💗Януарчета 2025 💙💛Тема 4🧡

• 19 776
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имам въпрос към тези раждали/ или планиращи такова в Майчин Дом -София.
Чух се със следящият ме АГ в петък - и набързо се разбрахме в Понеделник да отида директно в спешното. Та от тук ми идва въпроса - до сега само във Фемиклиник ме е преглеждал, и съм малко объркана - щом ме вика в спешното предполагам , ще иска да предизвикваме раждане или се бъркам?
Най-добрата ми приятелка я викнаха в спешното на Майчин Дом( Варна) за предизвикване.- и от тук идва и моето предположение 😁

Да знам, че трябваше да го питам - но естествено , че бременния ми мозък чак сега почна да асимилира казаното от доктора :Д

П.с. Багажа е готов и натоварен в колата , но все пак сега се паникьосах за няма нищо

# 76
Роди се Алексей! Днес в 16:01ч. 3450кг. , 50см. В 38+2 г.с. Писах във Фейсбук. Simple Smile

# 77
Kanine, честито! Да е жив и здрав!!!

# 78
Добре дошли на всички нови бебчета! Да са живи и здрави!  🍀🍀🍀

Аз съм все още 2в1. Тук няма ходене на тонове, та просто си чакам да тръгне или да ходя на преглед на датата на термина ми.

# 79
Роди се Алексей! Днес в 16:01ч. 3450кг. , 50см. В 38+2 г.с. Писах във Фейсбук. Simple Smile

Chestito beb4e! Da e jiv i zdrav i mnogo 6tastliv🩵
Uspq li da se oburne? Ili cezerovo ostana?

# 80
Момичета вие ядете ли риба? Днес вечерях малко Лаврак и не знам дали се дължи на това, но бебето не спира да рита, много е активно, не знам да се притеснявам ли или просто не му се спи.. 😬

# 81
Момичета вие ядете ли риба? Днес вечерях малко Лаврак и не знам дали се дължи на това, но бебето не спира да рита, много е активно, не знам да се притеснявам ли или просто не му се спи.. 😬

Аз ядох няколко пъти и нищо ми няма, не мисля че е от това😅 Аз си правя тест за токсопласмоза  всеки месец и не съм имала проблем, важното е да не се прекалява и да е прясна и добре сготвена.

# 82
Момичета ще се възползвате ли от това данъчно облекчение? Нали докато сме  45 дневното майчинство имаме право на такова, поне доколкото четох в интернет?
Само, че аз лично се обърках дали е за тези, които имат само 6м стаж или е за всички …
Ако може някоя по-запозната мама да каже🙏🏻

# 83
За пръв път го чувам това. Знам, че имам еднократна помощ при раждане.
Данъчните облекчения са вече за родено дете. Да не е някаква социална помощ?

Александра, защо ви назначават всеки месец тест за токсоплазмоза? Аз не съм правила нито веднъж, а имаме и кученце

# 84
Kanine, да ти е живо и здраво отрочето. Да расте спокоен, щастлив и игрив!!!

# 85
Да, обърках се, става въпрос за това.

# 86
То това е някаква социална помощ, т.е. ще гледат доходи, т.е. почти никой не може да се възползва Simple Smile

# 87
За пръв път го чувам това. Знам, че имам еднократна помощ при раждане.
Данъчните облекчения са вече за родено дете. Да не е някаква социална помощ?

Александра, защо ви назначават всеки месец тест за токсоплазмоза? Аз не съм правила нито веднъж, а имаме и кученце

В България никой не прави но в Франция е задължително. Не знам защо… обяснявам си че е заради факта че тук ядат много сурово месо и риба… нищо друго няма различно

# 88
Много странно. А пък за други неща са доста назад от нас.

# 89
Здравейте, хора
Скоро не съм се включвала, само ви чета
Днес (7.01) ще ме приемат по обяд ден преди планово секцио и съм изпаднала в паника, чувствам се объркана...В 1:25 през нощта пия кафе и пера дрешки, чувствам се леко ненормална Rolling Eyes
И пиша тук, защото във фейсбук групата ме е срам да  си призная подобно нещо...Някоя от вас готви ли се също за болницата Blush

Общи условия

Активация на акаунт