КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 530
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
Ако не се лъжа първият светофар е бил инсталиран в Щатите,е не в Англия,но нейсе...

Кадиев трябва да спре да си оправя с ръце слушалката на главата така,сякаш съществува някакъв проблем с нея... Laughing Само той го прави,другите участници – не...

# 46
То не се знае, може да има няколко първи - първият с газ, първият на ток, първият автоматичен...

# 47
То не се знае, може да има няколко първи - първият с газ, първият на ток, първият автоматичен...
Мисля,че беше в Ню Йорк. Не е с лампи,а с две табели,които се редуват да изкачат. На едната табела пише "Стоп",а на другата "Go".

# 48
Щом не е с лампи не е СВЕТОфар.

# 49
При смяната на местата Кадиев е досаден като капитан, Милица пренавита като водещ, само Пъдев си е ок . При все, че ми е много симпатичен не знам защо все ми изглежда брадясал.

# 50
  • България
Кадиев е много досаден, искам да го сменят. Много дърдори, във всеки епизод се споменава жена му по един път, дъщеря му веднъж на седмица , майка му и тя твърде често.
Милица е забавна, Пъдев го видях за пръв път, защото не следя родни филми и актьори, и не ми е симпатичен, но се търпи.
Много често има безумни въпроси.

# 51
Милица е готина, чат пат преиграва, но внася настроение и е умна. Пъдев не чак толкова, но пък е добър в сметките и накрая така прави залозите, че все той да спечели, хахаха. Гледал съм го в Театър София преди да го видя по телевизията, мисля ,че играе мн. добре.
А мамин Сашко.... приел съм го какъвто е. Ако не дърдори (буквално плямпа) и не си споменава роднините, няма да е той Grinning

# 52
Кой друг да го води?!
Кадиев изобщо не го харесвах като сутрешен водещ, но тук си е точно на мястото.
Това споменаване повечето е по сценарий.
Дано не ги сменят. Ако се смеят и плямпат по-малко предаването ще е друго. Не може всички предавания да са по един тертип "С бъклица и дрян".
Трябва да има и забавни предавания.

# 53
Супер си е предаването, Кадиев си е  на място, Милица и Пъдев също. Предаването е забавно, върви леко и не досажда, а вметките с роднините, който има повече годинки в егн-то е гледал доста такива сценарии, важното е как се поднася. За мен на Кадиев като водещ му се получава много добре.

# 54
В началото и аз се дразнех, докато не приех, че това е несериозно предаване и тогава го приех. Като за такова шоу са си ОК водещите.

# 55
Ако има някакъв проблем, той е в изборът на гости понякога. С адекватни, забавни и остроумни гости капитаните и водещият изглеждат едни, с пиянки като Божана и Гъмов - други.

# 56
Грозно и просташко е да се хвалите с родата. Във фейса бяха пуснали снимка на Кадиев със синчето си на борда на самолет за Южна Корея. Пътуването е подарък от Кадиев за сина му. Под снимката пишеше,че Кадиев е пример за добър баща!!! Значи,ако баща не заведе сина си в Южна Корея,не е добър баща!

# 57
Не знаех, че има син.  А дъщеря му вече поотрасна.

# 58
Няма син, просто некадърен трол.

# 59
Грозно и просташко е да се хвалите с родата. Във фейса бяха пуснали снимка на Кадиев със синчето си на борда на самолет за Южна Корея. Пътуването е подарък от Кадиев за сина му. Под снимката пишеше,че Кадиев е пример за добър баща!!! Значи,ако баща не заведе сина си в Южна Корея,не е добър баща!
Първо се поинформирайте малко,преди.да ,,съобщавате" такива новини,от типа на агенция "Една жена ми каза"
Кадиев няма син,а дъщеря! Аз също съм на мнение,че всичко е по сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт