КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 568
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • España
Ути много нагнети епизода . В това голямо тяло , освен голям готвач , се крие голямо его ! Да не говорим с каква убеденост “информира” аудиторията , че Махатма Ганди е бащата на Индира Ганди , а реално , още от училище ( а това беше мноооооого отдавна) знам , че нейният баща е Джавахарлал Неру ! И дори и да не помним името му, винаги са ни казвали да не го бъркаме с Махатма Ганди …. просто съвпадение на фамилиите ! Индира е Ганди по съпруг !

# 91
Да, разбира се, че е Джавахарлал Неру.  Ути има самочувствие до Луната и е супер нахален.  Окончателно ми падна в очите след участието си във ВИП Брадър (също както и Гъмов). В най-обикновени, непринудени разговори, може да чуеш изпуснати изречения, които да ти казват доста за човека.  Та този надут пуяк каза, че кучетата били "торби с бълхи", "помияри" и не им е мястото да са по улиците.  Това излияние дойде след някакво подмятане за  обичая "тричане на кучета" в село Бродилово, за което се застъпиха доста организации, защитаващи животните. Да вържеш куче  за лапите, да виси с главата надолу, да го потопяваш в ледената река (което е абсолютен стрес за животните), според Ути това било абсолютно измислена драма. Напротив, да се радвали, че някой ги къпе и им обръща внимание, даже се кефели... като ги извадят от водата се изтръсквали и си продължавали да си ходят най-нормално. "Не ми приличат на много стреснати. Много сте се загрижили за някаква торба с бълхи, че е изкъпана в реката". И след такова изказване... как да не останеш като гръмнат? Този човек коли с кеф животните, за него това са просто жива храна. А уличните животни са излишни и са просто "торби с бълхи".

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 01:24 от diziler

# 92
Да, разбира се, че е Джавахарлал Неру.  Ути има самочувствие до Луната и е супер нахален.  Окончателно ми падна в очите след участието си във ВИП Брадър (също както и Гъмов). В най-обикновени, непринудени разговори, може да чуеш изпуснати изречения, които да ти казват доста за човека.  Та този надут пуяк каза, че кучетата били "торби с бълхи", "помияри" и не им е мястото да са по улиците.  Това излияние дойде след някакво подмятане за  обичая "тричане на кучета" в село Бродилово, за което се застъпиха доста организации, защитаващи животните. Да вържеш куче  за лапите, да виси с главата надолу, да го потопяваш в ледената река (което е абсолютен стрес за животните), според Ути това било абсолютно измислена драма. Напротив, да се радвали, че някой ги къпе и им обръща внимание, даже се кефели... като ги извадят от водата се изтръсквали и си продължавали да си ходят най-нормално. "Не ми приличат на много стреснати. Много сте се загрижили за някаква торба с бълхи, че е изкъпана в реката". И след такова изказване... как да не останеш като гръмнат? Този човек коли с кеф животните, за него това са просто жива храна. А уличните животни са излишни и са просто "торби с бълхи".
Ееее! Не съм гледала още епизода,но като ви прочетох коментара...... Той направо е ,,изплискал легена " в национален ефир!

# 93
Ужас. Не мога да повярвам, че Ути го е казал. Това показва ясно какъв човек е. С три думи-недобър човек е. За Ути бях прочела, че има високо его и странни сексуални фантазии. Но поне в кулинарното му предавание научавам от него и екипа му интересни неща.
Гъмов е пропаднал човек. Пияница. От пиене заприличал на сбръчкан старец. Не знам кой го кани в предавания. Видяхме колко му е умственият капацитет в "Кой да знае". Ако не бяха Пъдев и Милица да отговарят правилно, той щеши да посочва неверни отговори с глупави пиянски разсъждения.
Милица е много умна. Много логични обяснения дава. Да, по математика е много слаба. То и при повечено хора математиката им е слаба. И Пъдев го харесвам.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 10:27 от Анонимен_7

# 94
Милица наистина е супер начетена , не съм и предполагала. Обаче има нещо злобно в нея, което ме дразни Simple Smile Самото й излъчване, някои коментари, вметвания , абе не изглежда душа-човек.

