Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 740
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
https://www.ikea.bg/products/fyresdal-kushetka-s-2-matraka/99428098/
Според мен това ще свърши много повече работа за целта, но не е дървено (което за мен е предимство, защото няма да се разскърца)
или 2 такива легла, които могат да са едно върху друго
https://www.ikea.bg/products/utaker-stifirashto-leglo-83x205-sm/00360484/

Благодаря, но мястото ми е за легло 140/200,  така че са твърди големи.
В сгънато състояние няма да се ползва особено, идеята е да може да се освободи място, ако е нужно.

# 271
Привет, има ли мацка от Бургас, която да може да каже високата етажерка LACK дали се продава в центъра за поръчки с опция за вземане веднага??

# 272
  • Пловдив
И аз тук с въпрос : В център за поръчки /в случая Пловдив/ само стоки от онлайн магазина ли може да се поръчват? Щото от онлайн магазина мога да си ги поръчам и сама , не ми трябва да ходя до центъра. Казуса е че, искам да купя топ матрак който го има в София но го няма онлайн. Ходих до центъра за поръчки Пловдив - не можели да ми го поръчат. Дори примерно да е след месец .

# 273
Аз съм в Пловдив та да кажа... Те виждат това, което и ние като купувачи виждаме в online магазина. Като наличности имам предвид. Няма никаква разлика. Но от личен опит особено напоследък смело мога да кажа, че поръчаното в центъра идва много по-бързо, а online се бави понякога почти до края на срока.

Една полезна разлика има межди нас и служителите в центровете за поръчки. Те имат начин да виждат какво се предвижда да пристигне след месец, два, три. Така сме поръчвали преди години Soderhamn. Беше се изчерпал в online магазина. Наличности никакви. Но от центъра в Пловдив ме светнаха, че са им налични за момента само рамките за дивана. Предложиха ми да си взема тях и калъфите когато дойдат. Малко ме беше страх да не се окаже, че го спират от продажба и аз да се озова с едни голи рамки без калъфи. Но ми казаха след колко време горе-долу има поръчани за доставка в страната. Доверих им се и действително горе-долу във времето, което ми бяха посочили, се появиха.

Сега по същия начин чакам април пък едни стъклени вратички за Pax гардеробите. Служителката ми каза горе-долу кога се очаква, посъветва ме да наминавам от средата на март когато имам път натам.

Но иначе извън тази ценна информация, до която те имат достъп и при добро желание могат да споделят, разлика между това дето се вижда от нас в online магазина, и тях няма.

# 274
И аз тук с въпрос : В център за поръчки /в случая Пловдив/ само стоки от онлайн магазина ли може да се поръчват? Щото от онлайн магазина мога да си ги поръчам и сама , не ми трябва да ходя до центъра. Казуса е че, искам да купя топ матрак който го има в София но го няма онлайн. Ходих до центъра за поръчки Пловдив - не можели да ми го поръчат. Дори примерно да е след месец .
Може да питаш Еконт колко ще вземат за покупка и доставка от софийската Икеа.

# 275
  • Пловдив
Предполагам , по-евтино ще ми дойде да ида до София и да си го купя сама. 40лв с мойта кола ми е ходенето до София.

# 276
Предполагам , по-евтино ще ми дойде да ида до София и да си го купя сама. 40лв с мойта кола ми е ходенето до София.
Ми не знам, на мен под 2 лв на кг ми взеха за доставка от Румъния, като пак ходиха до Икеа да ми вземат нещата. Щом и пътуването не Ви е проблем.

# 277
Ми не знам, на мен под 2 лв на кг ми взеха за доставка от Румъния, като пак ходиха до Икеа да ми вземат нещата. Щом и пътуването не Ви е проблем.

Здравейте,

включвам се от нищото в разговора, но искам да попитам - с кой превозвач поръчвате от Румъния? Харесала съм една холна секция, но я няма в наличност в българските магазини. Чудех се дали има смисъл да им звъня, за да ме ориентират дали и кога очакват доставка, дали да им пиша, или пък сега ми хрумна да потърся до съседни държави ....

# 278

Здравейте,

включвам се от нищото в разговора, но искам да попитам - с кой превозвач поръчвате от Румъния? Харесала съм една холна секция, но я няма в наличност в българските магазини. Чудех се дали има смисъл да им звъня, за да ме ориентират дали и кога очакват доставка, дали да им пиша, или пък сега ми хрумна да потърся до съседни държави ....
Еконт.

# 279
Как стои въпроса с рекламацията при покупка да речем от румънската Икеа. Ако нещото дойде с някакъв дефект, не говоря за счупен или увреден от Еконт, а фабричен.

# 280
Как стои въпроса с рекламацията при покупка да речем от румънската Икеа. Ако нещото дойде с някакъв дефект, не говоря за счупен или увреден от Еконт, а фабричен.
Трябва да го върнете там.

# 281
Здравейте!
Търся помощ или някакви разяснения по повод статуса на поръчката си. Поръчката ми е от 8 март. Като погледна история - “на път”, а като я отворя седи само “приета”. Минал е 7-дневния срок на доставка.
Писах имейл, звъннах - не отговарят.
Искам да споделите опит, аз все пак ще се свържа, надявам се, но дотогава…

# 282
  • София
Звънете докато успеете да се свържете. При мен така стоя цяла седмица уж в доставчика, а като се свързах се оказа, че още дори не са я събрали, получих я два дни след разговора.

# 283
Здравейте!
Търся помощ или някакви разяснения по повод статуса на поръчката си. Поръчката ми е от 8 март. Като погледна история - “на път”, а като я отворя седи само “приета”. Минал е 7-дневния срок на доставка.
Писах имейл, звъннах - не отговарят.
Искам да споделите опит, аз все пак ще се свържа, надявам се, но дотогава…

До личен адрес ли е доставката, към мобилен хъб, или център за поръчки?

# 284
dani-ela-80, до личен адрес

Общи условия

Активация на акаунт