В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 477
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Честито Лятна буря.Да са живи и здравички и много да ви радват малките принцеси❤🌸

# 76
Буря честито! Добре дошли на малките принцеси Simple Smile

Веси, пиши ми на лично и ще ти пратя линк към групата:)

# 77
  • Пловдив
Благодаря на всички ❤
Честита нова година, момичета! Нека 2025 ни донесе много щастие с нашите мънички съкровища и всички да сме живи и здрави 🥳❤❤

# 78
Честито на всички мами ❤❤

# 79
Честити да се последните декемврийчета и Честита Нова година 🥳
Много здрава, щастлива и спокойна да ни е!

Чакаме и първото бебе на 2025 в темата 🤗

# 80
Честита Нова година, момичета! Нека в семействата ви има здраве и обич, а дните ви са изпълнени с щастие! Благодаря за подкрепата, личния опит и знания, които щедро споделяхте в групата през изминалата година! За мен лично всичко това беше безценно! Благодаря! Heart Heart Heart

# 81
Честита нова година, мили хора! Нека ви донесе много здраве и щастие, с добавен бонус - нов член на семейството. ❤️

Чакаме mamelitka, Moon и Mery RG само, нали?

# 82
Честита Нова година! 🎄🍾🥳 Нека бъде здрава, щастлива, ползотворна и изпълнена с прекрасни мигове с малките ни коледни подаръчета! 🩷🩵

Le Strange, май да. И по моите наблюдения те останаха. Ще чакаме тези дни да се похвалят. Ще си имаме бебета родени в 4 месеца...почнахме октомври и ще завършим януари. 😄😊

# 83
Честита нова година, бъдете здрави, щастливи, успешни във всяко начинание. С мир и смирение в душите да постигаме мечтите си.

# 84
Момичета, как се справяте с роднините. На мен вече ми идва малко в повече. През цялата бременност моите родители не показаха никаква заинтересованост и ангажираност покрай бебето. Все едно бяха обидени видиш ли, че съм бременна без тяхно позволение и така до седмица преди раждането, когато се започнаха въпроси всяка сутрин дали съм родила и като отида да раждам да се обадя да дойдат да са подкрепа на съпруга ми (което много го изнерви и него и мен). Родих аз без да кажа, че съм отишла и се започнаха безкрайните съвети. В болницата свижданията не бяха позволени и ми дойде в повече цялата грижа покрай бебчо без помощ от персонала  и имах момент на слабост и реших да не е пред мъжа ми да го тревога ми да порева на майка ми и естественото коментари от сорта на е какво толко и аз съм била та, ми да видиш какво е да си майка, ми от сега вече ще е така, то беше ясно, какво очакваш. Както и да е преглътнах го, но ми идва вече в повече с непрестанните съвети и налагане, което правят. Идват уж да видят бебето за 30 мин всеки ден, не да го гледат, къпят или каквото и да е да го видят докато спи. Аз докато се изкъпя излезем да напазаруваме и всеки ден въпреки, че казах 100 пъти бебето си е пак завито на пакет не с одеалце както съм го оставила, въпреки че спи някак си са му натъпкали биберона, плува във вода, безпричинно и да помръдне леко и хоп взема се на ръце пеене разнасяне, биберони води, увиване в чаршафи, защото ще изстине и критики и съвети относно козметиката, която използвам, как го къпя, как го държа вкъщи, как се грижа за него. Съпругът ми вече не издържа и има видимо напрежение, като взаимно се опитват да се налагат един на друг. Забелязвам, че родителите ми умишлено го предизвикват и опитват да манипулират мен с изказвания от сорта на ми ето станахме дядо и баба няма кой да доведе детето вкъщи да го видим бебето... Не ми се иска да ограничавам никого до бебчо, нашите отношения нямат общо с любовта (ако има такава) на бабата и дядото, но наистина вече не се издържа...

# 85
Честита момичета, Лятна Буря! Здрави и щастливи!
Ние сме вкъщи от вчера. Закъсах го с болки в гърба при кърмене. Рева, не мога да мръдна като ми се схване врата. Имам големи гърди и не виждам на детето лицето и постоянно съм наведена напред и ми се разказа играта за 6 дни.
Сега почвам да цедя поне 2-3 дни и дано ми мине тоя врат… операцията не ме боля толкова, колкото при кърмене.

# 86
Честита момичета, Лятна Буря! Здрави и щастливи!
Ние сме вкъщи от вчера. Закъсах го с болки в гърба при кърмене. Рева, не мога да мръдна като ми се схване врата. Имам големи гърди и не виждам на детето лицето и постоянно съм наведена напред и ми се разказа играта за 6 дни.
Сега почвам да цедя поне 2-3 дни и дано ми мине тоя врат… операцията не ме боля толкова, колкото при кърмене.

Опитай да кърмиш легнала на страни, има доста видео е картинки в Интернет. Аз имам проблеми със правилното засукване, дадоха ми този съвет и има напредък. Успех!

# 87
Пиф, пробвай различни пози, от които да ти е по-леко. Аз вчера при Ася Демирева бях, показа ми поза "футболна топка".

Gigato това са много неприятни манипулации и ходене по нервите. Очертай си границите и не позволявай да ти ги прекрачват, защото ще ти се качат на главата и после няма оправия. Щом не искаш на бебето да се дава вода, да се претопля и повива в одеяла, да св бута биба (особено ако кърмиш) кажи го ясно и категорично. Това си е твоето бебе.

# 88
Аз съм още с конците от секциото, не смея нищо да пробвам. Като легна на една страна ме боли операцията. За сега ще се цедя и след няколко дни ще ги мисля. Отделно съм с протектори за зърна, което също ми отнема време да наглася и да засуче.

# 89
Ох да, много е трудно с тези протектори, докато се настани човек, да ги сложи, че да вземе бебето.... то мята ръце, закачи ги, бутне ги... купон 😁 стискам палци бързо да имате напредък!

Общи условия

Активация на акаунт