КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 602
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Ахаха ха аха....голям смях..Сашо изигра отговора без да го знае...
Тук лека критика към Милица..при обявяването на финалния въпрос Дарвин се обръща към Ивет с "Нищо не знаеш нали?". Не беше ок.

# 106
Ох, отдавна не бях се смяла толкова много и искрено за тази кокошка. Пак ще пусна да изгледам точно тази част. И накрая я намерили жива. 🤣

# 107
Гледам го със закъснение, но наистина краят с кокошката беше еден път Joy
Шест човека удавени, обаче Сашо изби рибата като четеше отговора Joy
И аз много се смях JoyJoy

# 108
Харесват ми и тримата. Забавно ми е и чакам вечер да ги гледам.

# 109
  • София
Много се забавлявам с това шоу. Страхотни са и тримата. Имах нужда от подобно развлекателно шоу.

# 110
Много се забавлявам с това шоу. Страхотни са и тримата. Имах нужда от подобно развлекателно шоу.
Наистина е много забавно и разтоварващо!
Всички имаме нужда от такива предавания! Жалко,че телевизиите изобщо не им пука за нас, зрителите! Пълнят ефира с разни пошлотии! ,,Ергени" ,,Брадъри" и подобни други!

# 111
Аз се опитах да сдържа хилежа си, осъзнавайки, че е гадно да се смееш на нечия смърт, обаче просто не успях. Посмях се на корем.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:50 от Мила Атова

# 112
  • София
Всички имаме нужда от такива предавания! Жалко,че телевизиите изобщо не им пука за нас, зрителите! Пълнят ефира с разни пошлотии! ,,Ергени" ,,Брадъри" и подобни други!
На телевизията и пука за зрителите и дава това, което се търси. Малцинство сме ние за съжаление.
Виж кой епизод от черешката на тортата е най-популярен. Хелс китчън се превърна в биг брадър, и не е до липса на професионализъм, а до търсене. Хората, очевидно се кефят на подобни зрелища.
Тук, в темата за звездите, най-колям интерес има към чалгари, плеймейтки и подобни.

# 113
Който не го интересува от такава игра с въпроси, които изискват мислене, логика и знание, не го гледа. Дори се отвращава от такива игри. А мнозинството е голямо. Дай им предавания като Ергенът, Биг брадър, Един за друг и т.н., и веднага се залепват пред екраните на телевизорите.

# 114
На телевизията и пука за зрителите и дава това, което се търси. Малцинство сме ние за съжаление.
Виж кой епизод от черешката на тортата е най-популярен. Хелс китчън се превърна в биг брадър, и не е до липса на професионализъм, а до търсене. Хората, очевидно се кефят на подобни зрелища.
Тук, в темата за звездите, най-колям интерес има към чалгари, плеймейтки и подобни.
Да ! За съжаление,е точно така! Наистина ли хората се интересуват само от клюки, силиконки и т.н. Толкова ли ни е паднало нивото......

# 115
Е тая вечер се посмях порядъчно, особено на песничката на Милица след въпроса с концертите и 9-те години живот 😀

# 116
  • България
Супер си е предаването и то точно заради троицата Кадиев-Милица-Пъдев. Нищо не ме дразни напротив. Ако сменят дори един от тях съм чао.
И тримата са забавни. На мен Кадиев не ме дразни. Дори много ме разсмихва как размахва картончето с отговора на последния въпрос. Миналата седмица беше Мариан Бачев и истински ме разсмя как имитираше Сашо как размахмва картончето. Не знам защо се плюе толкова по Сашо и навсякъде е с връзки заради това, че е син на Катето. Не знам как играе по театрите. Но май го гледах в един бъргарски филм и ми хареса как изигра ролята си.
Това за ,,мамин Сашко " е само в главите на жълтите медии и клюкарите! И аз все това си мисля! И в сериали и в предавания участва от край време! ! За театрални роли не ми се изброява,че са толкова много! Явно хората които говорят тези неща,са гледали постановки само на афиша.
Та,не разбрах кое е ,, маминото" на ,, мамин Сашко "
Но ,да ,,плюем " и да клюкарим за хората,си е наша национална черта! За съжаление!

Мамин Сашко във всяка роля във филми и сериали играе себе си. За мен това не е висш пилотаж, а пълна посредственост. Българските актьори масово играят като него, т.е. хашлашки.

# 117
Изненада ме въпросът за датите и четните седмици. Все още не мога да го повярвам...

# 118
Изненада ме въпросът за датите и четните седмици. Все още не мога да го повярвам...
Схванах го. Имат отстояние от 9 седмици и затова тези дни се падат винаги в един и същи ден. Но явно никой в залата не го схвана.
Не гледах цялото предаване снощи. Като се освободя, ще го пусна на запис.

# 119
Аз мисля, че това беше най-лесният въпрос от всички. На нито един от другите не можах да отговоря.
Всяка една дата се мести с ден напред, само когато е високосна се мести 2 дни напред. Но разстоянието между датите винаги е едно и също, ако са от 1 март нататък. Ако са отпреди това, просто на всеки 4 години се появява един 29 февруари, който избутва с още един ден. Аз не мога да повярвам, че Зомбори няколко пъти каза "аз нищо не разбрах".  Примерно между датите 1 и 15 август отстоянието винаги ще е 14 дни. И тази година може да са и двете дати в понеделник, догодина във вторник, по-догодина в сряда, а след това (високосната 2028) да са в петък, вместо в четвъртък, защото 29 февруари ги е избутал с още един ден напред. В случая снощи просто разстоянието между конкретните дати беше 63 дни и то не се променя. Всички дати бяха от 4 април нататък, не бяха преди 1 март.

Общи условия

Активация на акаунт