# 95
Ужас. Не мога да повярвам, че Ути го е казал.
Във ВИП Брадър няма и десетина години, в един сезон бяха с Миглена Ангелова, Емануела, Роро, Жоро Торнев...
Скрит текст:
Тогава се беше разшумяло много около този обичай "тричане" в Бродилово, който упорито не го отменяха и всяка година си го правеха, въпреки реакцията на някои организации, че даже имаше и протести... та беше такъв момент, че тогава се шумеше много около това, той каза, че готвил в казан за не знам си колко хора, питаха го за това тричане, той вика "аа, нищо му няма бе, като го извадиш от водата после пак си подскача и си маха с опашка, торба с бълхи, малко баня не му е излишна", нещо от сорта беше.   А Гъмов го намразих заради отвратителното му държание към Кичка Бодурова в същото предаване. Иронично, саркастично, ,ужасно същество, винаги плямпащо с неуважение към другите.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 11:24 от diziler

# 96
  • София
На мен пък впечатленията за Милица са ми точно наобратно, винаги е много внимателна към съотборниците си, дава им право и те да решават. После искрено ги успокоява, ако са сбъркали, като казва, че и тя не е знаела (а понякога е знаела). Както и с хората от публиката, докато при Пъдев не е така. Той често ще се изтъкне, ако е бил прав, а гостът не го е послушал и ще пусне хаплива забележка. Не го намирам и него за злобен, но Милица ми изпъква на негов фон като широкоскроен човек. Със сметките е много зле обаче, артист човек си е и въобще не успява да ги оправи. Аз съм обратното и ми е странно като се насмете, но пък нямам нейните таланти.

От Ути имам лоши лични впечатления

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 12:31 от Niya-

# 97
И аз не го изтърпях Ути. Крайно неприятен човек, то едно надуване, самохвалство, изтъкване...

# 98
Той направо е ,,изплискал легена " в национален ефир!
Не помня дали беше в национален ефир или във включванията на живо (по Диема фемили предаваха всеки ден по 2 часа). Но колко пъти сме го чували да говори с някаква наслада за разфасоване, за гръкляна, та за главичката на агнето... та мозъчето, та не знам какво... неговите умалителни, отврат.  За него животните са просто... храна и нищо повече.

# 99
И на мен Милица и Пъдев изглеждат добри хора. Милица има наистина много таланти-актриса, певица и се оказа, че пък е много умна.
Защо като са станали хората умници, са злобни и има има нещо нередно в тях?

# 100
И на мен Милица и Пъдев изглеждат добри хора. Милица има наистина много таланти-актриса, певица и се оказа, че пък е много умна.
Умните хора (или техните родители и предци) са имали тежък живот,който ги е принудил да развият ненормално много интелекта си,за да се спасят и което именно ги е озлобило. (По-добре стойте далеч от интелектуалците,че ако ги опознаете отблизо,ще се отвратите...) Първото,което гледам у един човек е дали притежава благородни инстинкти,но благородството се отнася с подозрение към острия ум...

# 101
Умните хора (или техните родители и предци) са имали тежък живот,който ги е принудил да развият ненормално много интелекта си,за да се спасят и което именно ги е озлобило. (По-добре стойте далеч от интелектуалците,че ако ги опознаете отблизо,ще се отвратите...) Първото,което гледам у един човек е дали притежава благородни инстинкти,но благородството се отнася с подозрение към острия ум...
Хубаво обяснение. И като се замислих, има нещо вярно като си спомня, когато съм общувала с интелектуалци и най-вече в предаването "Последният печели".
Да добавя: Но не всички интелектуалци са злобни.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 12:21 от Анонимен_7

# 102
Аз правя разлика между интелектуалец, интелигент и образован човек. Ще ме извинят актьорите, но не ги причислявам към интелектуалците. В " Последният печели" интелектуалец  не съм видяла досега.
А това пък, че умните хора са имали тежък живот и затова са си развили интелекта не е вярно в общия случай.  Между умен/природно интелигентен/ и образован също има  разлика.

# 103
Много неприятен Ути. В един момент започна да отговаря на въпросите на другия отбор, за да блесне. А останалите вкупом се опитваха да замаскират и потушават нервните му изблици.

# 104
Голяма забава с тая кокошка Trollface

Общи условия

Активация на акаунт