Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 674
  • 735
  •   2
Отговори
# 150
Second, благодаря, полезно ми беше много!

# 151
Крак с шпилка.
https://kolosbg.com/prod.php?id=3193

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 10:52 от drago_2008

# 152
Да, и аз този намерих и вероятно ще поръчам. Тъкмо на височина 15 см роботът ще минава със сигурност.

Само трябва да купя furniture risers за разтегателната част. Някаква идея как се казва това чудо на български? Не може да няма Simple Smile но как да го потърся?

# 153
Да, и аз този намерих и вероятно ще поръчам. Тъкмо на височина 15 см роботът ще минава със сигурност.

Само трябва да купя furniture risers за разтегателната част. Някаква идея как се казва това чудо на български? Не може да няма Simple Smile но как да го потърся?

Повдигащи крака за мебели Wink

# 154
  • Сред мелниците
За краката,  мисля , трябва да са същия диаметър и дълбочина на шпилката. Ние така купувахме по картинка крака за друг диван заради счупен крак и не съвпадаха.
В ИКЕА има крака с подобно захващане, но не помня как изглеждаха. Аз бих изчакала да ми дойде крака или в ИКЕА на щанда от мострата, или на обслужване на клиенти  ще поискам. Те имат опция при рекламация.

# 155
Един ъпдейт относно връщане, което коментирахме по-рано...
Чела за чекмеджета ENHET, бяха само с целофан, който мъжът ми махнал, но съм поръчала грешен размер.(това пък защото в подзаглавието пише един, а в описанието-друг).
https://www.ikea.bg/products/enhet-chelo-za-chekmedzhe-60x15-sm- … r-v-k-t/70452164/
40х30 е действителния
От 25.10 ми е поръчката, не знам кога точно получена, но сякак са минали 60 дни(ако се бяха запънали, щях да настоявам, че заради бъга им съм пропуснала срока). Днес писах да ми изпратят дубликат на касовия бон и успяхме да ги върнем срещу ваучер за пазаруване.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:49 от Г-жа Шантал

# 156
Изчезнали са всички възможни надписи в сайта , сигурно вече изцяло е възстановена работата... Дано!

# 157
Само доставките до мобилните хъбове не са възстановени. Като се влезне в менюто за доставка до хъбове го има надписа.

# 158
Стига с "проблемът не е само в България". Баш си е предимно тука и евентуално Гърция. И да е имало другаде проблем, не са на тая гара 2 месеца почти да не работят.
Проблемът е в Гърция и България, идва от гръцка страна!
Създадена е наистина сериозна ситуация и честно казано , след като не става въпрос за жизнено важни продукти, не виждам защо се опява като, че ли света е свършил!
Всички системи рано или късно ще бъдат възстановени ! Не виждам смисъл от тези излишни драми!

# 159
Не е свършил светът, да. Но точки не се начисляват, трябва да ходиш с касовата бележка после. Маса артикули ги няма и до преди седмица все още не можеха да казват ориентировъчно кога очакват доставка за тях. 2 месеца бяха тотално аут. Не е драма, а е недоволство. Моето лично недоволство като клиент. В днешното време на скъпотия искам поне да мога да пазарувам бързо.
Няма защо да ми се правят забележки. Дразнят ме с обслужването си и си казвам.

# 160
Здравейте! Някой може ли да ми каже размерите вътрешно на плитко чекмедже Maximera на Икеа, без значение дали е с ширина 40, 60 или 80 см корпуса, стига да е 37 см. Не мога да се ориентирам влиза ли в него някакъв органайзер, а трябва онлайн да поръчам разни неща Sad . Мерси!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 11:23 от drago_2008

# 161
  • In transit
Здравейте! Някой може ли да ми каже размерите вътрешно на плитко чекмедже на Икеа, без значение дали е с ширина 40, 60 или 80 см корпуса, стига да е 37 см. Не мога да се ориентирам влиза ли в него някакъв органайзер, а трябва онлайн да поръчам разни неща Sad . Мерси!
За Пакс ли става дума? И под плитко кое разбираш? Тези, които са за бижута, часовници и прочие?

# 162
Здравейте! Някой може ли да ми каже размерите вътрешно на плитко чекмедже на Икеа, без значение дали е с ширина 40, 60 или 80 см корпуса, стига да е 37 см. Не мога да се ориентирам влиза ли в него някакъв органайзер, а трябва онлайн да поръчам разни неща Sad . Мерси!
За Пакс ли става дума? И под плитко кое разбираш? Тези, които са за бижута, часовници и прочие?
Не трябва да ставам толкова рано. За Maximera на Metod. Ама мислех, че съм писала в темата за Кухните от Икеа... .Rolling Eyes

# 163
  • София
Кое плитко чекмедже? Това за аксесоари и бижута ли? Имам в Пакс гардероба, мога да снимам и премеря довечера.

# 164
Кое плитко чекмедже? Това за аксесоари и бижута ли? Имам в Пакс гардероба, мога да снимам и премеря довечера.
За Maximera на Metod кухненско чекмедже става въпрос. Сутринта съм пропуснала да напиша и чак после уточних.

Общи условия

Активация на акаунт