В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 401
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, някоя от вас сблъсквала ли се е с впити нокти на бебенцето на палците на крачетата?

# 61
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile благодаря, Дух!

При нас май ще почват коликите и се почнахме с капки и пробиотици. 😒
Сънят не е на ниво и се чудя как ще сме след седмица като свърши бащинството на мъжа. Сега едвам се нагласяме с баткото и бебето. Ама толкоз жени се оправят, че и с повече деца. Ще трябва да стана по-организирана нещо 🫣😄

# 62
Здравейте,
Някоя от вас изпитвала ли е втрисане в дните след естествено раждане? Аз родих на 26.12 и от тогава 1 -2 сутрини ме втриса, става ми мн студено, а е топло. Нямам температура, изследванията казват са добре...

# 63
Dani_mam, родих секцио, но и на мен в дните след раждането ми беше студено и все навличам жилетки, а през бременността на същата температура ходех вкъщи по гащи и тениска. Отдавам го на хормоните.

Във връзка с акания въпрос, който зададох 🤣 ще тестваме да видим дали пък не ходи по-рядко от малкото кърма, която му давам. Вчера не му давахме кърма и като че ли беше по-добре, а пък внимавам какво ям, не съм яла газообразуващи храни и т.н. Между другото, макар и с малко милилитри, тя се увеличава и продължавам с помпата, пък докогато изкарам.

Весело посрещане на Новата година на всички! Да задам баналния въпрос - Къде ще карате Нова година? 😄 Ние ще сме си вкъщи тримата.

# 64
Здравейте,
Някоя от вас изпитвала ли е втрисане в дните след естествено раждане? Аз родих на 26.12 и от тогава 1 -2 сутрини ме втриса, става ми мн студено, а е топло. Нямам температура, изследванията казват са добре...

При мен го имаше този момент на третата вечер в болницата, а сега ми се случва от време на време като ставаме за нощни хранения - предполагам е нормално, не съм му отдала голямо значение честно казано.

# 65
И на мен ми се случваше често след първото раждане. Според мен много промени има в тялото - хормони, течности. 😵‍💫

Аз пък.предпразнично ми се възвърна болежка от огромния хемороид дето си получих. Тамън реших, че след раждането ще отмине бързо :/ сега ще взимам някакви нови мазила и дано се повлияе. Някой знае ли свещички цикатридина свещички дали са ок с кърменето?

# 66
Цикатрадината са ок с кърмненето (леля ми е представител на фармацевтичната компания , която ги произвежда и ми каза).
След първото раждане аз имах втрисане, студена пот около месец след това - хормони са. Този път съм учудващо ок.
Ние нова година ще хараме в съседите над нас - големите деца са ни на една възраст, бебетата с 3 месеца разлика. А и баткото там си пожела да празнува рожден ден, та няма мърдане (роден е утре, на 1ви). Аз си пиръчах режим и тренировъчна програма за новогодишен подарък и получа ли я започвам, че не мога да се понасям...

# 67
  • Пловдив
Момичета, вчера се родиха и нашите принцеси Биляна и Рая. 2530 и 2320 гр. Сложиха ги в термо легло вчера, без кувьоз. Днес вече са при мен, нахранихме се, смених един памперс 😂 и сега спинкат. Мен си ме боли, имам доста контракции, но още вчера вечерта ме вдигнаха да вървя. Сега малко почивка за майка им и ми се затварят очите. Важното е, че малките са добре и се хранят и засмукват.

# 68
Честити момичета, буря. Да са ви живи и здрави. Ще те боли, то е ясно, но ще мине Heart

# 69
Браво, Лятна буря, герой си! ❤️ Да са много здрави, щастливи и игриви Биляна и Рая! Почивай си и бързо възстановяване. 🌷

# 70
И близначките ни вече са тук! 🥳🩷🩷🩷 Честито, Лятна буря! Да растат много здрави, щастливи и безгрижни и много да ви радват! Пожелавам ти бързо възстановяване! 🥰🩷

# 71
Слагате ли слънцезащитна на новороденото, когато излизате навън? Дали мога да използвам юселин SPF 30 на личицето, тъй като има и акнетични пъпчици?

# 72
  • Варна
Момичета, вчера се родиха и нашите принцеси Биляна и Рая. 2530 и 2320 гр. Сложиха ги в термо легло вчера, без кувьоз. Днес вече са при мен, нахранихме се, смених един памперс 😂 и сега спинкат. Мен си ме боли, имам доста контракции, но още вчера вечерта ме вдигнаха да вървя. Сега малко почивка за майка им и ми се затварят очите. Важното е, че малките са добре и се хранят и засмукват.

Да са ти живи и здрави принцесите ! Heart
Много да те радват и да си ги обичате ! Flowers Four Leaf Clover Heart
Бързо възстановяване!

Нещо линка за групата във Фейсбук не ми се отваря

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:51 от wesi.kostadinowa

# 73
Добре дошли Биляна и Рая! 🩷🩷
Нека бъдат здравички и много щастливи! 🍀🍀

Ние ще имаме гости с две деца и готвя. Малкият е така добър са спи и да ми позволи да си върша работата. 😂
Излязохме на разходка, той заспа и от тогава не е събуждал. Спи в количката вкъщи.
Весело посрещане на Новата година на всички! 🥂🎄

# 74
Честито, Лятна буря! Да растат много здрави, щастливи и безгрижни! На теб бързо възстановяване! 🩷🩷

Общи условия

Активация на акаунт