В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 499
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм още с конците от секциото, не смея нищо да пробвам. Като легна на една страна ме боли операцията. За сега ще се цедя и след няколко дни ще ги мисля. Отделно съм с протектори за зърна, което също ми отнема време да наглася и да засуче.
Футболна топка си седнала и бебето ка възглавници до теб. Не е нужно да лягаш на една страна и така нататък.

# 91
Пиф, напълно те разбирам. Съветът, който мога да ти дам за болките в гърба е да лягаш по гръб през деня при всяка възможност. Това ми помогна. Боля ме първите дни докато ходех приведена заради секциото.

# 92
На мен и възглавница за кърмене много ми помага да не се изгърбвам съвсем. А и понякога мога да кърмя почти hands free, което позволява и да си закуся например Grinning

# 93
Уф, аз започвам да настивам, става ми все по-отпаднало и гърлото май ще започва да ме боли. Ще пия пак Биозин мама, че го бях спряла. Какво друго мога да приемам при кърмене?

# 94
П@рацетамол и сироп @тусин пиех аз, но все пак се консултирайте с лекар.

# 95
Дух, ще споделиш ли мнение за Ася? Полезно ли ти беше ходенето?

# 96
И аз от няколко дни се мъча да настивам и покашлям. Вземам Биозин мама и инфлуцид

# 97
Дух, ще споделиш ли мнение за Ася? Полезно ли ти беше ходенето?

Ами да, може би да. Не съм много сигурна, може би аз имах грешни очаквания. Но да, даде ми да пробвам със силите зърна , днес си купих и е по добре.

# 98
Теодор е на 21 дни, пъпната връв още не е паднала, но току-що щипката падна. Как да третирам пъпчето? Страх ме е да не се инфектира нещо. 1-2 пъти на ден го накапваме със спирт.

# 99
Аз така правех, след като падна щипката вечер сред баня с малко спирт и това е около 10 дни после спрях след като се образува нещо като коричка на рана.

# 100
Здравейте момичета!
Въпреки, че бях с термин януари, някак вътрешно си усещах, че нашето бебе ще бъде декемврийче!
За Нова година получихме един наистина прекрасен подарък!
На 31-ви декември, рано сутринта се роди нашата трета рожба, Божидар!
П.П. Все още сме в болницата, кой на инжекции, кой на системки, но се надявам до ден-два всичко вече да бъде наред и да се приберем по живо по здраво, честити вкъщи!!!

Тъпо ми е малко, защото днес и него, и момиченцето на съквартирантката ги взеха почти без предупреждение в неонатология и сега сме самички в стаята. В началото само подсмърчаме, ревем и се цедим и за жалост хвърляме кърма. Аз замразих една-две порции, но кърменето не потръгна така добре, както беше при каката и баткото и сега съм притеснена дали изобщо ще засуче. А цеденето изобщо няма да го коментирам, колко е "яко и приятно". Вие го описахте достатъчно "цветно".
Минах на цедене с порцеланова чаша. Идва ми една идея по-щадящо от помпата.
****"
Съветват ме да си почивам, за да съм с нови сили като ми го върнат, но от напрежение веднага съм включила психосоматиката и съм с ужасни болки в главата, корема и къде ли не.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 02:41 от mamelitka

# 101
Теодор е на 21 дни, пъпната връв още не е паднала, но току-що щипката падна. Как да третирам пъпчето? Страх ме е да не се инфектира нещо. 1-2 пъти на ден го накапваме със спирт.
Нашият лекар освен спирт ни беше казал оксикорт Спрей. За около седмица до 10дни вече беше паднало всичко

# 102
Здравейте,момичета.Днес сутринта ми падна тапата (беше започнала още началото на деквмври) днес беше доста повече и примесена с прожилки кръв.След това започнаха контракции(болезнени) когато лежа по гръб ми е добре.Водите не са изтекли .Имам час за 10:30 днес.Според вас възможно ли е това да са подготвителни контракции? Да отбележа ,че дори като лежа имам лека болка ниско доли,точно като при цикъл.Много ме е страх!

# 103
Аз съм на ръба ....мразя го този период и с Крис се чувствах така...
Корема го боли и не спира да реве. Просто е някакъв малък ад, иде ми да го зарежа това бебе и да излезна и да не се прибера,докато не млъкне.... 😱😭😭😭

# 104
mamelitka честит да е Божидар! Добре дошъл в света Simple Smile

Айси някакъв препарат давате ли? Масажи за освобождаване на газове и носене кожа в кожа опита ли?

Teodora Tonkova 645802
добре дошла, ако искаш може да кажеш датата  на раждане на детето ти и ще я добавим на първа страница:)

Общи условия

Активация на акаунт