КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 564
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Супер си е предаването и то точно заради троицата Кадиев-Милица-Пъдев. Нищо не ме дразни напротив. Ако сменят дори един от тях съм чао.
И тримата са забавни. На мен Кадиев не ме дразни. Дори много ме разсмихва как размахва картончето с отговора на последния въпрос. Миналата седмица беше Мариан Бачев и истински ме разсмя как имитираше Сашо как размахмва картончето. Не знам защо се плюе толкова по Сашо и навсякъде е с връзки заради това, че е син на Катето. Не знам как играе по театрите. Но май го гледах в един бъргарски филм и ми хареса как изигра ролята си.
Това за ,,мамин Сашко " е само в главите на жълтите медии и клюкарите! И аз все това си мисля! И в сериали и в предавания участва от край време! ! За театрални роли не ми се изброява,че са толкова много! Явно хората които говорят тези неща,са гледали постановки само на афиша.
Та,не разбрах кое е ,, маминото" на ,, мамин Сашко "
Но ,да ,,плюем " и да клюкарим за хората,си е наша национална черта! За съжаление!

# 76
Преди доста години бях попаднала на интервю на Чезаре Малдини. Той казваше, че първо казвали за сина му- това е синът на Чезаре, а сега вече казват  -това е бащата на Пауло. Та и Сашко. Скоро по-младите ще казват  за Катето Евро - това е майката на Сашо Кадиев.

# 77
След малко започва "Кой да знае". Мая Бежанска ще бъде. Сигурно ще бъде интересно. Винаги научавам нещо интересно. Любознателна съм и такива предавания.са ми интересни.

# 78
Да тъкмо научих, че една е родила 69 деца. А мъжът и от втори брак добавил още 18.

# 79
Петър Дочев скоро ще участва в "Кой да знае". Днес Сашко гостува в "Преди обед" за пореден път, да се самоизтъкне... в случая за някаква предпремиера в театъра.

# 80
И днешния епизод никак не ми пасна, то човек да не се накефи на някое предаване, веднага го "вгорчават".

# 81
Всичко е относително. В сравнение с останалите простотии, които вървят това е сладурско предаване. Е има чат пат и тука по някоя простотийка... ама да не сме чак толкова критични. Факт е обаче, че нивото поспадна в сравнение с първия сезон.

# 82
  • София
Готвач в отбора и въпрос за лютив сладолед.
Харесва ми екипа тази вечер; ако е повт. не съм го гледал. Наско е готин, Ути го понасям за недълго време без проблем.

# 83
Е как… И доктор Миро като беше…веднага му се падна въпрос за медицина.

# 84
Харесва ми екипа тази вечер; ако е повт. не съм го гледал. Наско е готин, Ути го понасям за недълго време без проблем.
Не е повторение.

# 85
На Милица въпросите винаги са най-лесно Sad
А аз, разбира се, съм за Пъдев Simple Smile)

# 86
  • София
Но не, не смятам, че въпросите на Милица "винаги" са най-лесни. ("Анонимни", благодаря - не бих изключил повторение. Още по-добре, автентично.)

# 87
Това с чая, "обогатен с изпражнения на панди" хич не беше добре формулиран, ама не им е сефте.

# 88
  • София
Знам коя е "Снежанката" Хеди Ламар, но не знаех за изобретенията й. Не ми се вижда като "най-лесна" питанка (при наличие на червило и тампони в отговорите). Аз пък научих това от вечерта.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 21:29 от EmBrother

# 89
В началото Милица беше сладка и забавна с лошите сметки, но вече доста загуби се натрупаха по тази причина и не е толкова смешно. Аз също съм зле с математиката, но в случая трябва да се запомнят няколко варианта, което е доста елементарно усилие за интелекта на Милица. Ако бях от публиката, никога не бих седнала зад нея при тези обстоятелства, въпреки че очевидно има повече знания от Пъдев.

Общи условия

Активация на акаунт