КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 580
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
Ч.Н.Г!

Ябълката живее максимум сто години и не може да е тя отговорът...

# 16
Честита Нова година! Здраве и благополучие!

# 17
  • España
ЧНГ на всички !
Тъкмо изгледах снощното предаване . Не знам защо бяха избрали точно тези гости …мен лично леко ме напрегна….особено мъжът….

# 18
Да, Ясен Козев, доста неприятно същество.
Скрит текст:
Един от шефовете на Музикаутор. Когато беше кризата с БНР през 2017 и радиото не можеше да пуска музика в продължение на 2 месеца, този човек, заедно със Стоян Михалев, ТемеРут Колева и цялата им група изедници, ненаяли се ... хейтеше по всички медии по ръководството на БНР, което не се поддаде на натиск и извиване на ръчички. . Бяха вдигнали с огромен процент таксите за авторски права. А в същото време те са монополисти на пазара и преспокойно извиваха ръцете на медиите с тези такси. Мисля, че в крайна сметка радиото успя да ги осъди за господстващо положение. И са отчетени огромни приходи в Музикаутор от непотърсени авторски права.
Дървен философ. Участвал е и в Черешката на тортата. Държи се снизходително и към жена си пред другите.

По нищо този епизод не ми заприлича на специален или празничен! Като за 31 декември може би трябваше да изберат някакви звезди на БТВ да участват. Примерно Юксел, Натали, Цветанка... знам ли? Да е по-празнична украсата в студиото...

# 19
Днес се смях от сърце с Иво Танев. Готин епизод беше Hands Plus1

# 20
Може ли да се гледат епизодите някъде, че днешния го изпуснах.

# 21
Може ли да се гледат епизодите някъде, че днешния го изпуснах.
На https://btvplus.bg/ не става ли? Мисля, че е само за територията на България.
Ето линк към днешния епизод - https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62632/sezon-3/koj-da-znae … anev-02-01-2025-g

# 22
Благодаря много!

# 23
  • София
Дилемата тази вечер е
Криси Димитрова и Латино-партизанинът с каймана
или сестри Минкови (оттатък). Вчера сумарно гледах повече тук. Нямам големи надежди за Криси с нейния "детски спомен мил", а и тим Милица понатрупаха загуби напоследък...

Милица пак загуби, ядосвам се вече.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:30 от EmBrother

# 24
Съжалявам, но Кристина ми се видя доста семпла Grin

# 25
"Семпла" е мило казано Grinning
Направо си е тъпичка, ще ме прощава.

# 26
  • София
Е, аз и нямах големи надежди за интелектуално-куизните й възможности...

# 27
  • София
Тя позна два от въпросите с доста обосновано мнение, но Милица я разколеба.

# 28
Очаквах тази Лили говорителката да е по-семпла,но сбърках... Бива...

# 29
Бяха говорители навремето. Анахид Цонева, Лили Ванкова и т н. Сега са журналисти по образование. Повечето.

Общи условия

Активация на акаунт