КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 553
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много от шегите са по сценарий, но те в неговото семейство наистина така си се шегуват. На мен са ми забавни, който го следва, знае, че повечето неща не са истина, а са за малко смях - примерно като това, че до сватбата живеел с майка си. Образ е  "мамин Сашко".

# 61
Много от шегите са по сценарий, но те в неговото семейство наистина така си се шегуват. На мен са ми забавни, който го следва, знае, че повечето неща не са истина, а са за малко смях - примерно като това, че до сватбата живеел с майка си. Образ е  "мамин Сашко".
Така си е ! Аз дори си мисля,че освен сценарий,набляга на ,,мама" точно защото знае за помията която се излива върху него.Като самоирония! .Не е толкова глупав,че ей така да говори все за жена си и майка си.
Той и Рачков все за Малдивите и за мизерната си заплата говори,ама всички знаем,че това са приказки заради шоуто!
Така,че ние които умеем,да се забавляваме,пък другите нека да клюкарят само ,да мърморят и да се самоизяждат.

# 62
Знаете ли как се става публика в това предаване?

Фейк новините за Кадиев и "сина му" ме накараха да се хиля с глас. То бива да си трол, ама това вече е през просото... Grinning

# 63
Пишете на koidaznae@btv.bg

# 64
  • България
Кой друг да го води?!
Кадиев изобщо не го харесвах като сутрешен водещ, но тук си е точно на мястото.
Това споменаване повечето е по сценарий.
Дано не ги сменят. Ако се смеят и плямпат по-малко предаването ще е друго.

Могат да намерят нови лица, защото на мен ми е писнало от едни и същи. Предпочитам Цитиридис за водещ, много по-адекватен и забавен ми е, не се лигави и не говори постоянно за приятелката си. Кадиев много взе да изпростява и да става банален откакто взе новата булка, т.е. от 3-4 години.
Лично аз не харесвам и Рачковци, Краси Радковци и избягвам предавания с такива типажи.

# 65

Фейк новините за Кадиев и "сина му" ме накараха да се хиля с глас. То бива да си трол, ама това вече е през просото... Grinning
Именно,което навява конспиративната мисъл,че Кадиев сам пуска такива абсурдни фейкове като този,че има син... Кой истински трол би написал че има син и го е отвел в Южна Корея,като знае че няма син? Стратегията е – пускаш абсурдни фейкове за себе си,които после фасулски лесно се опровергават,а ти след това изглеждаш един такъв чистичък и бял...

# 66

Именно,което навява конспиративната мисъл,че Кадиев сам пуска такива абсурдни фейкове като този,че има син... Кой истински трол би написал че има син и го е отвел в Южна Корея,като знае че няма син? Стратегията е – пускаш абсурдни фейкове за себе си,които после фасулски лесно се опровергават,а ти след това изглеждаш един такъв чистичък и бял...
Вярвате ли си ?

# 67
Вярвам на логиката. Абсурд е трол да постне 100%-ова лъжа. Те винаги вкарват истина в тролщината си...

# 68
  • София
Зависи от трола, при теб често е 100% лъжа.

# 69
  • София
Тази вечер: Филип Буков и Зоран. Ми, да видим кой е по-"остър" или обратното...
(По повод на Зоран имената и произнасянето. Имах колега нявга, който обясняваше, че - пример с Петър - в българският трябвало да се произнася Петър ПЕтров ПетрОв - т.е Петър на Петър Петров сина.)
И от романите на Ирса съм научил, че няма комари в Исландия.

# 70
Е, тази вечер засега въпросите са просто подигравка. И този за комарите, ама пък питането за предимството на електрическите автомобили си е просто подигравка. Обида даже, към интелекта на участниците. Не само водещия, и редакторите изпростяват!

Зоран ми е доста променен, май се е разхубавил, поне на мен ми харесва визуално повече от преди.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:48 от Тук там

# 71
  • София
За въпросите - съгласен. Не е речено, че редакторите знаят колкото Милица и Пъдев.
Новината май беше скорошно актуална: избиването на слоновете (да видим де).

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 21:33 от EmBrother

# 72
Супер си е предаването и то точно заради троицата Кадиев-Милица-Пъдев. Нищо не ме дразни напротив. Ако сменят дори един от тях съм чао.

# 73
Финалния въпрос - за убийство на животни! Малоумни са тазвечерните редактори (или каквито са там), как може развлекателно предаване така да завършва!

# 74
Супер си е предаването и то точно заради троицата Кадиев-Милица-Пъдев. Нищо не ме дразни напротив. Ако сменят дори един от тях съм чао.
И тримата са забавни. На мен Кадиев не ме дразни. Дори много ме разсмива как размахва картончето с отговора на последния въпрос. Миналата седмица беше Мариан Бачев и истински ме разсмя как имитираше Сашо как размахмва картончето. Не знам защо се плюе толкова по Сашо и навсякъде е с връзки заради това, че е син на Катето. Не знам как играе по театрите. Но май го гледах в един бъргарски филм и ми хареса как изигра ролята си.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 18:36 от Анонимен_7

Общи условия

Активация на акаунт