КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 621
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Изненада ме въпросът за датите и четните седмици. Все още не мога да го повярвам...
Моят рожден ден, рождения ден на мъжа ми и рождения ден на дъщеря ми, винаги са в един и същи ден от седмицата:)
 Рождените ни дни са на различни дати от посочените в предаването.

# 121
Отдавна не бях чела тук, поизостанах и с предаванията, но си ги пускам на запис. Обаче сериозно ли само простите хора са добри? Интелектуалците зли?!?
Понякога се изненадвам, че рядко някой дори опитва да се постави на мястото на друг. Слагат се етикети и се зачеркват хора заради елементарни показатели. На някой носа му е дълъг, значи е крив и зъл. Друг е весел, с чувство за самоирония, постоянно се забавлява, но веднъж погледнал странно и значи е скрита лимонка. Друг пък крещи и ръмжи, но веднъж се усмихнал, значи е Човек...
Милица навсякъде където съм я срещала е била личност, която да искаш да срещнеш пак. Сигурно си има и лоши дни, но кой ли ги няма, а тя в повечето време е слънце.
В предаването показва, че е умна над средното, чете много, отстъпчива е и не си слага на сърце загубите. Понякога гостенките са много хубави - Гло, наскоро една журналистка голяма красавица имаше, но Милица по нищо не отстъпва - женствена и различна. Чаровна скица!
Дано чете тук гаджето й, да се взема в ръце и да направят една красива сватба. Тя заслужава. Ние ще пляскаме.
Пъдев е сладурчо, няма знания, но има интуиция. Има си и его, иска победата, налага се над гостите, но се радва искрено. Симпатяга е, добре играе и в сериалите, в които съм го гледала.
И той да се вземе с прекрасната си съпруга, че и две деца имат.
Изгледах Ути - прави сте, харесва си се. Не изслушва, поучава.

# 122
  • София
Сашето това размахване на последния въпрос не го ли е "взел" от Бейби рендиър? Дони май така размахваше разни неща.

# 123
С това размахване беше оригинален първите 1-2 пъти. Ама всеки път...

# 124
Така е. Милица е слънце. Винаги позитивна, лъчезарна, усмихната и умна. Как да не ти подобри настроението, се амбицираш и да си кажеш и ти можеш да се справиш във всичко при срещата с такъв човек като Милица. Сигурно и на Милица не й е лесен живота и има доста проблеми, но никога не се оплаква и показва, че е тъжна. Показва само лъчезарното и усмихнатото си лице. Да не забравя и блестукащите й очи. Никога не съм я виждала тъжна.

# 125
Така е. Милица е слънце. Винаги позитивна, лъчезарна, усмихната и умна. Как да не ти подобри настроението, се амбицираш и да си кажеш и ти можеш да се справиш във всичко при срещата с такъв човек като Милица. Сигурно и на Милица не й е лесен живота и има доста проблеми, но никога не се оплаква и показва, че е тъжна. Показва само лъчезарното и усмихнатото си лице. Да не забравя и блестукащите й очи. Никога не съм я виждала тъжна.
Вярно е ! Винаги е лъчезарна и усмихната .И ме е срам ,че ще го напиша ,да не е клюкарско,но май няма дечица и въпреки това ,винаги е като един слънчев лъч,в това сиво понякога време !

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 14:55 от pgineva

# 126
Изненада ме въпросът за датите и четните седмици. Все още не мога да го повярвам...

Явлението е елементарно, но въпросът беше зададен неясно и аз го разбрах различно.

# 127
Липсата на деца не означава автоматично нещастие.

# 128
Липсата на деца не означава автоматично нещастие.
В никакъв случай!

# 129
Ехаа към 3-мата любимци още един -Светльо! Кеф!
И в тоя дух давам идея кого да поканят - още двама любимци Теди Москов и Мая Новоселска. Дано четат тук.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:07 от pandorina

# 130
Бесте много ми прилича на Валерия от Ергенът Joy

# 131
Явно това са повторения. Не бях гледала това предаване със Светльо и Бестие. Светльо е много начетен и умен. Респект към него.

# 132
Мисля, че не са повторения.

# 133
Със сигурност не са повторения.

# 134
Не бях гледала това предаване със Светльо и Бестие.
Е то май не е повторение. Бесте Сабри е готина. Светло е начетен, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт