КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 623
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Помня, че Светльо беше в предаването. Затова помислих, че беше повторение.
Милица гледаше с такъв респект и страхопочитание Светльо. И аз щях да го гледам така, ако говорех с него и щеше да ми беше страх да не изпусна някаква глупост пред него.
Бестие е една млада, умна и лъчезарна жена.
Всеки ден чакам да стане 20.00 часа и да започне предаването. Забавно шоу и научаваш интересни неща. Еее, понякога имам работа, и не мога да го гледам в 20.00 часа. Когато имам време на следващия ден, пускам на запис да го изгледам.

# 136
Милица гледаше с такъв респект и страхопочитание Светльо. И аз щях да го гледам така, ако говорех с него и щеше да ми беше страх да не изпусна някаква глупост пред него.
Всеки ден чакам да стане 20.00 часа и да започне предаването. Забавно шоу и научаваш интересни неща. Еее, понякога имам работа, и не мога да го гледам в 20.00 часа. Когато имам време на следващия ден, пускам на запис да го изгледам.
Да, но това ще трае още 2-3 седмици и пускат пролетните формати после. А  Кадиев ще го гледаме в "Аз обичам Б-я".   By the way, момичето се казва Бесте, не Бестие (не, че е важно). "Бесте", означава композиция, музика. А "бестеджи" е този, който пише музиката, композиторът демек  Wink

# 137
Да, но това ще трае още 2-3 седмици и пускат пролетните формати после. А  Кадиев ще го гледаме в "Аз обичам Б-я".   By the way, момичето се казва Бесте, не Бестие (не, че е важно). "Бесте", означава композиция, музика. А "бестеджи" е този, който пише музиката, композиторът демек  Wink
Научих й името вече. На мене ми се дочу, че при представянето й я нарече Бестие. И затова така написах името й.

# 138
Жълтурите пишат, че се е загаджила с Митю (съводещия) Grinning

Може би последният епизод ще се излъчи на 14 февруари

# 139
На мен Бесте ми е много симпатична. Харесвам я в уикенд предаването на БТВ, снощи също.

# 140
Милица се удивявала постоянно как в това предаване хора без капка знания печелели пари …
Да , да, никак не е злобна .

# 141
Тя иронизираше, и себе си в това число. Всеки вижда това, което иска Sunglasses може и аз да не съм права, де.

# 142
Милица да не знае ?!:))
Наистина е много умна и ерудирана, спор няма. Но си е като зубърите на първия чин, все да се докаже.
Може би и в Черешката някога ми направи такова впечатление- ехидна е , все гледа да захапе.

# 143
Тя иронизираше, и себе си в това число. Всеки вижда това, което иска Sunglasses може и аз да не съм права, де.
Ама много сте права! Тя пък толкова често иронизира себе си ! Кой къде видя злоба в нея,не знам.

# 144
Стига дее, една хубаво предаване да има и се почват оплювките...щото то нали ние сме идеални..
Перфектни са и тримата. Такива каквито са. Само ми се иска да е малко по-длъжко. Ама явно не щат да дават много пари на публиката.

# 145
И на мен ми е любимо предаването, само споделям впечатления Simple Smile освен това наистина се възхищавам на Милица колко много знае . Като цяло са голямо попадение и двамата , чудно как ли си ги избирали . В смисъл, едва ли е имало куиз и тест с техни колеги, защото могат да се поизложат.
И наистина парите са много малко. Предполагам, че снимат няколко предавания в един ден и публиката е една и съща. Та да могат евентуално до 100-има лева да си докарат.

# 146
  • София
Публиката, публиката….. добре, че рядко се сещат, че им е жокер. Simple Smile

# 147
Милица не само, че много знае. Тя е уникално явление - интелигентна, талантлива, артистична, с чувство за хумор, женствена, одухотворена...сигурно има и още. Тя изпълва пространството, свети.. и наистина се чудя как пък видяхте, че била злобна. Такъв човек не може да е злобен, няма защо да е злобен, може да бъде уморен или огорчен от посредствеността..да загуби търпение...но не и злобен. Защото да се сблъскваш всеки ден с фрапантната липса на знания на уж уважавани хора...като тоя вчера дето пита ама къде е Високата порта в София? не е лесно...

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 08:29 от pandorina

# 148
Не е добра идея да пускат подвеждащи въпроси като този за пазарските колички в Германия...

# 149
Милица не само, че много знае. Тя е уникално явление - интелигентна, талантлива, артистична, с чувство за хумор, женствена, одухотворена...сигурно има и още. Тя изпълва пространството, свети.. и наистина се чудя как пък видяхте, че била злобна. Такъв човек не може да е злобен, няма защо да е злобен, може да бъде уморен или огорчен от посредствеността..да загуби търпение...но не и злобен. Защото да се сблъскваш всеки ден с фрапантната липса на знания на уж уважавани хора...като тоя вчера дето пита ама къде е Високата порта в София? не е лесно...
Хахаха и Милица не издържа и извика, че беше в Османската империя. И как не знаеше къде е тя. История не беше ли учил? Не знам какъв актьор е.

Общи условия

Активация на акаунт