и да не сме към гърците 😆
Моля ви се, Икеа едва ли ще остане без клиенти. drago, дано.

# 33
Реално франчайза бързо се отнема. Гърците държаха още магазини, но Икеа си ги взе заради незадоволителни резултати.

# 34
Франчайза си е договор, да.
Просто ми прозвуча доста наивно и за миг си предатавих как пишем, че сме десетина недовол ни bg-mamma  потребителки и настояваме да си развалят договора.

# 35
Колко точки трябва да имаш минимум в ИКЕА карта, за да ти ги приспаднат от сметката?

# 36
Колко точки трябва да имаш минимум в ИКЕА карта, за да ти ги приспаднат от сметката?
2500 за 10 лв

# 37
  • София
Реално франчайза бързо се отнема. Гърците държаха още магазини, но Икеа си ги взе заради незадоволителни резултати.
Къде прочетохте, че ИКЕА си е взела магазини от гърците за незадоволителни резултати?

# 38
Къде прочетохте, че ИКЕА си е взела магазини от гърците за незадоволителни резултати?
Никъде, работила съм и имаше вероятност да си вземат и България с Кипър и Гърция. Натискаха ни да постигаме повече, като имаше грък, който стоеше в магазина и наблюдаваше какво правим и ако няма клиенти звъняхме да си взимат поръчките или изтегляхме по-рано проекти за кухни.

# 39
  • София
Да дам информация, днес са се обадили на мъжа ми, че утре ще докарат дивана, поръчката я направих на 24.12 въпреки съобщението, че не функционира онлайн магазина.
Дано дойдат, за София става въпрос, казали са м/у 4 и 9 часа, което е доста разтеглив интервал.

# 40
Интервалите са си така - един преди обяд и един следобед до вечерта. Звънят около 30мин преди да дойдат.

Да попитам някой скоро засичал ли е само рамка (светла) за Poang? В сайта виждам само в комплект с възглавници, от детските и от люлеещия се вид. А, и едни с ниска облегалка - някакъв нов модел, поне за мен.

# 41
kupu, какъв диван си взехте, че аз се двуомя между два модела и само добавям и махам от кошницата от месец вече Smile. Не ми дава опция обаче да поръчам. Яд ме е, че изпуснахме и безплатната доставка с този срив, защото за провинцията доста оскъпява. А средата на декември даже на място ходихме с идеята да го изберем на място и поръчаме, но не можеха да открият в склада нито единия, нито другия модел, два часа обикалаха с някакви листчета Disappointed.

# 42
kupu, какъв диван си взехте, че аз се двуомя между два модела и само добавям и махам от кошницата от месец вече Smile. Не ми дава опция обаче да поръчам. Яд ме е, че изпуснахме и безплатната доставка с този срив, защото за провинцията доста оскъпява. А средата на декември даже на място ходихме с идеята да го изберем на място и поръчаме, но не можеха да открият в склада нито единия, нито другия модел, два часа обикалаха с някакви листчета Disappointed.
Въпросът не е зададен към мен, но в хола и в двете “къщи” сме с Вимле. Всеки който е спал, казва, че е удобен. Прекарваме доста време и съм на същото мнение. Всичко се маха и се пере. Недостатъци ако имате дете, пъха неща между възглавниците..

# 43
  • София
Дивана е Alvdalen, който хич не бих и погледнала при други обстоятелства, но имаме малко дете и живеем в много малко жилище, надявам се временно, та се наложи реорганизация и изхвърлихме лежанката на стария ни диван и в момента имаме така да се каже половин диван и само този ни пасва на мястото и е разтегателен и сравнително бюджетен, предвид, че му предстои яко мърляне.
Зачудих се, че не можете да поръчате онлайн, предвид, че аз успях преди седмица, пробвах и вярно сега не става, странна работа е цялата ситуация. Иначе и мен ме е яд за безплатната доставка, сега плащам 35 лв + 7 лв за наложен платеж, но не ми се рискуваше да платя с карта.

# 44
И ние взехме Vimle.
Все още нямаме спалня и го разтягаме всяка вечер-много е удобен. Направих компромис с височината на краката, исках и подглавници в малко по-друг стил, но диванът си заслуава.

Общи условия

Активация на акаунт